aircop Αύγουστος 19, 2011 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα:Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκκίνηση.Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα!Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται...Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ).Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση.Έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Αύγουστος 22, 2011 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Μολις πηρα το λαπτοπ απο τον Ydinopoulos, τουμπανο και τον ευχαριστω πολυ καθως αφιερωσε και χρονο για μενα, αψογο το παιδι, τον ευχαριστω πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 22, 2011 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Να 'σαι καλα. Καλο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 22, 2011 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 (edited) χαρίζονται optiplex 260 Documentation pentium 4 1.8GHz 256MB ram χωρις σκληρό optiplex 240 Documentation pentium 4 1.5GHz 256MB ram χωρις σκληρό ειναι πληρως λειτουργικά,με cd-rom,τροφοδοτικο,καλωδιοταινιες και γνησια κλειδακια windows xp home βάζετε ένα σκληρό IDE (no sata port) και το κάνετε δώρο σε κανένα ανιψάκι να βλέπει κανα youtube.. Παραλαβή από Πάτρα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2011 από sofix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Αύγουστος 22, 2011 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 χαρίζονται optiplex 260 Documentation pentium 4 1.8GHz 256MB ram χωρις σκληρό optiplex 240 Documentation pentium 4 1.5GHz 256MB ram χωρις σκληρό ειναι πληρως λειτουργικά,με cd-rom,τροφοδοτικο,καλωδιοταινιες και γνησια κλειδακια windows xp home βάζετε ένα σκληρό IDE (no sata port) και το κάνετε δώρο σε κανένα ανιψάκι να βλέπει κανα youtube.. Παραλαβή από Πάτρα Αν κατέβαινες Αθήνα, το optiplex 260 θα μου ερχόταν κουτί για ένα φορητό κατεβαστήρι! Αλλά Πάτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Αύγουστος 22, 2011 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα:Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκκίνηση. Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα! Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται... Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ). Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση. Το μηχάνημα παρελήφθη από τον aircop και θα φύγει οσονούπω για ένα δημοτικό σχολείο στην Κατερίνη! Συγχαρητήρια Γιάννη και σ' εσένα, αλλά και σε όλους όσοι αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να έχουν τα παιδιά αξιοπρεπή εργαστήρια πληροφορικής στα σχολεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Αύγουστος 22, 2011 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Αν κατέβαινες Αθήνα, το optiplex 260 θα μου ερχόταν κουτί για ένα φορητό κατεβαστήρι! Αλλά Πάτρα... Παρομοίως!! :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Αύγουστος 22, 2011 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Το μηχάνημα παρελήφθη από τον aircop και θα φύγει οσονούπω για ένα δημοτικό σχολείο στην Κατερίνη!Συγχαρητήρια Γιάννη και σ' εσένα, αλλά και σε όλους όσοι αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να έχουν τα παιδιά αξιοπρεπή εργαστήρια πληροφορικής στα σχολεία. Κι εγώ ευχαριστώ τον Δημήτρη για την προσφορά του. Το Σαβ/κο που θ'ανέβω θα γίνει και η εγκατάσταση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 22, 2011 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 χαρίζονται optiplex 260 Documentation pentium 4 1.8GHz 256MB ram χωρις σκληρό optiplex 240 Documentation pentium 4 1.5GHz 256MB ram χωρις σκληρό ειναι πληρως λειτουργικά,με cd-rom,τροφοδοτικο,καλωδιοταινιες και γνησια κλειδακια windows xp home βάζετε ένα σκληρό IDE (no sata port) και το κάνετε δώρο σε κανένα ανιψάκι να βλέπει κανα youtube.. Παραλαβή από Πάτρα Με ενδιαφέρουν τα μηχανάκια έστειλε pm Sent from my Nexus S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Αύγουστος 22, 2011 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 χαρίζονται optiplex 260 Documentation pentium 4 1.8GHz 256MB ram χωρις σκληρό optiplex 240 Documentation pentium 4 1.5GHz 256MB ram χωρις σκληρό ειναι πληρως λειτουργικά,με cd-rom,τροφοδοτικο,καλωδιοταινιες και γνησια κλειδακια windows xp home βάζετε ένα σκληρό IDE (no sata port) και το κάνετε δώρο σε κανένα ανιψάκι να βλέπει κανα youtube.. Παραλαβή από Πάτρα Αν υπάρχει ενα απο τα δυο ακόμα θα ηθελα κάποιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 22, 2011 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 (edited) τα μηχανάκια βρίσκονται στην αγκαλιά του panoc ελπίζω να χρησιμοποιηθούν για το καλό της ανθρωπότητας Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2011 από sofix Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 23, 2011 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 με τη σειρα μου ευχαριστω πολυ το φιλο sofix Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 25, 2011 #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 To block για την 4870 δόθηκε στον φίλο dangar, ελπίζω να το χαρεί η κάρτα του:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Αύγουστος 25, 2011 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ από την πλευρά μου , να'σαι σίγουρος θα πέσει πολύ κάψιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinamou Αύγουστος 28, 2011 #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 καλημέρα,χρειάζομαι ένα τροφοδοτικό για laptop HP ή COMPAQ.Με διευκολύνει κοντά στο κέντρο της Αθήνας.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Αύγουστος 28, 2011 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 XARIZONTAI.Ανεμιστηρακια διάφορα.Καρτες AGPΔιαφορα καλώδια τροφοδοσίας Σκληροί δίσκοι (2,3,4GB) κτλΚουτια BOX απο επεξεργαστές (AMD) σε περίπτωση που τα μαζευει κάποιος για συλλογή.PS2 mainboard λειτουργικότατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Αύγουστος 28, 2011 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Μήπως θα μπορούσες να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία για τις καρτούλες που χαρίζεις γιατί ενδιαφέρομαι;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Αύγουστος 28, 2011 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Τα ανεμιστηρακια τι μεγεθη ειναι?Εχω αυτο το κουτι και εχω μεσα μονο ενα ανεμιστηρακι που εδινε μαζι..Επειδη μεχρι τωρα το ειχα με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και τωρα θα παρω dedicated, ελεγα μηπως το εξοπλισω με ανεμιστηρακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Αύγουστος 28, 2011 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 XARIZONTAIΔιαφορα καλώδια τροφοδοσίας Σκληροί δίσκοι (2,3,4GB) κτλΣτείνω κάτι Pentium I μηχανάκια για χάρισμα οπότε αν οι δίσκοι είναι λειτουργικοί θα με ενδιέφεραν.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Αύγουστος 28, 2011 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Μήπως θα μπορούσες να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία για τις καρτούλες που χαρίζεις γιατί ενδιαφέρομαι;Ευχαριστώ!Matrox g200,g450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts