iseeklife Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2020 Καλησπέρα παίδες . Παλαιότερα είχα παρατηρήσει δύο προβλήματα κατά την χρήση της πλατφόρμας του twitch . 1) δεν μπορούσα να ανοίξω περισσότερα του ενός stream . όταν άνοιγα δύο , κολλούσαν και τα δύο . 2) δεν μπορούσα να βλέπω ταυτόχρονα ένα stream του twitch και ένα βίντεο του youtube. Κολλούσε το twitch . Εννοείται ότι η σύνδεση τα σηκώνει και τα δύο . Για το πρώτο . Πριν από μερικούς μήνες ρώτησα σε ένα στρεαμ και μου είπαν ότι μπορούν . Δοκίμασα και εγώ . Και το πρόβλημα λύθηκε . Μπορώ πλέον να βλέπω περισσότερα του ενός stream . for the record έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής 5 ταυτόχρονα και τα παίζει . Για το δεύτερο . Δοκίμασα σήμερα να δω ένα γιου τιουμπ καθώς έβλεπα ένα stream . Δεν μου κόλλησε . Δοκίμασα μερικά δεν κολλούσε . Δοκίμασα και ένα 4κ και δεν κόλλησε ούτε τότε . Το πρόβλημα λύθηκε . Είχα βρει παλαιότερα μια λύση σε γραμμή εντολών αλλά δεν την εφάρμοσα. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά πλέον μπορούμε να βλέπουμε και γιου τιουμπ και twitch ταυτόχρονα . Όσοι είχατε πρόβλημα ,δοκιμάστε το . Καλή συνέχεια . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts