Jump to content

Recommended Posts

picture26l.jpg

PIII866.

Όπως το βλέπετε,τελευταία φορά δούλευε,χρειάστηκα κάτι απ' το κουτί του και το ξεντέριασα,μού 'μεινε αυτό.

Μόνο απ' το χώρο μου (Αθήνα,κέντρο),δεν δέχομαι επιστροφές!:flower:

Παρακαλείται ο ενδιαφερόμενος να καταχωρήσει κι εδώ την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

picture26l.jpg

PIII866.

Όπως το βλέπετε,τελευταία φορά δούλευε,χρειάστηκα κάτι απ' το κουτί του και το ξεντέριασα,μού 'μεινε αυτό.

Μόνο απ' το χώρο μου (Αθήνα,κέντρο),δεν δέχομαι επιστροφές!:flower:

Θα το ήθελα εγώ το σετάκι, σου έχω στείλει και πμ

δεν έχω νεότερα, δεν προσπάθησα να τον καθαρίσω, δεν είχα χρόνο. περιμένω τον [MENTION=9940]physio[/MENTION] να περάσει να τον πάρει

αν δεν έρθει μέχρι τα μέσα της βδομάδας σου στέλνω p.m. και αν δεν έρθεις και συ πάει ανακύκλωση

δεν έχω νεότερα, δεν προσπάθησα να τον καθαρίσω, δεν είχα χρόνο. περιμένω τον [MENTION=9940]physio[/MENTION] να περάσει να τον πάρει

αν δεν έρθει μέχρι τα μέσα της βδομάδας σου στέλνω p.m. και αν δεν έρθεις και συ πάει ανακύκλωση

Οκ ρίξε μου ένα mention όταν είναι για να ξέρω.

παιδιά και το δικό μου το scaner(primax colorado direct 9600) είναι ακόμα διαθέσιμο

Χαρίζονται 2 "ρακορακια" διαμέτρου 3/8 γωνιακά..

Δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν κουμπώνουν πάνω στα εξαρτήματα μου..έχω μονο γωνιακά...ασημένια είναι!!

Τα δίνω γιατί δεν μου χρειάζονται θα πάρω ίσια :p

Παρακαλείται ο ενδιαφερόμενος να καταχωρήσει κι εδώ την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Παρέλαβα το σετάκι το πρωί, ευχαριστώ Μάριε.

Χαρίζονται 2 "ρακορακια" διαμέτρου 3/8 γωνιακά..

Δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν κουμπώνουν πάνω στα εξαρτήματα μου..έχω μονο γωνιακά...ασημένια είναι!!

Τα δίνω γιατί δεν μου χρειάζονται θα πάρω ίσια :p

Aν δεν τα χρειαστεις τελικα, θα τα ηθελα, δεν βιαζομαι.

Χαρίζετε camera Microsoft VX-800 σε λευκό χρώμα και ένα κινητό motorola pebl u6 σε μαύρο χρώμα δουλεύει αλλά η εξωτερική το εμφάνιση είναι τραγική

Μένα Γαλάτσι και παραλάβει κάπου εκεί κοντά αποστολές δεν κάνω διότι δεν με βολεύει .

Η "αγγελία" έχει μπει και σε άλλα site .

Ευχαριστώ.

Ενδιαφερομαι για την καμερα.Ειναι σε λειτουργικη κατασταση? ή εχει καποια ζημια?

Ενδιαφερομαι για την καμερα.Ειναι σε λειτουργικη κατασταση? ή εχει καποια ζημια?

Δυστυχώς άργησες υπάρχει ενδιαφέρουν από αλλού

Από το xariseto.gr

Αργησα,?Απαντησα μετα απο 4 λεπτα μολις το ειδα δηλαδη.:o Δεν πειραζει απλα κοιταξες τις ωρες που εγινε η ζητηση σε συγκιρση με το αλλο σιτε??