Jump to content

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - 11 ΜΑΗ

Futuristic

Recommended Posts

Επειδή πολύς ντόρος έγινε για την ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 11 Μαϊου, με την μεταφορά της Πρωτομαγιάς.

Την Τετάρτη απεργούμε όλοι, γιορτάζοντας την Πρωτομαγιά και διεκδικόντας:

1. Να μην χαλαστεί το 8ώρο που κατακτήθηκε με πολλούς αγώνες.

2. Σύνταξη στα 55 και όχι μεγαλύτερη αύξηση στα όρια ηλικίας.

3. Όχι στο Ελαστικό και Ελεύθερο Ωράριο σε καταστήματα και εταιρίες.

4. 1200 Ευρώ κατώτερο μισθό.

Η Τετάρτη 11 Μαϊου είναι ΑΠΕΡΓΙΑ και απεργούμε όλοι με την κάλυψη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Δεν μπορεί να έχουμε καμία συνέπεια από τον εργοδότη μας. Μας καλύπτουν τα συνδικάτα, οι νόμοι, η επιθεώρηση εργασίας και η ΓΣΕΕ.

ΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ όλοι τώρα πριν περάσουν τα καινούρια αντιλαϊκά νομοσχέδια!

ΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ τα σχέδια τους!

ΟΛΟΙ την Τετάρτη 11 Μαϊου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 10 π.μ.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

το 4 ειναι κορυφη. και για πες μας ρε φιλε ενα καταστημα ποσα λεφτα πρεπει να βγαζει για να πληρωση 1 ΥΠΑΛΗΛΟ? ωραια τα λες. μακαρι οι δουλειες να πηγεναν καλα να γινονταν. αλλα αν γινει κατι τετοιο απλα η ανεργια θα παει στα υψη

μπορούν να πληρωθούν τέτοιοι μισθοί γιατί οι εργαζόμενοι δουλεύουν κυριώς σε μεγάλα καταστήματα. Τα μικρά δε, όταν ΟΛΟΙ θα παίρνουν τέτοιους μισθούς θα έχουν μεγαλύτερο τζίρο άρα μεγαλύτερα κέρδη λόγω της αυξημένης αγοραστικής δύναμης.

Αυτή την στιγμή οι μικροί μισθοί συμφέρουν καθαρά και μόνο της μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες ούτως ή άλλως πουλάνε λόγω μεγάλης διαθεσιμότητας, και τις τράπεζες φυσικά που σε αναγκάζουν να πάρεις δάνειο για 1000 λόγους και πλουτίζουν.

Πέρα από τις λεπτομέρειες η ουσία είναι μία. Πρέπει τώρα να απεργήσουμε ΟΛΟΙ ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

εννοεί πως αν εσύ (και ο κάθε εργοδότης) τους δίνει 2000 το μήνα, θα έχουν όλοι ποιο πολλά λεφτά, και έτσι θα αγοράζουν και από εσένα πιο πολλά...

Αρχική απάντηση από Futuristic

Επειδή πολύς ντόρος έγινε για την ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 11 Μαϊου, με την μεταφορά της Πρωτομαγιάς.

Την Τετάρτη απεργούμε όλοι, γιορτάζοντας την Πρωτομαγιά και διεκδικόντας:

1. Να μην χαλαστεί το 8ώρο που κατακτήθηκε με πολλούς αγώνες.

2. Σύνταξη στα 55 και όχι μεγαλύτερη αύξηση στα όρια ηλικίας.

3. Όχι στο Ελαστικό και Ελεύθερο Ωράριο σε καταστήματα και εταιρίες.

4. 1200 Ευρώ κατώτερο μισθό.

Η Τετάρτη 11 Μαϊου είναι ΑΠΕΡΓΙΑ και απεργούμε όλοι με την κάλυψη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Δεν μπορεί να έχουμε καμία συνέπεια από τον εργοδότη μας. Μας καλύπτουν τα συνδικάτα, οι νόμοι, η επιθεώρηση εργασίας και η ΓΣΕΕ.

ΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ όλοι τώρα πριν περάσουν τα καινούρια αντιλαϊκά νομοσχέδια!

ΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ τα σχέδια τους!

ΟΛΟΙ την Τετάρτη 11 Μαϊου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 10 π.μ.

ΚΚΕ. το κόμμα σου λαέ:D:p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε παιδιά, κάτι που με ενδιαφέρει εμένα... Τα σχολεία θα λειτουργήσουν; Κοινώς την Τετάρτη να κάτσω στο σχολείο ή να πάω για μπιλιάρδο; :p

Πήγαινε για μπιλιάρδο:D

Futuristic νομίζω είναι ποιο εύκολο να κάνω τον 2800 να τρέξει στα 6!!!!!giga και χωρίς να αυξήσω το Vcore μάλιστα.....:OT: ]

Μάλλον είσαι πολύ έξω από τον "χορό"...

Βασικά καλύτερα να κλειδώθει το thread διότι υπάρχει ακριβώς ίδιο λίγο πιο κάτω.....ξέρω πάλι το search δεν λειτούργησε ......

Αρχική απάντηση από chros26_

εννοεί πως αν εσύ (και ο κάθε εργοδότης) τους δίνει 2000 το μήνα, θα έχουν όλοι ποιο πολλά λεφτά, και έτσι θα αγοράζουν και από εσένα πιο πολλά...

το καταλαβα ρε αδελφε αμα ειναι ετσι να δινω 10000 ευρω να εχει πιο πολλα να εχω πιο πολυ δουλεια για ενα μηνα μετα να βαλω λουκετο να υσηχασω

Αρχική απάντηση από Snips

Futuristic νομίζω είναι ποιο εύκολο να κάνω τον 2800 να τρέξει στα 6!!!!!giga και χωρίς να αυξήσω το Vcore μάλιστα.....:OT: ]

Βασικά καλύτερα να κλειδώθει το thread διότι υπάρχει ακριβώς ίδιο λίγο πιο κάτω.....ξέρω πάλι το search δεν λειτούργησε ......

Δεν κατάλαβες. Ο σύντροφος futuristic πόσταρε το ίδιο πράγμα και στο άλλο θρεντ.:D

Τι να πεις; Πρέπει να στηρίξουμε το κόμμα........

Που θα πάει, θα μεγαλώσει και θα μάθει:)

Αρχική απάντηση από Snips

μαλλον ΕΣΥ εισαι εξω απο το χορο γιατι εισαι στρατιωτικος , οποτε ασε τους αμεσα ενδιαφερομενους να την ψαξουν

1.Ναι

2.Στα 55 καποιος ειναι απολυτα παραγωγικος,γιατι να βγει στην συνταξη?

Θα δουλευει μαυρα και θα περνει και την συνταξη,αρα θα ειναι διπλοθεσητης

Αρα αυξηση της ανεργιας.Μετα αν το 50% ειναι συνταξιουχοι,ποιος θα δουλευει για να τους ταιζει ολους αυτους?Οι εισφορες τους?Αν δεν εξηγειανθει το ασφαλιστικο δεν θα δει κανεις ασπρη μερα.Αυτος ειναι αγωνας που αξιζει να δωθει.

Λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει

3. Ναι στο ελαστικο ωραριο, οχι στην part time απασχοληση, να προστατευτει ο επιχειρηματιας ,και κυριως ο μικροεπιχειρηματιας που δουλευει 12ωρες την ημερα και περνει ενα σκασμο ρισκα και αγχος και καταχρεωνεται στις τραπεζες, να προστατευτει και ο εργαζομενος του.

4. Γιατι ζητανε πραγματα που δεν ειναι εφαρμοσιμα?Μηπως τα ζητανε ακριβως επειδη δεν ειναι εφαρμοσιμα?Γιατι δεν ζητανε ας πουμε 800ευρω κατωτατο και βλεπουμε.

Αρχική απάντηση από ea6gka

μαλλον ΕΣΥ εισαι εξω απο το χορο γιατι εισαι στρατιωτικος , οποτε ασε τους αμεσα ενδιαφερομενους να την ψαξουν

Αγοράκι μου είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις τι ξέρω και τι όχι...Μην αρχίσουμε πάλι....

Γιατί ως γνωστόν δεν ζεις μόνος σου στην κοινωνία αλλά έχεις και φίλους και συγγενείς τους οποίους και ακούς και βλέπεις. Για ηρέμησε σε παρακαλώ...

ναι μπαμπα οτι πεις εσυ , αληθεια ξερεις ποσο μικρος ειμαι? εγω δεν ξερω ποσο μεγαλος εισαι για αυτο ρωταω.

αν θελεις γραψε αυτο που εστειλες σε πμ σε εμενα πριν λιγο εδω να κανουμε κουβεντα. θα περιμενω 10 λεπτα μετα θα μπεις στη "λιστα"

Αρχική απάντηση από enduracell

πιστεύεις ότι κάποιος στον ιδιωτικό τομέα θα κάτσει να κάνει απεργία για τους παραπάνω λόγους?

Και όμως, εμένα στην δουλειά μου ένας συνάδελφος είπε πως δεν θα πάει στην δουλειά την τετάρτη γιατί δεν μπορεί να διανοηθεί πως δεν θα γίνει εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Χώρια εγώ που θα απεργήσω.

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν θελεις γραψε αυτο που εστειλες σε πμ σε εμενα πριν λιγο εδω να κανουμε κουβεντα. θα περιμενω 10 λεπτα μετα θα μπεις στη "λιστα"

Τελικά είσαι όντως απερίγραπτος. Και για να μην νομίζει κανείς ότι σε έβρισα κιόλας, γιατί έτσι αφήνεις να εννοηθεί ορίστε:

""τελος

’κουσε κάτι για να τελειώνουμε. Έχεις τις ιδέες σου και έχω τις δικές μου. ΤΟ να γίνεσαι εριστικός είναι δικό σου πρόβλημα. Δεν έχω χρόνο για να απαντάω σε ότι πει ο καθένας. Προσπαθώ να τον περνάω πιο παραγωγικά τον χρόνο μου από να ποσταρω 3.59 posts per day.""

Και ο λόγος που στο έστειλα private είναι ότι ήθελα να αποφύγω αυτό ακριβώς. ΝΑ καταντήσει αυτό το thread ακόμα ένα άλλο inflame. Εσύ δεν θέλησες.. Δικαίωμα σου και αυτό. Συνέχισε όμως μόνος σου.

Όσο για την "λίστα" έλεος πια...

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:23]

Τελικά είσαι όντως απερίγραπτος. Και για να μην νομίζει κανείς ότι σε έβρισα κιόλας,

Και ο λόγος που στο έστειλα private είναι ότι ήθελα να αποφύγω αυτό ακριβώς. ΝΑ καταντήσει αυτό το thread ακόμα ένα άλλο inflame. Εσύ δεν θέλησες.. Δικαίωμα σου και αυτό. Συνέχισε όμως μόνος σου.

1.Μάλλον είσαι πολύ έξω από τον "χορό"...

2.Αγοράκι μου είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις τι ξέρω και τι όχι...Μην αρχίσουμε πάλι....

3. Για ηρέμησε σε παρακαλώ...

4. Τελικά είσαι όντως απερίγραπτος.

ποιος αρχισε το flame? εσυ δεν μας ειπες οτι εισαι στρατιωτικος? απο ποτε οι στρατιωτικοι χαρακτηριζουν τους πολιτιες που δουλευουν εστω 2 ωρες την ημερα μη παραγωγικους? εσυ τι παραγεις? και οσοι εχουνε 3.95 και ανω και κατω απο αυτον τον αριθμο εδω μεσα ειναι χαραμοφαηδες? και εσυ εισαι ο παραγωγικος?

:help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.