Telumetar Αύγουστος 29, 2012 #1181 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 έχει ξεπέσει από κανένα καμιά παλιά gpu ? φάση 7900-8800 ξερω γω για ένα σχολείο κοινωνικής πρόνοιας; xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 29, 2012 #1182 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Έχουμε πει ότι δεν ζητάμε. Αν θέλεις κάτι, υπάρχουν οι αγγελίες ζήτησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 29, 2012 #1183 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 έχει ξεπέσει από κανένα καμιά παλιά gpu ? φάση 7900-8800 ξερω γω για ένα σχολείο κοινωνικής πρόνοιας; xD Χάρισμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Αύγουστος 29, 2012 #1184 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 lol ok lads ...my bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Αύγουστος 29, 2012 #1185 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 2 Μητρικές μια 754 και μια 939 νομίζω με ψιλοφουσκίτσα πυκνωτές αλλά τελευταία φορά μπούταραν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Αύγουστος 29, 2012 #1186 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Δηλώνω ενδιαφέρον για τις 2 μητρικές σε ότι κατάσταση είναι. Σου στέλνω pm να συννενοηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2012 #1187 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Κ εγώ στην ουρά για μια 939!!!! Sent from my WT19i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Αύγουστος 30, 2012 #1188 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Και εγώ ενδιαφέρομαι για την 939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 31, 2012 #1189 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Χαρίζετε τηλεόραση Philips Matchline 28άρα wide.Μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας ήρθε η ώρα της αντικατάστασης ελέω Digea. Καλή εικόνα και απίστευτος ήχος (διαθέτει και κάτι σαν ενσωματωμένο sub) Όποιος την θέλει για κάνα εξοχικό περνάει και την πέρνει από Ν. Σμύρνη. ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι γκουμούτσα και θεόβαρη... Δημητρη να σ ευχαριστησω και δημοσια για την τηλεορασαρα! ΑΨΟΓΗ!! (παιζει κανονικα και το τηλεκοντρολ τελικα):worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Σεπτέμβριος 1, 2012 #1190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 2 Μητρικές μια 754 και μια 939 νομίζω με ψιλοφουσκίτσα πυκνωτές αλλά τελευταία φορά μπούταραν κανονικά. Φύγαν στον vasmeister Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Σεπτέμβριος 1, 2012 #1191 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Να ευχαριστήσω τον Νίκο για τις μητρικές. Συνεπέστατος, φιλικός και ευγενικός, αν και νομίζω ότι έφτασες νωρίτερα από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 3, 2012 #1192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Χαρίζω κάρτα ήχου Soundblaster Live! μοντέλο CT4670.Drivers για windows 7 θα βρείτε στη σελίδα του kx project.Θεσσαλονίκη.Δυτικά το απόγευμα,πρωινές ώρες κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 3, 2012 #1193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 την θέλω εγώ για ένα φιλαράκι ! μπορείς να την στείλεις με μια courier ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 4, 2012 #1194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Εαν έχεις λογαριασμό σε κούριερ και μπορεί να παραλάβει με χρέωση παραλήπτη να σου τη στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 4, 2012 #1195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 οποιαδήποτε βασικά νομίζω αν τους πάρεις τηλ έρχονται το παίρνουν από εσένα τους λες οτι τα μεταφορικά είναι του παραλήπτη και δεν κάνεις τίποτα άλλο τουλάχιστον με την γενική εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Σεπτέμβριος 4, 2012 #1196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 (edited) ...μάλλον ο roybatty "δεν εμπιστεύεται ότι θα παραλάβει (άρα και θα πληρώσει) ο παραλήπτης" (ίσως να του 'χει κάτσει στραβή παλιά και να πλήρωσε τα μεταφορικά από την τσέπη του όταν ξαναγύρισε η αποστολή) και αναφέρεται σε "κωδικό πελάτη σε κούριερ"....ίσως πάλι να το είπε επειδή θεώρησε ότι "δεν συμφέρει το έξοδο για μια τόσο παλιά κάρτα ήχου (γύρω στο 12άρι η φθηνότερη κούριερ για παραλαβή από τον χώρο του - αν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα στις τιμές) - εκτός κι αν υπάρχει κωδικός πελάτη, άρα και έκπτωση" (= συνήθως γύρω στο 50%)...Πάνο, θα την παραλάβεις/πληρώσεις εσύ (το περίπου 12άρι) ; [...μπορείς επίσης -αφού συνεννοηθείς με τον roybatty για το εύρος των ωρών που θα είναι διαθέσιμος για να περάσει ο κούριερ, εάν συμφωνεί να σου δώσει διεύθυνση- να πάρεις εσύ τηλ. Θεσ/νίκη σε κάποια ταχυμεταφορική και να ζητήσεις να πάνε να παραλάβουν, για να μην παίρνει αυτός τηλέφωνα...]Αν αυτός είναι ο σκοπός του (και όχι να δώσει την διεύθυνση του φίλου ώστε να πάει σε εκείνον), τότε roybatty ο Vatos είναι να ξέρεις αξιόπιστος (και κάτι παραπάνω, θα έλεγα). Θα παραλάβει/πληρώσει κανονικά (αν αυτό σε αγχώνει)... [Αν πάλι είναι να πάει κατευθείαν στον φίλο που είπε, δεν παίρνω όρκο για το ποιόν του φίλου-δεν τον γνωρίζω αυτόν...]...γεμίσαμε τρωκτικά εδώ μέσα, εν τω μεταξύ :ρ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2012 από washcloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 4, 2012 #1197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 washcloud τα δάχτυλα σου πρέπει να έχουν κάνει μπράτσα με τόσα κατεβατά που σε εχω δει να γράφεις κατά καιρούς.Δικηγόρος είσαι; :whistle2: Τέλωσπάντων,για να μην απαντάει άλλος για λογαριασμό μου,μιας και όντως δε συμφέρει το κουριερ:Vatos,αν δεν βαριέσαι (και δεν ντρέπεσαι ) να πας στη Τράπεζα να μου καταθέσεις ένα ταλιράκι στο στέλνω με συστημένο ΕΛΤΑ σε όποια διεύθυνση θέλεις.Δίπλα μου είναι το ταχυδρομείο. Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης και για τη δική μου αξιοπιστία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Σεπτέμβριος 4, 2012 #1198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 ...μπράτσα όχι ακόμη, αλλά ένα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα το 'χω καβατζώσει...Νομίζω εν τω μεταξύ ότι η πρόταση για ΕΛΤΑ είναι όντως ακόμη καλύτερη από της κούριερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Σεπτέμβριος 5, 2012 #1199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 παρελαβα το πλαινο απο τον φιλο miltos και τον ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 6, 2012 #1200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον [MENTION=22551]Mitos175[/MENTION] για το front panel του bitfenix. Επίσης επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται, το παλικάρι μπήκε και μέσα με την πάρτη μου, καθώς δεν ήθελε καν να πληρώσω μεταφορικά! Του χρωστάω λοιπόν χάρη όποτε χρειαστεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts