Aris137 Ιανουάριος 10, 2013 #1941 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 [MENTION=3441]Aris137[/MENTION] Φίλε μου λυπάμαι αλλά θα περάσει κάποιος να τον πάρει σε μισή ώρα. Ήθελες κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι μήπως? Γιατί έχω κάποια ανταλλακτικά από εκτυπωτές. Μήπως μπορώ να σε βοηθήσω.όχι εντάξει είμαι,σκεφτόμουν να αντικαταστήσω την κεφαλή και να το κανα δωράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 10, 2013 #1942 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] , Μπορεις να ερθεις να το παρεις και τωρα. καλλιθεα βρισκομαι τα υπολοιπα σε pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιανουάριος 10, 2013 #1943 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Χαρίζεται το HBM-30.Όποιον τον ενδιαφέρει το παραλαμβάνει απο Πειραιά!:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιανουάριος 10, 2013 #1944 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 ^ Ενδιαφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιανουάριος 10, 2013 #1945 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Going only once :triniti:.......to [MENTION=16447]washcloud[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιανουάριος 10, 2013 #1946 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Δινω καποια κουπονια με έκπτωση μιας και δεν θα τα χρησιμοποιήσω!!1.Ashampoo * 10% * COUPON CODEHF9-42Q-54K2. G2PLAY.NET 5%Coupon Name για αγορες 23ε και πανω6659EVENT6757 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2013 #1947 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Αν,λέω αν δεν κάτσει με τον φίλο απο πάνω ενδιαφέρομαι και εγώ για το κουτάκι.[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Ιανουάριος 10, 2013 #1948 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Παρέλαβα τον εκτυπωτή από τον VladimiR και τον ευχαριστώ πολύ. Αν δεν τον καταφέρω να δουλέψει θα τον βάλω εδώ μπας και θα θέλει κάνας άλλος να προσπαθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 11, 2013 #1949 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 (edited) Going only once :triniti:.......to [MENTION=16447]washcloud[/MENTION] Αν δεν κάτσει, έχε με υπόψη σου edit: ευχαριστώ, σύντομα θα το έχω στα χέρια μου Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 12, 2013 από minast Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 12, 2013 #1950 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Αν,λέω αν δεν κάτσει με τον φίλο απο πάνω ενδιαφέρομαι και εγώ για το κουτάκι.[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]αν ολα πανε καλα εντος της ημερας η της αυριανης θα δοθει στον [MENTION=10170]swatoner[/MENTION]. Αν αλλαξει κατι , σε ενημερωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 12, 2013 #1951 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Ευχαριστώ πολύ τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] για το κουτάκι.... Έχω σκοπό να φτιαχτεί κάποια στιγμή αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Ιανουάριος 12, 2013 #1952 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 [MENTION=4402]regent[/MENTION] Το Toshiba έμεινε φίλε μου. Αν ήταν το άλλο θα σε είχα ενημερώσει. Αν το θέλεις έχεις προτεραιότητα. Αλλιώς θα πάει στον GeorgeMan. Να ευχαριστησω δημοσιως τον φιλο VladimiR για το κουτί και την καρτα γραφικων. Και σχετικα κοντα μου τα εφερε, και η συνεννοηση ηταν αμεση και αποτελεσματικη! :turn: PS: Η καρτα βγαζει εξοδο, αλλα εχει προβλημα. Δεν πειραζει ομως, θα δοκιμασω τιποτα τετοιο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DmzGnjJNZrM]Fix your 8800gtx Graphics Card (STEP by STEP) by Baking it in the OVEN. - YouTube[/ame] :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 14, 2013 #1953 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Χαρίζω οθόνη Lacie Electron blue II με Misubishi καθοδικό (ίδια με Mitsubishi Diamond pro 200) 21' CRT Το πρόβλημα της είναι το πεσμένο φως. με max brightness: Τα χρώματα είναι φυσιολογικά, και ρυθμίζονται εύκολα από το μενού. (R/G/B gain, temperature κ.α.) Το γυαλί είναι σε τέλεια κατάσταση χωρίς κτυπήματα και προσεγμένο με ειδικό καθαριστικό για οθόνες. Δεν έχει καταστραφεί το εξωτερικό φίλτρο από Άζαξ, ασετόν, βενζίνες, οινόπνευμα η άλλα ακατάλληλα (μη εγκεκριμένα) καθαριστικά. Δίνεται καλώδιο τροφοδοσίας + vga Παραλαβή : Άνω Γλυφάδα (Αθήνα) έχει μπει η αγγελία και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 14, 2013 #1954 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 την οθονη την θελω εγω αν ειναι δυνατονευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2013 #1955 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 PX700W με προβλημα end of service life.ανοιγει και δειχνει το μηνυμα αυτο.(Μπορει να φτιαχνεται αν κρινω απο το ιντερνετ) Δεν ασχολουμαι γιατι μου κανε και νερα στις εκτυπωσεις. Αν και φτιάχτηκε το end of service life στην συνέχεια βγαζει paper jam χωρις να εχει χαρτι πουθενά ή error και επανεκκίνηση και δεν κατάφερα να δουλέψει. Ειναι λυμένος, θα περιμένω 2 μέρες αν τον θέλει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του ή για ανταλλακτικά αλλιώς πάει στη ανακύκλωση Παραλαβή από Γαλάτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 14, 2013 #1956 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 [MENTION=21384]jefm[/MENTION]το ψαξες σιγουρα για paper jam error ? δε μου ειχε βγαλει τετοιο μηνυμα εμενα!http://support.epson-europe.com/onlineguides/en/px700800series/html/trble_3.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2013 #1957 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 (edited) Ναι παρα πολυ εκανε μερικες εκτυπωσεις αλλα εβγαζε γραμμές, μετα απο 2-3 καθαρισματα κεφαλης μας αφησε χρόνους Ρωτησα και καποιον αλλο που ειχε το ιδιο προβλημα και μετα την επισκευη του εκανε τα ιδια, αλλα μετα απο λιγο καιρο οχι αμεσως Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2013 από jefm Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmanpower Ιανουάριος 15, 2013 #1958 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 ΚαλησπέραΝα χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου ένα scanner HP Scanjet 3300c.Το μηχάνημα λειτουργούσε άψογα μέχρι που κάηκε το τροφοδοτικό του. Επειδή πλέον έχω πολυμηχάνημα και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ, το δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί άνετα να βρει με κάνα δεκάρικο το σχετικό τροφοδοτικό από κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών και να κάνει τη δουλειά του. Έτσι κι αλλιώς χώρο μου πιάνει. Παραλαβή από το σπίτι μου ή κάπου κοντά μου. Μένω Νίκαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιανουάριος 15, 2013 #1959 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 (edited) ΚαλησπέραΝα χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου ένα scanner HP Scanjet 3300c.Το μηχάνημα λειτουργούσε άψογα μέχρι που κάηκε το τροφοδοτικό του. Επειδή πλέον έχω πολυμηχάνημα και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ, το δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί άνετα να βρει με κάνα δεκάρικο το σχετικό τροφοδοτικό από κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών και να κάνει τη δουλειά του. Έτσι κι αλλιώς χώρο μου πιάνει. Παραλαβή από το σπίτι μου ή κάπου κοντά μου. Μένω Νίκαια.Καλησπέρα...επειδή έχουμε το ίδιο αλλά εμάς μας έχει καεί το scanner και μας έμεινε το τροφοδοτικό, να περάσω σήμερα να το πάρω;---Ωχ! ...λάθος μοντέλο. Παρ'όλ'αυτά επειδή δεν παίζει σκάνερ στο εργαστήρι (για τον παραπάνω λόγω) . Αν δεν το θέλει κάποιος που το έχει πραγματικά ανάγκη, πες μου να πεταχτώ. Κοντά είμαστε. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2013 από Infotech Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmanpower Ιανουάριος 15, 2013 #1960 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Δεν έχω πρόβλημα αν σε βολεύει πέρνα σήμερα μετά τις 7 που θα είμαι σπίτι και πάρτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts