kostas.karras Σεπτέμβριος 13, 2021 #7521 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2021 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Dr. Gonzo έγραψε: Χαρίζονται: - Κουφάρι από Lenovo N500, η οθόνη ίσως να είναι λειτουργική, η μητρική μάλλον όχι. Έχει ένα CPU κι ένα DIMM 512MB μέσα. Χωρίς μετασχηματιστή δυστυχώς. - Πιθανότατα μη λειτουργική μητρική Asus P5V-VM DH, με έναν Core 2 Duo E6300 επάνω. - SoundBlaster Extigy λειτουργική με καινούργιους γιαπωνέζικους πυκνωτές. Θέλει έναν κλασσικό μετασχηματιστή 12V . Κάπου έχω αλλά είναι απίθανο να τον βρω τώρα. - Ηχοσύστημα αυτοκινήτου F&U CA-2778BT με bluetooth, USB, τηλεχειριστήριο κι αφαιρούμενη πρόσοψη. Λειτουργικό, ίσως να θέλει μια 10άρα ασφάλεια, γιατί νομίζω ότι την είχα πάρει για κάποιο άλλο εξάρτημα Παραλαβή μέχρι Σάββατο 18/9 από ΗΣΑΠ Πευκάκια, μετά αναγκαστικά ανακύκλωση λόγω μετακόμισης Kαρτα ηχου και ηχοσυστημα με ενδιαφερει, στελνω πμ Χαρίζονται κουτι υπολογιστη futzitsu siemens με dvd ide white καροτσακι μωρου ,θελει καθαρισμα απο την πολυκαιρια ενα σωσιβιο βρεφικο και δυο λουτρινα με προβλημα στους μηχανισμους τους. Πρωτα ποστ εδω, μετα πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2021 από kostas.karras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 20, 2021 #7522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2021 Χαρίζεται, IO / Front panel από κουτί NZXT S340, αχρησιμοποίητο, ήταν ανταλλακτικό από όταν είχα το συγκεκριμένο κουτί. Μου το είχε στείλει η ΝΖΧΤ καθώς είχα τότε πρόβλημα με coil whine το οποίο περνούσε στα ακουστικά από το τροφοδοτικό ή τη μητρική και νόμιζα ότι ήταν θέμα της εξόδου ήχου του μπροστινού πάνελ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κουτιά αν χωράει ή αν ασχολείστε με mods κλπ Μένω Κέρκυρα. Αν έχετε κάποιον δικό σας μπορώ να του το αφήσω για λογαριασμό σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Οκτώβριος 20, 2021 #7523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2021 πριν 53 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Χαρίζεται, IO / Front panel από κουτί NZXT S340, αχρησιμοποίητο, ήταν ανταλλακτικό από όταν είχα το συγκεκριμένο κουτί. Μου το είχε στείλει η ΝΖΧΤ καθώς είχα τότε πρόβλημα με coil whine το οποίο περνούσε στα ακουστικά από το τροφοδοτικό ή τη μητρική και νόμιζα ότι ήταν θέμα της εξόδου ήχου του μπροστινού πάνελ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κουτιά αν χωράει ή αν ασχολείστε με mods κλπ Μένω Κέρκυρα. Αν έχετε κάποιον δικό σας μπορώ να του το αφήσω για λογαριασμό σας. Kαλησπερα , θα με ενδιεφερε μιας και ασχολουμε με διαφορα mods αλλα εκτος απο την περιπτωση που το χρειαστει καποιος αλλος που εχει το συγκεκριμενο κουτι και αν στελνεις φυσικα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Οκτώβριος 20, 2021 #7524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2021 On 13/9/2021 at 9:51 ΜΜ, το μέλος kostas.karras έγραψε: Kαρτα ηχου και ηχοσυστημα με ενδιαφερει, στελνω πμ Χαρίζονται κουτι υπολογιστη futzitsu siemens με dvd ide white καροτσακι μωρου ,θελει καθαρισμα απο την πολυκαιρια ενα σωσιβιο βρεφικο και δυο λουτρινα με προβλημα στους μηχανισμους τους. Πρωτα ποστ εδω, μετα πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Καλημέρα σας. Τό κουτί ὑπάρχει ἀκόμα ἤ ἔχει δωθεῖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 21, 2021 #7525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος kostas.karras έγραψε: Kαλησπερα , θα με ενδιεφερε μιας και ασχολουμε με διαφορα mods αλλα εκτος απο την περιπτωση που το χρειαστει καποιος αλλος που εχει το συγκεκριμενο κουτι και αν στελνεις φυσικα. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος που να το θέλει από εδώ, φυσικά Κώστα, δικό σου. Απλά θα το στείλω, την άλλη εβδομάδα με (ΕΛΤΑ) ταχυδρομείο που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Οκτώβριος 21, 2021 #7526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 πριν 20 ώρες, το μέλος georgios65 έγραψε: Yπαρχει ακομα Γιωργο! Σε ευχαριστω, οποτε βολεψει φυσικα, δεν βιαζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Οκτώβριος 21, 2021 #7527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος kostas.karras έγραψε: Yπαρχει ακομα Γιωργο! Σε ευχαριστω, οποτε βολεψει φυσικα, δεν βιαζομαι! Καλημέρα Κώστα. ᾿Ενδιαφέρθηκα γιά λογαριασμό ἑνός φίλου μου, ἀλλά τελικά δέν τοῦ κάνει τό κουτί αὐτό καί ὡς ἐκ τούτου θά ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου. Εὐχαριστῶ πάντως γιά τήν ἄμεση ἀνταπόκριση στό μήνυμά μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Οκτώβριος 22, 2021 #7528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος georgios65 έγραψε: Καλημέρα Κώστα. ᾿Ενδιαφέρθηκα γιά λογαριασμό ἑνός φίλου μου, ἀλλά τελικά δέν τοῦ κάνει τό κουτί αὐτό καί ὡς ἐκ τούτου θά ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου. Εὐχαριστῶ πάντως γιά τήν ἄμεση ἀνταπόκριση στό μήνυμά μου. Καλησπέρα Κώστα. ᾿Επαναφέρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό κουτί, τώρα γιά λογαριασμό τοῦ ἀνηψιοῦ μου, πού μέ παρακάλεσε, νά σοῦ τό ζητήσω. Εὐχαριστῶ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 29, 2021 #7529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 On 20/10/2021 at 7:48 ΜΜ, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Χαρίζεται, IO / Front panel από κουτί NZXT S340, αχρησιμοποίητο, ήταν ανταλλακτικό από όταν είχα το συγκεκριμένο κουτί. Μου το είχε στείλει η ΝΖΧΤ καθώς είχα τότε πρόβλημα με coil whine το οποίο περνούσε στα ακουστικά από το τροφοδοτικό ή τη μητρική και νόμιζα ότι ήταν θέμα της εξόδου ήχου του μπροστινού πάνελ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κουτιά αν χωράει ή αν ασχολείστε με mods κλπ Μένω Κέρκυρα. Αν έχετε κάποιον δικό σας μπορώ να του το αφήσω για λογαριασμό σας. Update μετά από μια βδομάδα που άφησα ανοιχτό το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος. Εφόσον δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τον τόπο μου, παραχωρείται στον Κώστα όπως ανέφερα κ παραπάνω. Κώστα στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα στοιχεία αποστολής. @kostas.karras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 1, 2021 #7530 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Χαρίζονται Aποχυμωτης παλιος αλλα λειτουργικος Ταμπλετ turbox di-1001 3 τεμαχια αγνωστης λειτουργικης καταστασης. θα δωθουν ολα μαζι σε εναν , για την περιπτωση που χρειαστει να φτιαξει καποιος απο τα 3 τουλαχιστον ενα καλο. Πρωτα ποστ εδω, μετα πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 1, 2021 #7531 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 τα tablet θα με ενδιέφεραν, άλλα ας δώσεις προτεραιότητα σε κανέναν που να τα χρειάζεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Νοέμβριος 1, 2021 #7532 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Είχα έναν τέτοιο αποχυμωτή.Χαλούσα ένα κιλό πορτοκάλια για να φτιάξω ένα ποτήρι πορτοκαλάδα. Καλός όμως δύναμη,όποιος τον πάρει για μικρά παιδιά είναι οτι καλύτερο,δεν πίνεις χυμό πίνεις βελούδο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Νοέμβριος 3, 2021 #7533 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2021 Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν kostas.karras γιά τό κουτί τοῦ ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε Κώστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Νοέμβριος 6, 2021 #7534 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2021 (edited) Χαρίζεται Τηλεκοντρόλ σε αριστη κατασταση από δέκτη STRONG SRT-8100 Αν κάποιος έχει τον Αποκωδικοποιητή αλλα οχι το Remote... Παραλαβη απο Μενιδι.Κοντα στο κεντρικο καταστημα του e-shop.gr Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2021 από LABROS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 9, 2021 #7535 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2021 Χαρίζονται 1 ημιτελές compact PC και 1 Sharkoon Keyboard. Αθήνα, χέρι με χέρι - ιδανικά συνάντηση Δυτικά Προάστια. 1. Ημιτελές Small Factor PC HP Έχει επεξεργαστή Intel Core i5 3570 - Κάποια στιγμή όμως έκλεισε το PC - Υποψιάζομαι κάηκε το CPU; Δεν είμαι σίγουρος. Μην με κυνηγάτε μετά Δεν έχει μνήμες RAM (παίρνει DDR3 1600MHz έως 32GB αν θυμάμαι) και δίσκο (παίρνει SSD/HDD). Έχει ενσωματωμένα γραφικά ίσως να υποστηρίζει και κάποια κάρτα τύπου GT730 (που δεν απαιτεί ρεύμα). 2. Sharkoon Keyboard USB με άσπρο LED φωτισμό (έχει 3 διαφορετικα επίπεδα φωτεινότητας) Είναι κάπως ταλαιπωρημένο αλλά λειτουργικό. Έχω παίξει και με παιχνίδια χωρίς θέμα. Θέλει ένα καλό καθάρισμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 9, 2021 #7536 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2021 Δινω 2 βασεις τοιχου για εργαλεια. Ειναι σε καλη κατασταση (μοντελα ArtPlast 321 και 332) Γλυφαδα και τριγυρω μονο και ΔΕΝ στελνω με ελτα κλπ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 9, 2021 #7537 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2021 Καλημέρα, με ενδιαφέρουν. Μπορώ να κανονίσω να τα παραλάβει κάποιος για εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 9, 2021 #7538 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2021 3 minutes ago, minast said: Καλημέρα, με ενδιαφέρουν. Μπορώ να κανονίσω να τα παραλάβει κάποιος για εμένα. Εγινε, σου στελνω ΡΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 9, 2021 #7539 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Χαρίζονται 1 ημιτελές compact PC και 1 Sharkoon Keyboard. Αθήνα, χέρι με χέρι - ιδανικά συνάντηση Δυτικά Προάστια. 1. Ημιτελές Small Factor PC HP Έχει επεξεργαστή Intel Core i5 3570 - Κάποια στιγμή όμως έκλεισε το PC - Υποψιάζομαι κάηκε το CPU; Δεν είμαι σίγουρος. Μην με κυνηγάτε μετά Δεν έχει μνήμες RAM (παίρνει DDR3 1600MHz έως 32GB αν θυμάμαι) και δίσκο (παίρνει SSD/HDD). Έχει ενσωματωμένα γραφικά ίσως να υποστηρίζει και κάποια κάρτα τύπου GT730 (που δεν απαιτεί ρεύμα). 2. Sharkoon Keyboard USB με άσπρο LED φωτισμό (έχει 3 διαφορετικα επίπεδα φωτεινότητας) Είναι κάπως ταλαιπωρημένο αλλά λειτουργικό. Έχω παίξει και με παιχνίδια χωρίς θέμα. Θέλει ένα καλό καθάρισμα. Καλησπέρα,με ενδιαφέρουν , στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 10, 2021 #7540 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2021 Να ευχαριστήσω και εγώ τον @kostas.karrasγια τα tablet που μου έστειλε και παρέλαβα σήμερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts