Jump to content

Recommended Posts

Hayabusa στείλε μου ενα μηνυματακι να κανονισουμε,αν μπορεις θα με βολευε να συναντιομασταν σταση ηλεκτιρκου Μοσχατου...

Να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] για την γενναιοδωρια του και για το προιον του!Τετοιες κινησεις σε τοσο δυσκολες μερες ειναι πραγματικα σπανιες.

Να σαι καλα φιλε!

Υπαρχουν κι αλλες εκτος απο αυτες στη φωτογραφια? Υπαρχει ας πουμε καποια καλυτερη απο τις αλλες?

Νομιζω πως υπαρχει αλλος ενας Μπιλιας στο φορουμ, λογικα με μπερδευεις με εκεινον, εγω μενω Αθηνα..

(edited)
  Mpilias έγραψε:
Υπαρχουν κι αλλες εκτος απο αυτες στη φωτογραφια? Υπαρχει ας πουμε καποια καλυτερη απο τις αλλες?

Νομιζω πως υπαρχει αλλος ενας Μπιλιας στο φορουμ, λογικα με μπερδευεις με εκεινον, εγω μενω Αθηνα..

σε μπέρδεψα με έναν καρντάση :)

υπάρχουν πολλές ακόμα αρκετά καλύτερες κάποια στιγμή πρέπει να τις βάλω αγγελία

αν θες κάποια από αυτές μου λες

Έγινε επεξεργασία από sotoscorfu

Αν εχεις καποια αρκετα καλυτερη απο αυτες οπως λες και σκοπευεις να τη δωσεις θα ημουν υποχρεος.. Αν εχεις σκοπο να τη βαλεις αργοτερα να μην παρω απ αυτες να δοκιμασω μηπως προλαβω την καλη οταν τη βαλεις.. Μια καρτα ηχου χρειαζομαι για τον υπολογιστη, μην σου παιρνω και τωρα και μετα..

Mpilias έγραψε:
Αν εχεις καποια αρκετα καλυτερη απο αυτες οπως λες και σκοπευεις να τη δωσεις θα ημουν υποχρεος.. Αν εχεις σκοπο να τη βαλεις αργοτερα να μην παρω απ αυτες να δοκιμασω μηπως προλαβω την καλη οταν τη βαλεις.. Μια καρτα ηχου χρειαζομαι για τον υπολογιστη, μην σου παιρνω και τωρα και μετα..

μαλών δεν στο έδωσα να το καταλάβεις σωστά η αλλες που εχω (SB0550) δεν είναι για τα χαρίζετε είναι για να τις πουλήσω κάποια στιγμή

πάρε μια απο αυτές που ειναι στην φωτογραφια να κανείς την δουλειά σου,και βλέπεις αργότερα

Ωπ, συγγνωμη για την παρανοηση..

Απο αυτες που εχεις στη φωτο, ποια ειναι καλυτερη απ τις δυο? ( εχεις 2 sound blaster audigy και μια sound blaster live 24bit, απ'οτι αναγραφουν )

Βλέπω όλοι είστε μακριά αλλά ας κάνω μια προσπάθεια.Χαρίζω:

Ένα ps2 πληκτρολόγιο, κατι ανταπτοράκια τηλεφώνου (απο line σε phone/pc) και ένα 10/100 switch της intellinet το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε...Θα τσεκάρω και ένα σετάκι 5.1 αν υπάρχει ακόμα και θα ενημερώσω.

Ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι απο Τρίκαλα,γιατί λόγω Πανελλαδικών δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές...

Mpilias έγραψε:
Ωπ, συγγνωμη για την παρανοηση..

Απο αυτες που εχεις στη φωτο, ποια ειναι καλυτερη απ τις δυο? ( εχεις 2 sound blaster audigy και μια sound blaster live 24bit, απ'οτι αναγραφουν )

δεν μπορώ να σου πω πρέπει να διαλέξεις μονός σου..............ανεπηρέαστος

Reveal hidden contents

φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έπρεπε να αγοράσεις σπίτι

HILL.K έγραψε:
χαριζω αυτη η μητρικη...δε γραφει κατι επανω της!!! μου την εφερε ενα φιλαρακι, δεν γνωριζω αν δουλευει!

View image: IMG 0345

View image: IMG 0346

ASUS - Motherboards- ASUS P5S800-VM κάτι παρόμοιο πρέπει να είναι η μητρική που δίνεις..

Ας ευχαριστησω και εδω τον [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] για το DVD-ROM,μολις το εβαλα πανω και δουλευει κομπλε! :clap:

sotoscorfu έγραψε:
δεν μπορώ να σου πω πρέπει να διαλέξεις μονός σου..............ανεπηρέαστος

Reveal hidden contents

φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έπρεπε να αγοράσεις σπίτι

Εκει θα πεσει πολυ μελετη..

Διαλεγω στην τυχη audigy.. Στελνω πμ

Χαρίζω Seagate Momentus 160GB 5400rpm 2.5" sata, μαλλον ειναι κολλημενος, δεν ''χτυπαει'' αλλα δεν μπορω να του κανω φορματ, ενω φαινεται στο bios! οποιος θελει να ασχοληθει δικο του!