BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Μη γελασετε , μερικα παιδια με ρωτουσαν για τα φιλτρα του στακερ και σκεφτηκα οτι οσο απλο φαινεται , τοσο δυσκολο μπορει να ειναι για μερικους να το κανουν ή να το σκεφτουν εν παση περιπτωση , το στακερ σε ολη την προσοψη πισω απο τις σιτες εχει φιλτρα δεν ειναι σαν του απορροφηρα αλλα ουτε και τα γνωστα συρματινα που εχουμε δει σε ανεμιστηρες και σερβερ ειναι σαν τα φιλτρα απο τα πιστολακια που σημαινει οτι ειναι πολυ ευαισθητα αλλα και αποδωτικα στο να συγκρατουν σκονη Χαρακτηριστικο ειναι οτι δεν καταφερα να βρω σκονη πισω απο το φιλτρο επειτα απο παρα πολλες ωρες λειτουργιας στα σημεια που υπαρχει ροη αερα απο υδροψυξη , ή απο τον 12 αρη για τους δισκους ή απο οποιονδηποτε 12 αρη , μετα απο λιγο καιρο παρατηρειται σκονη απεξω απο τις γριλιες δεν αρκει να την διωξετε με το ξεσκονοπανο ή να την φυσηξετε πρεπει να βγει η γριλια και να καθαριστουν τα φιλτρα η γριλια ξερουμε ολοι πως βγαινει , παρακατω εχω μερικες φωτο
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #2 Μάϊος 7, 2005 Η γριλλια απο την πανω και κατω μερια εχει εγκοπες στη φωτο παρακατω θα τις δειτε καθαρα σπανε ευκολα , αλλα ειναι περιτο να ασκηθει πολυ δυναμη .ουτε καν κατσαβιδι δεν χρειαζεται , με το χερι "ακουει " αμεσως και ελευθερωνει το "δοντι"
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #3 Μάϊος 7, 2005 το ιδιο κανουμε αριστερα και δεξια παρακατω την βλεπετε ξεκουμπωμενη απο την μια μερια το ιδιο κανουμε και απο την αλλη μερια
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #4 Μάϊος 7, 2005 ετσι ελευθερωνεται η σιτα με το φιλτρο απο το σασι της προσοψης πολλοι μου ειπαν οτι τα καθαριζουν ολα μαζι κατω απο το νερο διαφωνω η σκονη αν ειναι πηχτη γινεται λασπη στο νερο αν δειτε το σκελετο εχει παρα πολλες γωνιες και μερη που μπορουν να φυλλακισουν βρωμιες και σκονη , οποτε για μενα το καλιτερο ειναι να πληθουν χωρια το φιλτρο αν βαλδαλιστει στο πλυσιμο θα "μπει" ή θα γινει σαν "αντερο" και μετα θα περισσευει ή δεν θα χωραει στη θεση του
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #5 Μάϊος 7, 2005 σκελετος πλαστικος πλενεται αφοβα κατω απο τη βρυση στεγνωνεται με πιστολακι για τα μαλλια ή στο καλοριφερ (τωρα δεν εχουμε καλοριφερ) κανενα φοβο εκτος απο το οτι σπαει αν τον ζορισεις με το βαλε βγαλε στο κουτι
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #6 Μάϊος 7, 2005 πολυ προσοχη στο φιλτρο αμα πεσει με φορα το νερο το κανει σαν αντερο και ξεχυλωνει (μετα δεν θα καθεται σωστα ή θα περισευει) εγω το στηριζω με το χερι και το πλενω με λιγο νερο μπαμ κανει το αν καθαριζει ή οχι η γριλλια δεν θελει πλυσιμο και ετσι και αλλιως συρματινη ειναι , ποιος εμπιστευεται να την βαλει κατω απο το νερο και μετα να του σκουριασει λιγο φυσιμα και ειναι οκ
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #7 Μάϊος 7, 2005 το φιλτρο εγω προτιμω να το στεγνωνω πιεζοντας το αναμεσα σε μια πετσετα ετσι φευγει ολο το νερο και το φιλτρο δεν ξεχυλωνει μετα το αφηνω στον αερα για 5 λεπτακια για σιγουρια αμα το φυσηξετε με το πιστολακι αναγκαστικα θα το κρατατε απο την ακρη και θα ξεχυλωσει 100%
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #8 Μάϊος 7, 2005 συναρμολογηση με τον αναποδο τροπο και τοποθετηση στο κουτι εγω τοποθετω την μια ακρη σχεδον μεχρι το τερμα και μετα βαζω την αλλη πιεζοντας λιγο στο "αυτι" μεχρι να περασει απο το αλουμινιο αυτα ελπιζω μερικοι να πηραν ιδεες , αλλοι να εμαθαν κατι που ισως δεν ηξεραν καλη συνεχεια σε ολους
Malkav Μάϊος 7, 2005 #9 Μάϊος 7, 2005 Ευχαριστούμε BeetleJuice:T: Δεν έχω Stacker ακόμα, ίσως γιατί θεωρώ οτί έχει πολύ φασαρία με το σύστημα στα φίλτρα του. Και μένω σε περιοχή με ΠΟΛΥ σκόνη.
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #10 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceαμα το φυσηξετε με το πιστολακι αναγκαστικα θα το κρατατε απο την ακρη και θα ξεχυλωσει 100% Αφου λερωσες, που λερωσες την πετσετα, ακουσες το κραξιμο απο την μανα σου που εισαι ανεπροκοπος, ακαμματης και λερωνεις συνεχεια πραγματα, και βρωμιζεις το σπιτι, βαλε το φιλτρο πανω στην πετσετα και χωρις να το κρατας στεγνωσε το, με το πιστολακι. Ετσι δεν ξεχειλωνει, νομιζω?
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #11 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 05:12] Αφου λερωσες, που λερωσες την πετσετα, ακουσες το κραξιμο απο την μανα σου που εισαι ανεπροκοπος, ακαμματης και λερωνεις συνεχεια πραγματα, και βρωμιζεις το σπιτι, βαλε το φιλτρο πανω στην πετσετα και χωρις να το κρατας στεγνωσε το, με το πιστολακι. Ετσι δεν ξεχειλωνει, νομιζω? η πετσετα ειναι του υπολογιστη ειναι για τετοιες δουλειες αμα το βαλω πανω στην πετσετα βρεμενο και φυσαω με το πιστολακι ζεστο αερα,ο ζεστος αερας καπου πρεπει ναπαει απο κοντα κατα πασα πιθανοτητα θα καψουμε την πετσετα αμα το φυσαει απο μακρια θα περιμενω σα το βλακα 5 λεπτα να στεγνωσει ειναι δοκιμασμενη λυση αυτη που σου λεω μια το πατας με τα χερια σου και τερμα , στεγνωσε παντως εισαι και εσυ της πατεντας αποτι βλεπω , συνδιαστικη σκεψη :T:
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #12 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice η πετσετα ειναι του υπολογιστη ειναι για τετοιες δουλειες αμα το βαλω πανω στην πετσετα βρεμενο και φυσαω με το πιστολακι ζεστο αερα,ο ζεστος αερας καπου πρεπει ναπαει απο κοντα κατα πασα πιθανοτητα θα καψουμε την πετσετα αμα το φυσαει απο μακρια θα περιμενω σα το βλακα 5 λεπτα να στεγνωσει ειναι δοκιμασμενη λυση αυτη που σου λεω μια το πατας με τα χερια σου και τερμα , στεγνωσε παντως εισαι και εσυ της πατεντας αποτι βλεπω , συνδιαστικη σκεψη :T: Δεν ειπα βρε να το βαλεις βρεγμενο πανω στην πετσετα. Απλα οσο και να το πιεσεις μεσα στην πετσετα ΟΛΟ το νερο αποκλειεται να βγει, οποτε αντι να το βγαλεις εξω να το φυσηξει το αερακι, φυσα το με το πιστολακι για ενα λεπτο και τελειωσε. Υ.Γ. Η πετσετα δεν καιγεται με τους 100-150 βαθμους που βγαζει ενα πιστολακι. Εδω για να την καψεις με το σιδερο, πρεπει να το ξεχασεις επανω κανα 5λεπτο(τεκμηριωμενο αυτο).
BeetleJuice Μάϊος 7, 2005 Author #13 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 05:11] Ευχαριστούμε BeetleJuice:T: Δεν έχω Stacker ακόμα, ίσως γιατί θεωρώ οτί έχει πολύ φασαρία με το σύστημα στα φίλτρα του. Και μένω σε περιοχή με ΠΟΛΥ σκόνη. φιλε μου καθαριζεις ολες κι ολες 6 γριλιες μαζι με της υδροψυξης 3 για τους σκληρους και 3 για το νερο οι γριλλιες για την υδροψυξη λογω ροης θελουν συχνα καθαρισμα οι γριλλιες για τους δισκους οχι και τοσο γιαιτ δεν θελουν πολυ ροη αερα και εγω ετσι πιστευα και εβριζα το στακερ αλλα πιστεψε με , αν εχεις πολυ ροη και μεινει ο υπολογιστης πολυ καιρο χωρις καθαρισμα τοτε θα τον δεις και θα τον λυπασαι καλιτερα δεν ειναι να εχεις καπου τη σκονη συγκεντρωμενη , παρα να την κυνηγας σε ολο το κουτι? αν ο ανεμιστηρας ρουφαει αερα πισω απο το φιλτρο , τοτε δεν πιανει ποτε μακα ,προστατευεται εγω οσες φορες χρειαστικε να καθαρισω μητρικες , δισκους , κουτι, ανεμιστηρες εβριζα ολη μερα και ΚΑΘΑΡΙΖΑ ολη μερα τωρα τελειωνω σε 15 λεπτα σκεψου το :T: παντως καλο φιλτρο εχει και το herolchi αλλα εχει ενα 12 αρη μονο μπροστα
Malkav Μάϊος 7, 2005 #14 Μάϊος 7, 2005 Ακριβώς, το Heroichi έχω που μ' έχει κακομάθει.Όσο για τη σκόνη που περνά μέσα, έχω πάρει ένα κομπρέσορα 1,5 hp και είναι θέμα 15 sec.Πάντως σκέφτομαι σοβαρά το Stacker καθώς έχει τεράστιους χώρους.Υπάρχουν και μερικά άλλα παρομοίου μεγέθους αλλά όχι με τέτοια ποιότητα κατασκευής.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.