evolution Οκτώβριος 23, 2012 #1601 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Ενδιαφέρομαι για τον σκληρό δισκο, αν μπορεις για τι ποσο μιλαμε για τα μεταφορικα @hAic και πιστευω πως ηρθε και η δικια μου ωρα να χαρισω..Λοιπον... Χαριζεται καρτα γραφικων Nvidia GForce 9800Gt ειναι overclocked απο μαμα.Την τελευταια φορα που την εβαλα σε ενα πισακι ανοιγε κανονικα απλα εβγαζε κατι κοκκινες και μπλε στηλες στην οθονη.Αν εχει καποιος ορεξη να την φτιαξει ή να πειραματιστει να μου μιλησει . Αν παιζει αποστολη θα ηθελα να τις ριξω μια ματια να δω μπας και στρωνει με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Οκτώβριος 23, 2012 #1602 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION] και [MENTION=14294]evolution[/MENTION] εχετε πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Οκτώβριος 23, 2012 #1603 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Ορίστε και η φότο! [MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 24, 2012 #1604 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 Αν παιζει αποστολη θα ηθελα να τις ριξω μια ματια να δω μπας και στρωνει με τιποταΕτοιμασε τον φουρνο στους 180°C!!!Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Οκτώβριος 24, 2012 #1605 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 [MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] 2ος υποψήφιος φούρναρης για την gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 24, 2012 #1606 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 Χαρίζονται οι παρακάτω μητρικές:Intel Desktop Board D975XBX (μόνο η μητρική)Albatron KX18XPro (μόνο η μητρική στο κουτί της)Jetway 939GT4-SLI-G (σχεδόν πλήρης στο κουτί της)A8N-VM-CSM VER 1.10G με AMD FX-55 CPU (αν θυμαμαι καλά, χωρίς μνήμες)Δεν εγγυούμε οτι δουλευουν, ουτε στέλνω εκτός Αθηνών. Οποιος ενδιαφέρεται παραλαβή ώρες γραφείου απο το Παλαίο Φάληρο κατόπιν συνενόησης μέσω πμ.H intel εχει κρατηθει για τον zerocool, οι άλλες ειναι διαθέσιμες για λιγο ακόμα μεχρι να τις παω για recycle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 24, 2012 #1607 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Πριν λίγο καιρό πήρα από τον φίλο hayabusa ένα τροφοδοτικό για ένα pc που προοριζόταν για την αδερφή μου, νόμιζα ότι είχε καεί μόνο το τροφοδοτικό αλλά τελικά είναι καμένη και η μητρική. Αν δεν γίνομαι ενοχλητικός και δεν αντιβαίνω κάποιο κανόνα του site θα ήθελα αυτά: A8N-VM-CSM VER 1.10G με AMD FX-55 CPU Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Οκτώβριος 24, 2012 #1608 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Φίλε [MENTION=97]Trooper[/MENTION], να πάρω εγώ τις Albatron και Jetway, αντί να καταλήξουν στην ανακύκλωση?Έστειλα και PM. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από VladimiR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 24, 2012 #1609 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Έχω αυτόν τον επεξεργαστή AMD Athlon 1000 - A1000AMT3B από την μητρική που ανέφερα παραπάνω δεν ξέρω αν είναι λειτουργικός, καθώς επίσης και έναν σκληρό δίσκο seagate st3500320as (δεν είναι λειτουργικός, νομίζω όμως πως η πλακέτα του είναι εντάξει) που είχα πάρει από έναν φίλο εδώ μήπως και διορθώσω έναν ίδιο που είχα αλλά δεν... Διαθέσιμα σε όποιον τα θέλει Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από fjsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Οκτώβριος 24, 2012 #1610 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Ο σκληρός είναι λειτουργικός?Άκυρη η ερώτησή μου. Μόλις είδα το edit σου. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από VladimiR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 24, 2012 #1611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 Δεν είναι λειτουργικός. Χρησιμοποίησα την πλακέτα του μήπως διορθώσω τον δικό μου αλλά δεν έγινε κάτι. Παρόλα αυτά με την πλακέτα αυτήν δούλεψε ο δικός μου όπως και με την δική του (έβγαζε κάτι μικροπροβλήματα που μάλλον δεν είναι θέμα πλακέτας) άρα μάλλον η πλακέτα είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Οκτώβριος 24, 2012 #1612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Επειδή έχω ζητήσει κανα δυό πραγματάκια από εδώ,και επειδή δεν είμαι τόσο ενεργός στο υπόλοιπο forum (λόγω φόρτου εργασίας κυρίως),Να δώσω κι εγώ κάποια πραγματάκια που έχω. Δίνονται λοιπόν οι παρακάτω εκτυπωτές.1) HP DeskJet 5740 (Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Συνδέεται με P/C, δεν έχω μελάνια να δοκιμάσω την εκτύπωση)2) HP DeskJet 6122 (Όπως ο επάνω, έχει λίμνούλα με μαύρο μελάνι ακριβώς κάτω από την υποδοχή για τα μελάνια. Με έκανε χάλια λέμε!)3) Canon S400 4) Epson Stylus D120 (Δεν ανοίγει όταν συνδέεται με ρεύμα. Ακούγεται ένα ελαφρό μπιπ όμως. Ίσως φταίει που δεν έχω κατάλληλο αντάπτορα για ρεύμα)Η λειτουργική τους κατάσταση είναι άγνωστη. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω έλεγχο και θα ενημερώσω.Θα προσπαθήσω να βρω μετασχηματιστές αλλά δεν υπόσχομαι κάτι.Αν κάποιος τους θέλει για ανταλλακτικά έχει καλώς. Παραλαβή είτε από Αττικό Νοσοκομείο, ή από Μετρό Αγ. Αντωνίου κατόπιν συννενόησης για τις ώρες. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από VladimiR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Οκτώβριος 24, 2012 #1613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 [MENTION=97]Trooper[/MENTION] Επειδή τον τελευταίο καιρό (από το καλοκαίρι και μετά) πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά καίγονται η μία motherboard μετά την άλλη θα ήθελα οποσδήποτε αν δεν τις έχεις δώσεις την Jetway 939GT4-SLI-G (για να την δώσω) και την A8N-VM-CSM VER 1.10G με AMD FX-55 CPU (για να αντικαταστήσω την δική μου ASROCK που είχα αγοράσει από ένα παλικάρι εδώ και είναι σακατεμένη όσο δεν παίρνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Οκτώβριος 24, 2012 #1614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 [MENTION=4043]fjsc[/MENTION] Έχω να σου δώσω αν θέλεις μία μητρική που κάνει για τον επεξεργαστή σου (και έναν επεξεργαστή) που μου είχε δώσει ένας πολύ καλός φίλος από εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Οκτώβριος 24, 2012 #1615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 να κοιταξεις το τροφοδοτικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Οκτώβριος 24, 2012 #1616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) Πάμε μια υπενθύμιση για τον σκληρό γιατί δεν έχω νέα απο τον Κωστα!Εάν υπάρχει κανείς απο Ρέθυμνο ακόμα καλύτερα! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από hAic Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Οκτώβριος 24, 2012 #1617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 dimi[/MENTION]R;1063368666]Επειδή έχω ζητήσει κανα δυό πραγματάκια από εδώ,και επειδή δεν είμαι τόσο ενεργός στο υπόλοιπο forum (λόγω φόρτου εργασίας κυρίως),Να δώσω κι εγώ κάποια πραγματάκια που έχω. Δίνονται λοιπόν οι παρακάτω εκτυπωτές.1) HP DeskJet 5740 2) HP DeskJet 61223) Canon s4004) Epson Stylus D120Η λειτουργική τους κατάσταση είναι άγνωστη. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω έλεγχο και θα ενημερώσω.Θα προσπαθήσω να βρω μετασχηματιστές αλλά δεν υπόσχομαι κάτι.Αν κάποιος τους θέλει για ανταλλακτικά έχει καλώς. Παραλαβή είτε από Αττικό Νοσοκομείο, ή από Μετρό Αγ. Αντωνίου κατόπιν συννενόησης για τις ώρες.Θα με ενδιεφερε ο Epson D120. Επειδή δεν το βιάζομαι όμως, όταν κάνεις τον έλεγχο, σε παρακαλώ να με έχεις υπόψη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Οκτώβριος 24, 2012 #1618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 (edited) [MENTION=5835]speedster[/MENTION] Μόλις ανέβασα την ενημέρωση στο ποστ. Τον σύνδεσα με ρεύμα με απλό καλώδιο. Δεν ξέρω αν έχει ειδικό αντάπτορα, πάντως δεν άναβε κανένα λαμπάκι. Μόνο ένα ανεπαίσθητο μπιπ κάθε 2-3 δευτερόλεπτα ακούγεται.Έχει και μελάνια μέσα, τα αισθάνομαι να μην είναι άδεια. Αν και είναι καιρό εκεί οπότε παίζει να είναι ξεραμένα.Αν τον θέλεις είναι δικός σου. Στείλε pm να συνεννοηθούμε. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από VladimiR Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 24, 2012 #1619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 A8N-VM-CSM VER 1.10G με AMD FX-55 CPU εχεις πμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Οκτώβριος 24, 2012 #1620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 seagate st3500320as (δεν είναι λειτουργικός, νομίζω όμως πως η πλακέτα του είναι εντάξει)...έχω ρωτήσει τον fjsc αν παίζει αποστολή, και μάλλον τα έχουμε βρει. Ενημερώνω για να μη ζητήσει άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts