Kwstas71 Οκτώβριος 5, 2012 #1441 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Hayabusa στείλε μου ενα μηνυματακι να κανονισουμε,αν μπορεις θα με βολευε να συναντιομασταν σταση ηλεκτιρκου Μοσχατου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1442 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 5, 2012 #1443 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] για την γενναιοδωρια του και για το προιον του!Τετοιες κινησεις σε τοσο δυσκολες μερες ειναι πραγματικα σπανιες.Να σαι καλα φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1444 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 εφυγε και το dvd-rom στον [MENTION=16086]argy1[/MENTION] Τα υπόλοιπα παραμενουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 5, 2012 #1445 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Υπαρχουν κι αλλες εκτος απο αυτες στη φωτογραφια? Υπαρχει ας πουμε καποια καλυτερη απο τις αλλες?Νομιζω πως υπαρχει αλλος ενας Μπιλιας στο φορουμ, λογικα με μπερδευεις με εκεινον, εγω μενω Αθηνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 5, 2012 #1446 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 (edited) Υπαρχουν κι αλλες εκτος απο αυτες στη φωτογραφια? Υπαρχει ας πουμε καποια καλυτερη απο τις αλλες?Νομιζω πως υπαρχει αλλος ενας Μπιλιας στο φορουμ, λογικα με μπερδευεις με εκεινον, εγω μενω Αθηνα.. σε μπέρδεψα με έναν καρντάση υπάρχουν πολλές ακόμα αρκετά καλύτερες κάποια στιγμή πρέπει να τις βάλω αγγελία αν θες κάποια από αυτές μου λες Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2012 από sotoscorfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 5, 2012 #1447 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Αν εχεις καποια αρκετα καλυτερη απο αυτες οπως λες και σκοπευεις να τη δωσεις θα ημουν υποχρεος.. Αν εχεις σκοπο να τη βαλεις αργοτερα να μην παρω απ αυτες να δοκιμασω μηπως προλαβω την καλη οταν τη βαλεις.. Μια καρτα ηχου χρειαζομαι για τον υπολογιστη, μην σου παιρνω και τωρα και μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 5, 2012 #1448 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Αν εχεις καποια αρκετα καλυτερη απο αυτες οπως λες και σκοπευεις να τη δωσεις θα ημουν υποχρεος.. Αν εχεις σκοπο να τη βαλεις αργοτερα να μην παρω απ αυτες να δοκιμασω μηπως προλαβω την καλη οταν τη βαλεις.. Μια καρτα ηχου χρειαζομαι για τον υπολογιστη, μην σου παιρνω και τωρα και μετα..μαλών δεν στο έδωσα να το καταλάβεις σωστά η αλλες που εχω (SB0550) δεν είναι για τα χαρίζετε είναι για να τις πουλήσω κάποια στιγμή πάρε μια απο αυτές που ειναι στην φωτογραφια να κανείς την δουλειά σου,και βλέπεις αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 5, 2012 #1449 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ωπ, συγγνωμη για την παρανοηση..Απο αυτες που εχεις στη φωτο, ποια ειναι καλυτερη απ τις δυο? ( εχεις 2 sound blaster audigy και μια sound blaster live 24bit, απ'οτι αναγραφουν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Οκτώβριος 6, 2012 #1450 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Βλέπω όλοι είστε μακριά αλλά ας κάνω μια προσπάθεια.Χαρίζω:Ένα ps2 πληκτρολόγιο, κατι ανταπτοράκια τηλεφώνου (απο line σε phone/pc) και ένα 10/100 switch της intellinet το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε...Θα τσεκάρω και ένα σετάκι 5.1 αν υπάρχει ακόμα και θα ενημερώσω.Ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι απο Τρίκαλα,γιατί λόγω Πανελλαδικών δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 6, 2012 #1451 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Ωπ, συγγνωμη για την παρανοηση..Απο αυτες που εχεις στη φωτο, ποια ειναι καλυτερη απ τις δυο? ( εχεις 2 sound blaster audigy και μια sound blaster live 24bit, απ'οτι αναγραφουν )δεν μπορώ να σου πω πρέπει να διαλέξεις μονός σου..............ανεπηρέαστος φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έπρεπε να αγοράσεις σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 6, 2012 #1452 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 χαριζω αυτη η μητρικη...δε γραφει κατι επανω της!!! μου την εφερε ενα φιλαρακι, δεν γνωριζω αν δουλευει! View image: IMG 0345View image: IMG 0346 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 6, 2012 #1453 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 χαριζω αυτη η μητρικη...δε γραφει κατι επανω της!!! μου την εφερε ενα φιλαρακι, δεν γνωριζω αν δουλευει! View image: IMG 0345View image: IMG 0346ASUS - Motherboards- ASUS P5S800-VM κάτι παρόμοιο πρέπει να είναι η μητρική που δίνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Οκτώβριος 6, 2012 #1454 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 χαριζω αυτη η μητρικη...δε γραφει κατι επανω της!!! μου την εφερε ενα φιλαρακι, δεν γνωριζω αν δουλευει! View image: IMG 0345View image: IMG 0346Με ενδιαφέρει αν είσαι από Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Οκτώβριος 6, 2012 #1455 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 χαριζω αυτη η μητρικη...δε γραφει κατι επανω της!!! μου την εφερε ενα φιλαρακι, δεν γνωριζω αν δουλευει! View image: IMG 0345View image: IMG 0346και εγώ στη σειρά αν δεν κάτσει :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 6, 2012 #1456 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Ας ευχαριστησω και εδω τον [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] για το DVD-ROM,μολις το εβαλα πανω και δουλευει κομπλε! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 6, 2012 #1457 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 δεν μπορώ να σου πω πρέπει να διαλέξεις μονός σου..............ανεπηρέαστος φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έπρεπε να αγοράσεις σπίτιΕκει θα πεσει πολυ μελετη.. Διαλεγω στην τυχη audigy.. Στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 6, 2012 #1458 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Χαρίζω Seagate Momentus 160GB 5400rpm 2.5" sata, μαλλον ειναι κολλημενος, δεν ''χτυπαει'' αλλα δεν μπορω να του κανω φορματ, ενω φαινεται στο bios! οποιος θελει να ασχοληθει δικο του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2012 #1459 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=6617]HILL.K[/MENTION] θα ηθελα ν ασχοληθω μαζι του. Αν τον σωσω θα μπει στο sat box μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Οκτώβριος 6, 2012 #1460 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 ASUS - Motherboards- ASUS P5S800-VM κάτι παρόμοιο πρέπει να είναι η μητρική που δίνεις..ASUS ???? ECS στην καλυτερη και ουτε καν (λογικα SOCKET 775 P4/celeron με μια γρηγορη ματια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts