gdp77 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2021 Θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο 10000000_1345649272479920_7034819501406912806_n.mp4 To να βάλω τα "παράθυρα" των διάφορων videos στατικά μπορώ να το κάνω και με τα προγράμματα που έχω υπόψιν μου. Ξέρετε, όμως με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να έχω και το εφέ slideshow, να κινούνται δηλαδή τα παράθυρα των διαφορετικών videoς? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Ιανουάριος 7, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 Δεν το εχω κανει ποτε. Αλλα ενας τροπος ειναι σε δυο σταδια. Πρωτα θα κανεις ενα βιντεο 4Κ ή 8Κ με ολα τα pip. Και μετα το τελικο βιντεο με καποιο αλλο προγραμμα θα κανεις zoom και panning. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Ιανουάριος 9, 2021 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 Αν θες δωρεάν, δοκίμασε το DaVinci Resolve Αν έχεις το Adobe Premiere 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 9, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 Και στο after effects γινεται πανευκολα. Τα βαζεις ολα σε ενα composition, οριζεις τα "frames" και μετα στο κυριο composistion, κανεις scale up or move η οτι θες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 9, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.... Είδα έχει και το powerdirector (σε πιο καινούργια έκδοση από αυτή που έχω) και το filmora X (δεν το έχω) και το adobe whatever (δεν παίζει να το πληρώσω ποτέ). Να δω το davinci αλλά αυτό θέλει τρελό learning curve, εκτός αν το περάσω μόνο για αυτό το feature και γίνεται εύκολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Ιανουάριος 10, 2021 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2021 Υπάρχει και το OpenShot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 10, 2021 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2021 (edited) 1 hour ago, sdim said: Υπάρχει και το OpenShot Ναι με χειροκίνητη δουλειά και keyframes και 100 εργατοώρες μπορείς να το κάνεις σχεδόν σε οποιοδήποτε μοντέρνο video editing πρόγραμμα. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος wizard να γίνεται αυτόματα, κάτι που δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει σε δωρεάν λύσεις (πλην daninci). Το αρχικό video που ποστάρω μάλλον έχει γίνει με after effects που παίζει να είναι και το μοναδικό με τόσο advanced feature, αυτοματοποιημένο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2021 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2021 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2021 Με το αφτερ γίνεται αρκετά γρήγορα Γιώργο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts