georgios65 Μάρτιος 24, 2021 #7441 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος Asxetius έγραψε: HP ProLiant ML150 χωρίς δίσκο Βρίσκομαι στην Δράμα, αν είναι κάποιος κοντά και μπορεί να το παραλάβει θα το κρατήσω 1 βδομάδα, μετά πάει για ανακύκλωση. Ζυγίζει 25.5 κιλά Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν HP ProLiant ML150, ἐφόσον μπορεῖ νά ἀποσταλεῖ φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 26, 2021 #7442 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2021 Μιας και κάνω ξεκαθάρισμα στα δικτυακά μου, χαρίζονται τα εξής: 3Com OfficeConnect Switch 5 (10/100MBps) ZTE ZXV10 W300 v5.2 ADSL Modem/Router (OTE Conn-x) Sagem F@ST 800 POTS ADSL modem Παραλαβή από Περιστέρι ή αποστολή με έξοδα παραλήπτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 17, 2021 #7443 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2021 Προτού καταλήξουν στην ανακύκλωση μήπως ενδιαφέρεται κάποιος για δύο μπομπινόφωνα του 1969-1970 (Philips_telefunken), Φωτογραφικές μηχανές με φιλμ 35mm οι περισσότερες εν λειτουργία και 170 περιοδικά μαστορέματα ??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 17, 2021 #7444 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2021 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά περιοδικά Μαστορέματα. Εὐχαριστῶ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 17, 2021 #7445 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος georgios65 έγραψε: Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά περιοδικά Μαστορέματα. Εὐχαριστῶ. Νά συμπληρώσω ὄτι ἐνδιαφέρομαι καί γιά τίς φωτογραφικές μηχανές, ἄν δέν ἔχουν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nounoukos Απρίλιος 21, 2021 #7446 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 On 4/17/2021 at 8:14 AM, geochal said: Προτού καταλήξουν στην ανακύκλωση μήπως ενδιαφέρεται κάποιος για δύο μπομπινόφωνα του 1969-1970 (Philips_telefunken), Φωτογραφικές μηχανές με φιλμ 35mm οι περισσότερες εν λειτουργία και 170 περιοδικά μαστορέματα ??? Καλημέρα. Βλέποντας ότι δεν υπήρξε κάποια ζήτηση για τα μπομπινόφωνα, θέλω να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κρίμα να πεταχτούν τέτοια αντικείμενα. Ευχαριστώ και μπράβο σας για την κίνηση προσφοράς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 21, 2021 #7447 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 (edited) 3 hours ago, Nounoukos said: Καλημέρα. Βλέποντας ότι δεν υπήρξε κάποια ζήτηση για τα μπομπινόφωνα, θέλω να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κρίμα να πεταχτούν τέτοια αντικείμενα. Ευχαριστώ και μπράβο σας για την κίνηση προσφοράς. Θα ρωτησω τον πατερα μου αν τα χρειαζεται γιατι εψαχνε καποιο μηχανημα για να αναπαραγει παλιες ηχογραφισεις της οικογενειας. Εχεις καποιες φωτο απο τα μηχανηματα? Δηλωνω ενδιαφέρον και Ενημερωνω. Edit Λαθος Quote: @geochal 2ρος στην σειρα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2021 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 21, 2021 #7448 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος Nounoukos έγραψε: Καλημέρα. Βλέποντας ότι δεν υπήρξε κάποια ζήτηση για τα μπομπινόφωνα, θέλω να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κρίμα να πεταχτούν τέτοια αντικείμενα. Ευχαριστώ και μπράβο σας για την κίνηση προσφοράς. Τα μπομπινόφωνα χρειάζονται συντήρηση σε ιμάντες, λαδώματα κλπ. Τα μοτέρ είναι λειτουργικά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nounoukos Απρίλιος 21, 2021 #7449 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 30 minutes ago, geochal said: Τα μπομπινόφωνα χρειάζονται συντήρηση σε ιμάντες, λαδώματα κλπ. Τα μοτέρ είναι λειτουργικά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος??? Το ενδιαφέρον μου ισχύει, μόνο αν δεν τα θέλει κάποιος άλλος. Ο σκοπός είναι να μην χαθούνε. Ακόμη κι αν πρόκειται για το πιο κακοσυντηρημένο από τα δύο, προϋπόθεση βέβαια η δυνατότητα αποστολής με δέμα στην επαρχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 22, 2021 #7450 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 @Nounoukos Αν ο @geochal μπορει να στειλει επαρχεια (ειμαι Βολο-Λαρισα) μπορουμε να μοιραστουμε απο 1. Εννοειται εξοδα δικα μας. Απο οτι μου ειπαι ο πατερας μου πρεπει να ειναι 78 στροφων ??? (αν δεν κανει και αυτος λαθος) για να παιξουν οι πομπινες που εχουμε. Απο οτι βλεπω εχει ρυθμιση για 2 στροφες οποτε εμενα θα με καλυψει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 22, 2021 #7451 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 Δεν έχω πρόβλημα να τα στείλω αλλά δέστε κάποιο πρακτορείο μεταφορών γιατί αν τα ζυγίσουν έχουν το βάρος τους. Αν θέλετε μπορώ να τα ζυγίσω και να σας πω και βάρος. Πάντως άλλος κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 22, 2021 #7452 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 2 minutes ago, geochal said: Δεν έχω πρόβλημα να τα στείλω αλλά δέστε κάποιο πρακτορείο μεταφορών γιατί αν τα ζυγίσουν έχουν το βάρος τους. Αν θέλετε μπορώ να τα ζυγίσω και να σας πω και βάρος. Πάντως άλλος κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για αυτά. Σε πια πολη εισαι? εγω μπορω να παρω καποιο μονο αν ο @Nounoukos δεν θελει και τα 2. Οποτε αναμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 22, 2021 #7453 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 Μένω Ωρωπό αλλά μπορώ να τα πάω και Αθήνα ή Πειραιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nounoukos Απρίλιος 22, 2021 #7454 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 9 hours ago, GeorgeVasil said: Σε πια πολη εισαι? εγω μπορω να παρω καποιο μονο αν ο @Nounoukos δεν θελει και τα 2. Οποτε αναμένω. Ναι εννοείται συμφωνώ σε όλα. Μεταφορική, έξοδα δικά μας φυσικα. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν μπορούσα να διαλέξω το telefunken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 23, 2021 #7455 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 12 hours ago, Nounoukos said: Ναι εννοείται συμφωνώ σε όλα. Μεταφορική, έξοδα δικά μας φυσικα. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν μπορούσα να διαλέξω το telefunken. Οτι ειναι. ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Απρίλιος 24, 2021 #7456 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2021 (edited) Χαρίζεται κουτί υπολογιστή μαζί με τροφοδοτικό. Θέλει καλό καθάρισμα το κουτί. Το τροφοδοτικό είναι κάπου στα 250w. Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2021 από kostas.karras 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Απρίλιος 24, 2021 #7457 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2021 On 24/1/2021 at 7:24 ΜΜ, το μέλος paxman έγραψε: Χαρίζεται μητρική s775 Asus P5SD2-VM με CPU Core2Duo E-something. Πρακτικά αχρησιμοποίητη εκτός λίγων ωρών δοκιμών από μέρους μου, το backpanel είναι ακόμη στη ζελατίνα του. Ενημερώνω ότι είναι με SiS chipset και onboard VGA η οποία δεν έχει drivers για 10 και παίζει σαν Microsoft Basic Display Adaptor (καλά το έγραψα;) στο δε Linux θέλει nomodset για να μην βγάλει μαύρη οθόνη. Δεν το έψαξα παραπέρα για κανένα λειτουργικό. Βέβαια αυτά δεν έχουν σημασία αν μπει discrete κάρτα γραφικών. Αθήνα μόνο, δεν στέλνω. Εδώ εκδήλωση ενδιαφέροντος και ΠΜ για τα περαιτέρω. Δηλαδη υπαρχουν drivers για windows 10 x64, και μονο η onboard vga δεν θα δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Απρίλιος 24, 2021 #7458 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2021 39 minutes ago, xriantw said: Δηλαδη υπαρχουν drivers για windows 10 x64, και μονο η onboard vga δεν θα δουλευει? Έφυγε για ανακύκλωση δύο εβδομάδες πίσω. For the record δούλευε η onboard δεν υπάρχουν drivers για 10. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 27, 2021 #7459 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος geochal γιά τίς φωτογραφικές μηχανές καί τά περιοδικά Μαστορέματα, καθώς καί γιά τόν κόπο πού ἔκανε νά μοῦ τά φέρει μέχριτήν οἰκία μου. Εὐχαριστῶ καί πάλι ἀγαπητέ Γεώργιε καί σοῦ εὔχομαι Καλή ᾿Ανάσταση, Καλή Λαμπρή μέ προσωπική καί οἰκογενειακή ὑγεία καί εὐτυχία καί πολύχρονος γιά τήν ὀνομαστική σου ἐορτή. Τέλος, εὔχομαι σέ ὅλα τά μέλη τοῦ forum Καλή ᾿Ανάσταση, μέ ὑγεία καί καλή λευτεριά ἀπό τόν κορωνοϊό. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Απρίλιος 29, 2021 #7460 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2021 Χαρίζονται 1) sony D-NF420 CD-R/RW χωρίς φορτιστή (τελευταία φορά δούλευε) 2) coby cd dvd player για παλιές τηλεοράσεις dvd-717 χωρίς φορτιστή (άγνωστη κατάσταση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts