ARK Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Ψάχνω να βρώ να αγοράσω ένα φίλτρο 19΄οθόνης (κάλυψη 30Χ35 cm).Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Αν είναι το μάρκα FOCUS-OPΤI-PLUS τότε είναι μεγάλη τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Πάρε κανένα φίλτρο γύρο στα 80Ε . Είχα για μια 17" την Executive LCD&CRT (υπάρχει και για 19"). Για φίλτρο, πολύ καλό, αλλά έπρεπε να βάλω κανένα φως να φαίνεται καλύτερα η οθόνη.Βασικά για να είμαστε ρεαλιστές- όχι τίποτε άλλο- αλλά ΑΝ θές κάτι για να μην κουράζονται τα μάτια σου πάρε καμιά TFT !!! Είναι μεν ΑΚΡΙΒΕΣ, αλλά τα ΑΞΙΖΟΥΝ τα λεφτά τους ! Να φανταστείς ότι με την παλιά (+φίλτρο) άντεχα 3-5 ώρες ΜΑΞΙΜΟΥΜ. Τώρα με μια TFT LOC είμαι ΧΑΛΑΡΑ εως και 6 ώρες και στην οθόνη (...αν έχω και τον χρόνο να το κάνω αυτό κάθε μέρα δν θα ήταν άσχημα, αλλά μιας και έρχεται το καλοκαιράκι ....)ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ πάς ποτέ να αγοράσεις οθόνη, πριν την αγοράσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ζητήσεις να στην ελέξουνε στο μαγαζί (εγώ είχα ένα μονίμως κόκκινο pixel και όταν την πήγα πίσω τον *) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.