swatoner Οκτώβριος 3, 2012 #1381 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 (edited) [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] αν δεν κάτσει με act με ενδιαφέρει και εμένα το armor για moddingSent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2012 από swatoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Οκτώβριος 3, 2012 #1382 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Να ευχαριστησω και απο εδω τον sotoscorfu για την κάρτα ήχου.Δουλεύει ρολόι!!! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 3, 2012 #1383 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Με ενδιαφέρει το THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK. Όταν λες ότι λείπει το παράθυρο, εννοείς δεν έχει καθόλου πλαϊνό πάνελ, σωστά; ναι δεν έχει καθόλου πλαϊνό παράθυρο-πάνελ-καπάκι [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] αν δεν κάτσει με act με ενδιαφέρει και εμένα το armor για moddingSent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 αν δεν το πάρει ο acct θα σου στείλω άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 3, 2012 #1384 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Χαρίζεται σκληρός δίσκος IDE (Samsung πρέπει να είναι) 10Gb, cd rom το οποίο του λείπει το καπάκι απο πάνω,+ asus radeon 9600 pro agp, 1 καλώδιο τροφοτικού και φορτιστής για psp. Παραλαβή απο τον χώρο μου πολύ ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Οκτώβριος 3, 2012 #1385 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Χαρίζεται σκληρός δίσκος IDE (Samsung πρέπει να είναι) 10Gb, cd rom το οποίο του λείπει το καπάκι απο πάνω,+ asus radeon 9600 pro agp, 1 καλώδιο τροφοτικού και φορτιστής για psp. Παραλαβή απο τον χώρο μου πολύ ευχαριστώ.Με ενδιαφέρουν ταasus radeon 9600 pro agp, και φορτιστής για psp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Οκτώβριος 3, 2012 #1386 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Balboa θα ήθελα την asus radeon 9600 pro agp (αν δεν έχει πρόβλημα ο jimn βέβαια) γιατί η agp που έχω στο ντουλαπο-pc μου την έχει ακούσει για τα καλά και εκτός από τα βρωμοπιξελιάσματα έχει αρχίσει και κολλάει όλο το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 3, 2012 #1387 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Αν δεν κάτσει με τον jimn θα σου στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 3, 2012 #1388 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Τί είναι το "ντουλαπο-pc"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 4, 2012 #1389 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μάλλον εννοεί ότι το pc του το χρησιμοποιεί και σαν ντουλάπα :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 4, 2012 #1390 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Χαρίζεται Epson SX515w Epson Stylus SX515W - Epson πολυμηχάνημα (ethernet, wifi, usb) έχει βουλωμένες κεφαλές και θέλει καθάρισμα. Δεν έχω το καλώδιο τροφοδοσίας του ουτε καλώδιο usb. Θα δωθεί σε όποιον μπορεί να το παραλάβει από τον χώρο μου. Έχει καινούργια μελάνια εκτός από το κίτρινο.Προτεραιότητα στους παλιότερους και πιο active του thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 4, 2012 #1391 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Περιοχή ; Θα με ενδιέφερε, αλλά θα πρέπει να ξέρω και που είσαι. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα, έχω στείλει πμ στον [MENTION=16086]argy1[/MENTION] πως αποσύρομαι από το mousepad οπότε ελπίζω να τα βρήκατε με τον επόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 4, 2012 #1392 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Γέρακας, 1km από έξοδο 14 της Αττικής Οδού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 4, 2012 #1393 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 (edited) ok, θα σου στείλω πμ και αν δεν τα καταφέρουμε πάει στον επόμενο Σειρά μου: Χαρίζονται: - 2 τροφοδοτικά (no name) 300W ATX. πριν 3-4 χρόνια που τα είχα δοκιμάσει τελευταία φορά λειτουργούσαν κανονικά. - 1 κάρτα ήχου 2.1 Creative - 56άρι pci modem - PCI κάρτα με 4 + 1εσωτερική θύρες USB - Aντιγραφικό CD Αrtec, (48/12/48) ΙDE - 12άρης ανεμιστήρας evercool. Παραλαβή από Μοσχάτο. Νομίζω δεν αξίζει αποστολή. Απαραίτητες προϋποθέσεις: 1. Όποιος πάρει κάτι να το χρειάζεται πραγματικά 2. Να έχει ξεσκονόπανο γιατί θα το χρειαστεί οπωσδήποτε 3. Aν κάποιος θέλει να ζητήσει κάτι κάντε mention για να το δω, ώστε να μην υπάρξουν μπερδέματα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2012 από hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 4, 2012 #1394 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Να σου πω, αν έρθεις προς τα εδώ θα μου κρατάς και ένα τροφοδοτικό (no name) 300W ATX (για δοκιμές κτλ το θέλω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 4, 2012 #1395 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 δες το πμ που σου έστειλα (λιγο πριν δω την απάντηση εδώ) και αν είναι σου φέρνω ο,τι θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2012 #1396 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 @argy1 Απ'οτι ειδα μετα τον Ζανη, ηταν ο πλεμπας που ηθελε το Mousepad και μετα κανεις. Αν υπαρχει ακομα και δεν το εχεις δωσει καπου. θα το ηθελα να δω πως παιζει με τα δικα μου ποντικια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 4, 2012 #1397 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Το mousepad το ειχε ζητησει ο hayabusa και μετα αυτος που εφαγε ban.Οποτε τωρα ειναι ελευθερο,σου στελνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Οκτώβριος 4, 2012 #1398 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μάλλον εννοεί ότι το pc του το χρησιμοποιεί και σαν ντουλάπα :jump1: :jump1: :jump1:Χάχαχα! Κοντά έπεσες... ανάποδα όμως. Είναι ένα έπιπλο μπουφές καλύτερα (όχι ντουλάπα) στο οποίο επάνω είχα ένα PC γιατί ήθελα να ξεφορτωθώ τηλεόραση-στερεοφωνικό-dvd. Έπειτα το μεσαίο ντουλάπι του μπουφέ το προσάρμοσα και στην πλάτη μέσα έχω φτιάξει ένα PC. Οπότε επάνω έχω πλέον μόνο οθόνη ηχεία και πληκτρολόγιο-mouse. Καλό; Ο Σωτήρης (corfu) μου είπε να το βάλω στα case modding μαζί με το σκαμπό-server που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 4, 2012 #1399 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Κουτί σε μέτρια κατάσταση, δίνεται με cd-rw Plextor 52x, full set καλώδια ide,floppy,sata, psu 20pin to 24pin κλπ, 2x120mm fans δίνω και e-sata bracket. Η μόνη έλλειψη που έχει είναι τα λαστιχένια grommet που έχει για τα 3.5" bay με το καιρό ξεραθήκανε οπότε έχω λίγα, νομίζω είναι 8, δηλαδή ίσα ίσα για 2 δίσκους. φωτό στο spoiler Περιοχή Χαλάνδρι, μόνο παραλαβή γιατί δεν έχω χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 4, 2012 #1400 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 here :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts