Aris137 Οκτώβριος 21, 2012 #1581 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Με ενφιαφέρει. Φυσικά αν δεν τον θέλει κάποιος άλλος μιας και έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον και για μια Jetway μητρική πιο πάνω που μου χρειάζεται εξίσου.Φιλικά,Σου στέλνω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 21, 2012 #1582 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 (edited) Υπαρχει ακομα ενα FLOPPY DISK DRIVE μαυρο (καινουριο) με καλωδιο συνδεσης της thermaltake και 10 δισκετες EMTEC.Τα ειχα αγορασει προκειμενου να κανω bios update σε μια πολυ παλια μητρικη οποτε ειπα να τα δωσω εδω μηπως τα χρειαζεται καποιος για παρομοιο λογο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2012 από argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Οκτώβριος 21, 2012 #1583 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Δικος σου!:clap:Nα ευχαριστήσω και πάλι τον FANISTELROOY για το σκληρό:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Οκτώβριος 21, 2012 #1584 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Καλησπέρα σας.Χαρίζονται τα παρακάτω:1. Intracom JetSpeed 500Δοκιμάστηκε και είναι λειτουργικό. Έχει το τελευταίο firmware. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στο εγχειρίδιο που μπορείτε να κατεβάσετε από το link που έδωσα πιο πάνω.2. Intracom JetSpeed 520Δοκιμάστηκε και είναι λειτουργικό. Έχει το τελευταίο firmware. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στο εγχειρίδιο που μπορείτε να κατεβάσετε από το link που έδωσα πιο πάνω.3. Intracom NetMod v4Δεν δοκιμάστηκε καθώς δεν έχω γραμμή ISDN. Μπήκε στο ρεύμα όμως και άναψε το λαμπάκι του.4. Intracom JetSpeed 520+ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Δίνεται για πειραματισμούς/διακόσμηση (; )Θα προτιμούσα να χαριστούν σε άτομα που θα τα χρησιμοποιήσουν για τη χρήση που κατασκευάστηκαν και μπορούν να έρθουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας να παραλάβουν (ή στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής).Έχουν μπει και σε άλλα forums μπας και τα θέλει κανείς.ΥΓ> Να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά σε όποιους τα ονόματα των παραπάνω modems επανέφεραν οδυνηρές αναμνήσεις. ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Οκτώβριος 22, 2012 #1585 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Υπαρχει ακομα ενα FLOPPY DISK DRIVE μαυρο (καινουριο) με καλωδιο συνδεσης της thermaltake και 10 δισκετες EMTEC..φιλε χρειαζομαι οπωσδηποτε τις δισκετες, σου στελνω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Οκτώβριος 22, 2012 #1586 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 (edited) Σου στέλνω pm.Να ευχαριστήσω θερμότατα τον Άρη για τον επεξεργαστή και τις μνήμες που μου χάρισε αλλά και για την ευγένειά του.Να είσαι καλά! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2012 από Tankard Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 22, 2012 #1587 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Χαρίζεται μπαταρία από HTC touch Diamong (p3700).Έχω την αίσθηση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ γιατί τη βρήκα στο σακουλάκι της. Αν υπάρχει κάποιος που τη χρειάζεται περνάει από Μοσχάτο και την παίρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2012 #1588 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Χαριζoνται τα παρακατω stand για ηχεια, γιατι τελικα δεν κανουν για το νεο Project. Creative MT-1200 Speaker Stands - Surround sound accessory for your 5.1 & 7.1 speaker systems Ξαναλεω ΕΓΩ θα διαλεξω σε ποιον θα το δωσω βαση ¨παλαιοτητας" και κατα ποσο active ειναι ο χρηστης.ΑΝ δεν σας αρεσει ο τροπος που το δινω, απλα μην ποσταρετε και προσπεραστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2012 #1589 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Χαριζoνται τα παρακατω stand για ηχεια, γιατι τελικα δεν κανουν για το νεο Project. Creative MT-1200 Speaker Stands - Surround sound accessory for your 5.1 & 7.1 speaker systems Ξαναλεω ΕΓΩ θα διαλεξω σε ποιον θα το δωσω βαση ¨παλαιοτητας" και κατα ποσο active ειναι ο χρηστης.ΑΝ δεν σας αρεσει ο τροπος που το δινω, απλα μην ποσταρετε και προσπεραστε...Πιθανόν με ενδιαφέρουν αν κάνω πατέντα ώστε κάνουν για τα Logitech μου. Μη τα έχω στο πάτωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 23, 2012 #1590 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 (edited) Γι αυτα που μου εδωσες κανουν; εδιτ: Για να μην ειμαστε και αχαριστοι, ας τα παρει ο [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], εγω πηρα τα ηχεια. Αν τελικα δεν του κανουν ξαναμιλαμε Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2012 από FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2012 #1591 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] Ποια εχεις? Να δω καμια φωτο στο νετ μοας κ καταλαβω[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Τα πισω εκει τα ειχα, με πατεντουλα βεβαια. Αν δεν τα παρει ο αποπανω περνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 23, 2012 #1592 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Χαριζoνται τα παρακατω stand για ηχεια, γιατι τελικα δεν κανουν για το νεο Project. Creative MT-1200 Speaker Stands - Surround sound accessory for your 5.1 & 7.1 speaker systems Ξαναλεω ΕΓΩ θα διαλεξω σε ποιον θα το δωσω βαση ¨παλαιοτητας" και κατα ποσο active ειναι ο χρηστης. ΑΝ δεν σας αρεσει ο τροπος που το δινω, απλα μην ποσταρετε και προσπεραστε... Πόσο τα είχες πάρει αν επιτρέπεται; Από Ελλάδα; Και πόσο σταθερά ήταν στο μέγιστο ύψος, το οποίο ήταν; :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2012 #1593 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]Logitech G51 έχωΜε μια πατεντούλα θα μπορέσω να τα βάλω. Αν θέλεις βέβαια να τα δώσεις αλλού εγώ δεν έχω πρόβλημα. Εσύ χαρίζεις, διαλέγεις που κλπ. Δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2012 #1594 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] Ελλαδα, Πλαισιο πριν απο 8-9 χρονια. Νομιζω 70-80€ [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], λιγο που το ψαχουλεψα, δεν το βλεπω ευκολο. Εχουν ηλιθιο "κουμπωμα". Παρτα και αν δεις οτι δεν σου κανουν πασαρε τα στον Φανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2012 #1595 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Πιθανό θα τα δέσω με δεματικά, αν δε κάνω δουλειά θα τα δώσω στον Φάνη μετά εγώ.Θα σου στείλω pm για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2012 #1596 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 οκεικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
physio Οκτώβριος 23, 2012 #1597 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Intel Desktop Board D975XBX Aν δεν έχει δωθεί με ενδιαφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Οκτώβριος 23, 2012 #1598 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Καλησπέρα,ήρθε και η δική μου σειρά να δωρίσω κάτι σε κάποιον που ίσως το χρειάζεται!Είναι ένας σκληρός δίσκος για την ακρίβεια αυτός εδώWestern Digital 500GB WD5000AACS 00G8B1 DCM Hannntjman Warranty 4 17 2012 3540260014968 | eBayΕίναι σε άριστη....εξωτερική κατάσταση:banging::banging: με άπειρα bad sectors και 11% life! Σε λιγάκι θα ποστάρω φοτο!Βρίσκομαι Κρήτη-Ρέθυμνο εάν δεν βρεθεί κάποιο άτομο από εδώ ευχαρίστως να τον στείλω με μεταφορικά παραλήπτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Οκτώβριος 23, 2012 #1599 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Ενδιαφέρομαι για τον σκληρό δισκο, αν μπορεις για τι ποσο μιλαμε για τα μεταφορικα [MENTION=22945]hAic[/MENTION] και πιστευω πως ηρθε και η δικια μου ωρα να χαρισω.. Λοιπον... Χαριζεται καρτα γραφικων Nvidia GForce 9800Gt ειναι overclocked απο μαμα.Την τελευταια φορα που την εβαλα σε ενα πισακι ανοιγε κανονικα απλα εβγαζε κατι κοκκινες και μπλε στηλες στην οθονη.Αν εχει καποιος ορεξη να την φτιαξει ή να πειραματιστει να μου μιλησει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Οκτώβριος 23, 2012 #1600 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 [MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] λογικά λιγότερα απο 4-5 ευρώ θα είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts