BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 ρε παιδια σορυ αλλα παιδευομαι 4 ωρες να στησω το εξης απλο πραμα2 pc να παιζουν το CS οπως κανουμε στα cafe netτοσο δυσκολο ειναι?απο μεσα απο το παιχνιδι δεν υπαρχει επιλογη για τιποταεγκατεστησα το προγραμμα που λεγεται STEAMεκανα register , εφτιαξα account , κατεβασα και ενα προγραμμα το¨"dedicated server"τοσο δυσκολο ειναι πια?με κατι red alert κτλ ολα γινοντουσαν τοσο απλαεδω τι θελει παπαδες?μπυχουν σπασει τα νευρα εννοειται οτι απο δω μεσα δεν νομιζω να μπορειτε να μου απαντησετετο msn μου ειναι nanopoylos@hotmail.comκανα λινκ κατι (φανταζομαι θα πρεπει να ειναι ολοκληρη ακολουθια με βηματα , σαν μανουαλ , κατι τετοιο..)ευχαριστω παιδια
saxon_747 Μάϊος 7, 2005 #2 Μάϊος 7, 2005 Δεν χρειαζεται το steam. Επιλεγεις "custom game" , φτιαχνεις το παιχνιδι οπως θες εσυ (διαλεγεις map, freeze time κτλ) και πατας start. Ο αλλος για να συνδεθει το μονο που εχει να κανει ειναι να πατησει [`] (χωρις τις αγγυλες) και μολις κατεβει η κονσολα να πληκτρολογησει connect 192.168.1.2 πχ (την ip σου δηλαδη)...
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #4 Μάϊος 7, 2005 ρε παιδια χαμος γινεταιμε αυτο που ειπε το παλικαρι ολα καλαπηγε να συνδεθει αλλα ο μικρος ο υπολογιστης κρεμαγεκαι κοβοταντην επιλογη που μου ειπατε δεν ξερω τι την ειχαμαμα λογικαβασικα ακουστε τι εκανατρεχω το παιχνιδι και στα 2παταω στον ενα custon game και ανοιγω την κονσολα στον αλλογραφω την εντολη που μου ειπατε και τοτε κατι βρικσει και παει να συνδεθειαρα λογικα ολα καλαομως ο μικρος υπολογιστης (οχι αυτος με την κονσολα) κρεμαει και βγαινει στα windowsλετε να φταιει αυτη η εντολη που μου ειπατε μετα?αυτες οι εντολες υπαρχουν καπου?κανα tutorial για LAN counterstrike CZδεν υπαρχει??
kaynd Μάϊος 7, 2005 #5 Μάϊος 7, 2005 Βασικά αν τα δύο PC επικοινωνούν ελευθέρα, το παιχνίδι σε Lan είναι τόσο απλό όσο και σε net café. (εγώ έτσι παίζω τουλάχιστον με άλλους σε Lan party)Ειδικά το counter strike δεν έχει ανάγκη να βάλεις IP. Έλεγξε αν σε κόβει κανένα firewallΑν γίνεται file sharing κλπ κλπ Κάτι δε πάει καλά με το δίκτυο σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.