ThorLite Ιανουάριος 16, 2013 #1961 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 CRT NEC 19αρι FE991SB.H Οθόνη έχει χάσει το μισό φίλτρο από ένα ατυχές καθάρισμα με ajax δουλεύει άψογα κατά τα αλλα.Παραλαβη μονο με απο Αγιο Στεφανο ωρες 8-16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 17, 2013 #1962 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Δίνω ένα Harman Kardon CDR 20 [ame=http://www.amazon.com/Harman-Kardon-CDR-Player-Recorder/dp/B000051SDW]Amazon.com: Harman Kardon CDR 20 CD Player/Recorder: Electronics[/ame] ,όποιος περάσει από Γαλάτσι δικό του!Δεν το δοκίμασα αλλά πρέπει να δουλεύει άψογα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 17, 2013 #1963 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Φίλε Άρη θα το ήθελα. Θα σου στείλω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 17, 2013 #1964 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Φίλε Άρη θα το ήθελα. Θα σου στείλω pmΟκ το κανονίζουμε άμεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 18, 2013 #1965 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Ευχαριστώ τον [MENTION=3441]Aris137[/MENTION] για το Harman-Cardon. Αύριο θα το δοκιμάσω. Και είπαμε. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 18, 2013 #1966 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα/fax HP PSC 2210 (χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας & δεδομένων).Το μηχάνημα είναι παγωμένο, ανάβει, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε καμία λειτουργία ακόμα και μετά από hard reset.Και επειδή δεν έχω καμία υπομονή να τα βάλω με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου που έχουν δικό τους μυαλό και πεισμώνουν όποτε τους καπνίσει, ας πιάσει τόπο σε κάποιον που μπορεί να το συνεφέρει ή ως ανταλλακτικά.Βρίσκομαι Πάτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Ιανουάριος 19, 2013 #1967 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 (edited) Με τη σειρά μου και εγώ να χαρίσω ένα σταθερό,ασύρματο τηλέφωνο Alcatel Versatis 150Το μόνο πρόβλημα είναι το μεσαίο κουμπί που θέλει λίγο παραπάνω πίεση για να πατηθεί.Μάλλον με καθάρισμα θα στρώσει.Όποιος το χρειάζεται ενα pm να κανονίσουμε.Παραλαβή από Νέο Κόσμο μόνο απογευματινές ώρεςΗ αγγελία έχει μπεί και σε γειτονικό φόρουμ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2013 από jimn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιανουάριος 19, 2013 #1968 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Ωωωωω... μπορώ να το πάρω για λίγες μέρες να το πάω στον ξάδερφό μου που είναι εγχειρισμένος στο γόνατο και δεν σηκώνεται από το κρεββάτι; Μόλις γίνει καλά και δεν το χρειάζεται θα το βάλω εδώ πάλι να το πάρει κάποιος άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιανουάριος 19, 2013 #1969 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 ...αν είναι εγχειρισμένος στο γόνατο και δεν σηκώνεται, όποτε και να του έγινε η επέμβαση, μάλλον θα του πάρει περισσότερες από "λίγες μέρες" πάντως να σηκωθεί ("κανονικά")...Just saying my kseroliasis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Ιανουάριος 19, 2013 #1970 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Ωωωωω... μπορώ να το πάρω για λίγες μέρες να το πάω στον ξάδερφό μου που είναι εγχειρισμένος στο γόνατο και δεν σηκώνεται από το κρεββάτι; Μόλις γίνει καλά και δεν το χρειάζεται θα το βάλω εδώ πάλι να το πάρει κάποιος άλλος.Κανένα πρόβλημα ,σου έστειλα pm με το τηλέφωνο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιανουάριος 20, 2013 #1971 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Ευχαριστώ εκ'μέρους του. Εύχομαι να το χρειαστεί "λίγες μέρες" και να μην το στερήσω από κάποιον άλλο που θα το ήθελε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Ιανουάριος 20, 2013 #1972 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Χαρίζω σετακι μητρικη ASUS/ cpu PIII (νομιζω στα 800), 128ΜΒ SDRAM, vga agp, soundlaster το έσωσα απο ενα φιλαρακι πριν το πετάξει, κατα 90% πρεπει να λειτουργει! οποιoς το θελει συναντηση καπου Ζωγραφου-Ιλίσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιανουάριος 22, 2013 #1973 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Χαρίζω σετακι μητρικη ASUS/ cpu PIII (νομιζω στα 800), 128ΜΒ SDRAM, vga agp, soundlaster το έσωσα απο ενα φιλαρακι πριν το πετάξει, κατα 90% πρεπει να λειτουργει! οποιoς το θελει συναντηση καπου Ζωγραφου-ΙλίσιαΘα μπορούσα να εχω το μοντέλο ? Ισως να με ενδιαφέρει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 22, 2013 #1974 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 χαρίζεται logitech g15 μη λειτουργικό για parts. οθόνη κτλ δουλεύει απλά κάηκε το chipset και δεν δουλεύει ως k/b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 22, 2013 #1975 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Παντελή, το χρειάζομαι εγώ. Έχω ένα ίδιο με κομμένη καλωδιοταινία στην οθόνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2013 #1976 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2013 Χαριζεται κεραια GPS με f-connector. Η κεραια εχει μαγητη και "κολαει" σε μεταλικες επιφανειες πολυ καλα ! Περιοχες Πειραια η Γλυφαδα. Οχι αποστολες και φυσικα οσο πιο ενεργος χρηστης, τοσο μελαγυτερη και η προταιραιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2013 #1977 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2013 ξεχασα να πω ευχαριστω στον Pokemon640 για την οθονη που μου εδωσεευχαριστω πολυ:thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 24, 2013 #1978 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Χαριζεται κεραια GPS με f-connector. Η κεραια εχει μαγητη και "κολαει" σε μεταλικες επιφανειες πολυ καλα !Περιοχες Πειραια η Γλυφαδα. Οχι αποστολες και φυσικα οσο πιο ενεργος χρηστης, τοσο μελαγυτερη και η προταιραιοτητα Με ενδιαφέρει για το αρχαίο Mio550 που έχω. Θέλω να επιβεβαιώσω πρώτα ότι ταιριάζει η κεραία και θα σου πω. Εμένα δουλεύει και χωρίς εξωτερική κεραία, απλά η εσωτερική του είναι σχετικά κακή - αν κάποιος το χρειάζεται περισσότερο, ας πάρει προτεραιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2013 #1979 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Νομιζω δενταιριαζει, γιατι το Mitac θελει κεραια με βυσμα MMCX, ενω εγω εχω F-Connector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 24, 2013 #1980 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 [MENTION=805]ThorLite[/MENTION] με ενδιαφέρει το μόνιτορ (αν υπάρχει ακόμη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts