Jump to content

Πως σας φαινεται......??

eleven

Recommended Posts

Παιρνοντας αφορμη απο μια συνομιλια που ειχα με τον Nos Dio για την ελλιψη επικοινωνιας θα ηθελα κατα καπιο τροπο να απολογηθω αλλα και να ρωτησω την γνωμη σας για ορισμενες αλλαγες τροποποιησεις που σκοπευω να κανω στα μπλοκ

Εχουν γινει και αλλες αλλαγες (οχι στα μπλοκ) για τις οποιες θα σας εμημερωσω εν καιρο

παρακαλω μην ποσταρετε μεχρι το περας των φωτο

Και ξεκιναμε

ΘΑ υπαρχει ενα βασικο block (οπως υπηρχε μεχρι τωρα) αλλα θα αλλαζει ο τροπος συγκρατησης αναλογος πλατφορμας

Το βασικο μπλοκ Το υλικο παραμενει χαλκος με ανοξειδωτες βιδες και ρακορ 1/2

post-62-1416071902,1661_thumb.jpg

Η αλλαγη τωρα ειναι στο βασικο μπλοκ και στον τροπο συκρατησης

Μια που δεν εχω ακομα τελειωσει θα σας δειξω μια αναπαρασταση η οποια δεν απεχει και πολυ απο το πραγματικο

Εδω για 478-775 Οπως βλεπετε ειναι το βασικο μπλοκ + 2 λαμακια (χαλκινα για συγκρταηση ) για 478-775 σοκετ

post-62-1416071902,2357_thumb.jpg

και εδω μπορειτε να δειτε τον τροπο που γινεται η τοποθετηση στα λαμακια συγκρατησης

Σοκετ 754-939 Με τον ιδιο τροπο γινεται και σε 478-775

λοιπον αυτα απο εμενα και παλι να απολογηθω για την ελλειψη αμεσης επικοινωνιας αλλα μια που δεν εχω τελειωσει δεν μπορουσα να πω και κατι ουσιαστικο

Περιμενω τα σχολια -παρατηρησεις σας

post-62-1416071902,2626_thumb.jpg

φοβερός eleven. Μπράβο....

Εχμ...και εδώ που τα λέμε ο NOS-DIo έχει και ένα δίκιο βρε παιδί μου...:rofl: :rofl: Αλλά υποθέτω λόγο φόρτου εργασίας δεν πολυκοιτάς το inbox.... Δεν πειράζει....Φτιάχνε εσύ τέτοια πραγματάκια να βλέπουμε....:rolleyes:

Μιχαλη μπραβο!

αν και δεν εχω υδροψυξη,

τα μπλοκ σου αποτελουν απο μονα τους ενα λογο παραπανω για να βαλω....

κοσμηματα σκετα!

και παρα πολυ καλη η ιδεα περι universal μπλοκ και ξεχωριστων προσαρμογεων

απλοποιει πολυ τα πραγματα...;)

Ωραιος!

Το καλο εγινε ακομα καλητερο :T:

Η βαση ειναι ιδια με το παλιο?Μονο το καπακι αλλαξε δλδ?

(αντε στηλε κ κανενα πμ γιατι ακομα με stock ειμαι κ περιμενω να με φτιαξεις μπλοκ :) )

Μπράβο Μιχάλη! Πολύ καλή δουλειά! Έτσι όπως πας θα με κάνεις να βάλω επιτέλους wc... :p Τα universal blocks με τα δυο λαμάκια είναι πολύ καλή ιδέα και θα σε βολέψει και εσένα στην κατασκευή πιστεύω...

Υ.Γ.: Δεν έχεις σκεφτεί τπτ με διπλό ή τριπλό πάτο; Δλδ να είναι κάπως πιο ψηλό το block αλλά να έχει 2-3 πάτους ωστε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η επιφάνεια απαγωγής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.