Jump to content

Φίλτρο

ARK

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Πάρε κανένα φίλτρο γύρο στα 80Ε . Είχα για μια 17" την Executive LCD&CRT (υπάρχει και για 19"). Για φίλτρο, πολύ καλό, αλλά έπρεπε να βάλω κανένα φως να φαίνεται καλύτερα η οθόνη.

Βασικά για να είμαστε ρεαλιστές- όχι τίποτε άλλο- αλλά ΑΝ θές κάτι για να μην κουράζονται τα μάτια σου πάρε καμιά TFT !!! Είναι μεν ΑΚΡΙΒΕΣ, αλλά τα ΑΞΙΖΟΥΝ τα λεφτά τους ! Να φανταστείς ότι με την παλιά (+φίλτρο) άντεχα 3-5 ώρες ΜΑΞΙΜΟΥΜ. Τώρα με μια TFT LOC είμαι ΧΑΛΑΡΑ εως και 6 ώρες και στην οθόνη (...αν έχω και τον χρόνο να το κάνω αυτό κάθε μέρα δν θα ήταν άσχημα, αλλά μιας και έρχεται το καλοκαιράκι ....)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ πάς ποτέ να αγοράσεις οθόνη, πριν την αγοράσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ζητήσεις να στην ελέξουνε στο μαγαζί (εγώ είχα ένα μονίμως κόκκινο pixel και όταν την πήγα πίσω τον *) !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.