Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

Χαρίζονται τα παρακάτω, σε άγνωστη κατάσταση λειτουργίας:

1x Microsoft Wireless Optical Receiver 1.0A

1x Microsoft Wireless Optical Receiver 2.0A

1x Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0A (χωρίς πορτάκι μπαταριών)

1x Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.0A (σπασμένο αριστερό ποδαράκι)

1x Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.0A

Επίσης χαρίζονται παλιές οθόνες 2x CRT 17" και 1x CRT 15", όλες μόνο με dsub είσοδο.

Όλα βρίσκονται στο Ηράκλειο(v1.0) aka Ηράκλειο Κρήτης

2x LCD 15" κρατημένες προς το παρόν

Ενδιαφέρομαι για το wireless Comfort keyboard και το optical mouse. Έχουν δικό τους receiver? Αν όχι και για όποιον receiver χρειάζεται. Έχω άτομο στο ηράκλειο κρήτης :)

Χαρίζονται τα παρακάτω, σε άγνωστη κατάσταση λειτουργίας:

1x Microsoft Wireless Optical Receiver 1.0A

1x Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.0A (σπασμένο αριστερό ποδαράκι)

Επίσης χαρίζονται παλιές οθόνες 2x CRT 17" και 1x CRT 15", όλες μόνο με dsub είσοδο.

Όλα βρίσκονται στο Ηράκλειο(v1.0) aka Ηράκλειο Κρήτης

Κρατημένα:

2x LCD 15"

1x Microsoft Wireless Optical Receiver 2.0A

1x Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0A (χωρίς πορτάκι μπαταριών)

1x Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.0A

Επειδή έχω πάρει αρκετά pm για τις LCD, θα κοιτάξω εάν είναι λειτουργικές μέσα στο ΣΚ, για να μην σταλούν άδικα εάν δε δουλεύουν.

Οι CRT και το 1 σετ πληκτρολόγιο-δέκτη διατίθενται ακόμα

Kανονικα πρεπει να δηλωνουν πρωτα εδω ενδιαφερον και μετα πμ. Μην ξεχναμε οτι ειμαστε στις αγγελιες οπου υπαρχει ο συγκεκριμενος κανονας.

Το λεω αυτο γιατι λες οτι εχεις παρει αρκετα πμ, ενω εδω 3 ατομα δηλωσαμε ενδιαφερον για τις οθονες και εγω δεν εστειλα καν πμ αφου ειδα οτι εισαι απο Κρητη. Αρα, επρεπε να εχεις παρει μεχρι 2 πμ, οχι παραπανω. Εσυ δεν φταις σ αυτο και μπραβο σου που χαριζεις τοσα πραγματα, αλλα για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις στο αναφερω.

To εχουμε ξαναπει εδω μεσα οτι ετσι γινεται το νταλαβερι, γι αυτο το εγραψα γιατι μπορει να μην το ηξερε το παιδι. Σειρα προτεραιοτητας.

Πρωτα ποσταρουμε εδω και μετα πμ

πηγαινε στο ποστ να δεις το like απο τον admin των αγοραπωλησιων

Επισης

Κανόνες θα ισχύουν όπως στις αγγελίες, δηλαδή όποιος έχει πρόθεση να πουλήσει κάτι να το δημοσιεύει και επιτρέπονται μόνο εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Ο κανόνας ισχύει για το φόρουμ των αγοραπωλησιών και επομένως και για το παρόν thread.

O [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] έχει δίκιο, μην το ψάχνετε

...ΠΠΠαρακαλώ..;! :)

(...το δε "επομένως", με συγχωρείς, αλλά ως συμπέρασμα είναι λίαν άκυρο, όταν το παρόν είναι μια προσθήκη στο section των αγγελιών - και δη μία προσθήκη που ουδεμία σχέση έχει από φύσης με τις αγγελίες πώλησης. Το να βόλευε να ενσωματωθεί εδώ, δε σημαίνει απαραίτητα ούτε ότι οι κανόνες των πωλήσεων το αφορούν, ούτε ότι υπήρχε συγκεκριμένη πρόθεση να συμπεριλαμβάνεται.)

To εχουμε ξαναπει εδω μεσα οτι ετσι γινεται το νταλαβερι, γι αυτο το εγραψα γιατι μπορει να μην το ηξερε το παιδι. Σειρα προτεραιοτητας.

πηγαινε στο ποστ να δεις το like απο τον admin των αγοραπωλησιων

Επισης

"Το νταλαβέρι", μπορεί να συμφωνεί με τις επιθυμίες κάποιων (πολλών ή λιγότερων, δεν έχει σημασία), αυτό όμως ούτε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες επιθυμίες, ούτε ότι δεν μπορεί και να γίνεται κατά το δοκούν. Και σίγουρα το να επαναλαμβάνεται, δε σημαίνει κι ότι αποκτά και ισχύ κανόνα. Kαταννοώ τον λόγο που το έγραψες, προσωπικά όμως το βλέπω ως φάλτσο, τη στιγμή που, στην καλύτερη, είναι προσωπική ερμηνεία, χωρίς ισχύ.

Επίσης δεν βλέπω τί σχέση έχει η σειρά προτεραιότητας με το ποστάρισμα στο thread...; Aυτός που χαρίζει, όπως θα ελέγξει τα pm του, έτσι μπορεί να ελέγξει και τα αναγραφθέντα στο thread, για να ορίσει την σχεδόν αυτοννόητη χρονική προτεραιότητα που σχεδόν ο πάσα εις που χαρίζει, θεωρεί ως πρώτιστο κριτήριο για το πού θα δώσει αυτά που προτίθεται να δώσει. Είτε γράψει κανείς στο thread-είτε στείλει pm, σαφώς και η προτεραιότητα ορίζεται από τον χρόνο που έκανε το πρώτο. Δηλαδή (λογικά τουλάχιστον σκεπτόμενος), λέω πως αν γράψω στο thread και μετά στείλω και pm για περαιτέρω, η προτεραιότητά μου καθορίζεται από το 1ο μου post για το ζήτημα, και "δεν έχω να φοβάμαι", αν κάτσω να γράψω με την ησυχία μου το pm, ότι "θα με προλάβει άλλος".

Στο post που λες, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει ένα "like" (απ' όποιον κι αν προέρχεται) με την ισχύ ή όχι ενός κανόνα, δεν γνωρίζω καν σε ποιόν αναφέρεσαι ως "admin των αγοραπωλησιών".

Τέλος, ούτε το post του Αστρολάβου καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις : το γενικό "κανόνες θα ισχύουν όπως οι αγγελίες", δεν το βλέπω να αφορά κάτι τόσο εξειδικευμένο όπως το υποχρεωτικό ποστάρισμα στο thread ή όχι. Όπως και δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση είτε να υποστεί κύρωση κάποιος που χαρίζει, επειδή κατά την κρίση του τυχόν ζητήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm, είτε να του απαγορευτεί να προχωρήσει στην παραχώρηση του αντικειμένου, θέτοντας δικά του κριτήρια (υπάρχει μεγάλη διαφορά και φύσης και φάσης μεταξύ αγοραπωλησιών και χαρισμάτων γαρ).

Τον αστρο τον εβαλα για να δεις τι λεει ο κανονισμος, ειτε συμφωνω μαζι του ειτε οχι. Δεν ειπα να τιμωρηθει το παιδι που χαριζει, ανεφερα τον κανονα για να τον ακολουθησουμε ολοι. Δεν γινεται οι μισοι να περιπενουν στην ουρα και οι αλλοι να περνανε απο το πλαι. Η προτεραιοτητα δεν ειναι δεσμευτηκη, εγω πχ εχω τσακωθει μαζι σου και δεν θελω να σου δωσω το προιον μου, ή δεν με βολευει γιατι εισαι μακρια, ή ο αλλος θα παρει πακετο κι αλλα πραγματα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Προφανώς πρόθεσή μου δεν ήταν να δημιουργηθεί ένταση, οσοδήποτε μικρή. Από εμένα είναι ευπρόσδεκτες όλες οι εξηγήσεις και δεν πρόκειται να τις παρερμηνεύσω.

Για την ιστορία όμως, να πω κι εγώ ότι οι κανόνες των αγγελιών επιδέχονται ευέλικτη ερμηνεία και στο 95% των περιπτώσεων αυτό είναι καλό, γιατί οι δουλείες γίνονται αποτελεσματικότερα. Και εξηγούμαι:

Βλέπω πολλά παιδιά να λένε "έχει μπει και σε άλλο φόρουμ", "προτεραιότητα από περιοχή τάδε" κλπ. Τι προτεραιότητα ψάχνουμε μεταξύ τον ποστ του λαμπ, εάν τελικά πουληθεί κάτι σε άλλο φόρουμ? Τι θα πεις σε κάποιον που ο γείτονας του έδωσε 100 ευρώ ζεστά στο χέρι? Πάρτο πίσω για να το στείλεις στην άλλη άκρη της Ελλάδας?

Γιατί στο 95% των περιπτώσεων δεν υπάρχει πρόβλημα? Γιατί είμαστε νοήμονες άνθρωποι και συνεννούμαστε. Εντάξει υπάρχει και ένα 5% που κάποιος θα στραβώσει και θα θεωρεί ότι αδικήθηκε, αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε προκαταβολικά για τέτοιες περιπτώσεις.

Στην τελική, μη χαλιέστε ομορφάντρες μου! Θα σας βρω κι άλλα καλούδια για χάρισμα! Καλή καρδιά! :T:

...και ξαναλέω, τον σκοπό σου τον κατάλαβα - αλλά η επίκληση του εν λόγω κανόνα δεν συνάδει απαραίτητα με αυτόν.

Ούτε κι έγραψα πως θέλεις να τιμωρηθεί κανείς, αναφορά στον κανόνα που υπέδειξες έκανα, ακριβώς για να δεις πως (λογικά) δεν αφορά το παρόν τόπικ - οπότε η επίκλησή του μάλλον δεν είναι σωστή.

Ξανατονίζω δε, πως η "ουρά" που λες (ή αλλιώς προτεραιότητα), εκτός του ότι δεν έχει σχέση με τον προαναφερθέντα κανόνα, γενικώς δεν επηρρεάζεται από το γεγονός του να ποστάρει κανείς ή όχι, στο thread. Oπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το επαναλαμβάνεις (διευκρινίζοντας πως "κάποιοι θα παν από το πλάι"). Πόσο μάλλον όταν μόλις ο ίδιος είπες πως "δεν είναι δεσμευτική"....

@ minast (που μόλις πόσταρα είδα το δικό σου post) :...ποιά ένταση........;! (...να πω για 2η φορά, πως ο λόγος που "ανακατεύομαι", είναι λόγος αρχής, καθώς δεν είναι ότι "είχα ζητήσει κάτι κι έχω παράπονα". Καθώς κάτι τέτοιο, δεν συνέβη).

Κατά τ' άλλα, γενικά συμφωνώ με όσα έγραψες, και κυρίως με το ότι επιτέλους αναγνωρίστηκε η ομορφιά μου.

Έγινε επεξεργασία από washcloud

Συμφωνω σ αυτα που λες και μπραβο σου για τα χαρισματα. Εγω το εγραψα για να το ξερεις και μην βρεις το μπελα σου ενω πας να κανεις το καλο. Γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα βρεθει καποιος να πει γιατι δεν το δωσε σε μενα και ειναι εναντια στους κανονες κλπ κλπ. Εφοσον φυσικα δεν υπαρχει καποια απο τις προαναφερθησες προτεραιοτητες.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Όλοι σωστοί είστε βρε παιδιά. Και οι κανόνες σωστοί είναι γιατί το νόημα και η ουσία τους είναι η ισότιμη και εναρμονισμένη λειτουργία των χρηστών. Με άλλα λόγια όπως είπε και ο φίλος FANISTELROOY μην περιμένουν άλλοι στην ουρά και κάποιοι άλλοι να μιλάνε με τον προϊστάμενο. Η ουσία όμως βρίσκεται στην κατοχή και την διάθεση του προσφερόμενου αγαθού και αυτό συνοδεύεται με την ευγενική πρόθεση του δότη να συνεργαστεί με το σύνολο των συμβαλλόμενων εναρμονισμένα. Από εκεί και πέρα οι κανόνες δεν είναι και νόμος για να υποστεί κάποιος δότης κυρώσεις, αν θέλει παραχωρεί το αγαθό του, αν δεν θέλει όχι και έχει ποικίλες δικαιολογίες για αυτό. Εγώ έχω χάσει από κάποιους υλικά χωρίς να με ενημερώσουν και χωρίς να ισχύουν σειρές προτεραιότητας. Δεν ζήτησα ποτέ εξηγήσεις αν και βάση κανονισμών θα μπορούσα. Πρακτικά δεν έχει νόημα. Ηθικά θίγεται ο παραβάτης αλλά από την στιγμή που τα κριτήρια σε αυτή την κατηγορία είναι υποκειμενικά (όπως είναι γείτονας, είναι παλιός στο forum, δεν έχει λεφτά να αγοράσει και έτσι του το χάρισα κ.α.) τότε δεν έχει νόημα και ουσία να καταδικάζουμε κάποιον που ούτως ή άλλως χαρίζει.

ποτε δεν ξερεις ποτε θα βρεθει καποιος να πει γιατι δεν το δωσε σε μενα και ειναι εναντια στους κανονες κλπ κλπ. Εφοσον φυσικα δεν υπαρχει καποια απο τις προαναφερθησες προτεραιοτητες.

...αν κάποιος επικαλεστεί τους κανόνες, πολύ κακώς θα κάνει, γιατί μάλλον "φασαρία" θα προκαλέσει, και δεν είναι καθόλου δύσκολο να δακτυλοδειχτεί και έτσι να το "πληρώσει". Οπότε, ας μην επικαλούμαστε κανόνες που δεν ευσταθούν, από φόβο μην βρεθεί κανείς να επικαλεστεί ακριβώς αυτούς...Κι έχω συγκεκριμένο παράδειγμα για κάτι τέτοιο (άν κι όχι από το παρόν φόρουμ). Το να προσπαθεί κάποιος να βγάλει κάποιον άλλον ελέφαντα, δε σημαίνει ούτε ότι μπορεί να το καταφέρει, ούτε ότι πρέπει να εξαφανίσουμε τους ελέφαντες για να μην το κάνει...

Και οι κανόνες σωστοί είναι γιατί το νόημα και η ουσία τους είναι η ισότιμη και εναρμονισμένη λειτουργία των χρηστών. Με άλλα λόγια όπως είπε και ο φίλος FANISTELROOY μην περιμένουν άλλοι στην ουρά και κάποιοι άλλοι να μιλάνε με τον προϊστάμενο.

...ξαναλέω όμως, πως συγκεκριμένος κανόνας, δεν υφίσταται. Και το κακό με ανυπόστατους κανόνες, είναι ότι μπορούν να τους επικαλεστούν και όσοι "θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα". Όπως και ξαναλέω πως κανείς δεν περιμένει απαραίτητα στην ουρά, και άλλοι την κάνουν sideways : αυτός που χαρίζει, δεν έχει παρά -τί πιο φυσικό- να τσεκάρει τις χρονικές προτεραιότητες (αν επιθυμεί βάσει αυτών να χαρίσει), σε thread και pm. Ας του έχουμε λίγη εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το κάνει, αυτό το τόσο απλό.

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι χαλαμε το thread και πιστευω οτι το καλυτερο για αλλους θα ειναι καποιος admin να σβησει ολα αυτα τα περιτα μηνυματα (μαζι και το δικο μου). :)

Συμφωνώ πως δεν είναι ωραίο να γίνεται όλη την ώρα και όποιος παίρνει mail notification και περιμένει χαρίσματα να βλέπει κουβέντες αντιθέτως - αλλά μια συζήτηση μερικών post δε νομίζω πως χαλάει κάτι (άλλωστε δεν είναι σύγγραμα για να χαλάσει η εικόνα του thread). Πόσο μάλλον όταν συζητιέται κάτι που το αφορά...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!!

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

2 x Crossfire Bridge ~10cm

1 x Μητρικη απο HP DV7t-2200. Εχει προβλημα, δεν ξερω τι. :p

1 x Crossfire Bridge ~7.5cm

2 x Smart Card Readers (Phoenix)

1 x Original DVD War of The Worlds

1 x Original DVD The Bourne Ultimatum

1 x Original DVD Kingdom Of Heaven

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: 1) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (1000-1600) ή ΓΛΥΦΑΔΑ (1800-2100) 2) Αποστολη με δικα σας εξοδα οπου θελετε με ΕΛΤΑ πορτα-πορτα.

++

Εχουν κρατηθει τα παρακατω για τους αντιστοιχους χρηστες :

@PetrosD 4 x 80mm fan grill (silver-simple)

@UpcomingDesigner 1 x Crossfire Bridge ~10cm

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!!

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

2 x Crossfire Bridge ~10cm

1 x Μητρικη απο HP DV7t-2200. Εχει προβλημα, δεν ξερω τι. :p

1 x Crossfire Bridge ~7.5cm

2 x Smart Card Readers (Phoenix)

1 x Original DVD War of The Worlds

1 x Original DVD The Bourne Ultimatum

1 x Original DVD Kingdom Of Heaven

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: 1) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (1000-1600) ή ΓΛΥΦΑΔΑ (1800-2100) 2) Αποστολη με δικα σας εξοδα οπου θελετε με ΕΛΤΑ πορτα-πορτα.

++

Εχουν κρατηθει τα παρακατω για τους αντιστοιχους χρηστες :

@PetrosD 4 x 80mm fan grill (silver-simple)

@UpcomingDesigner 1 x Crossfire Bridge ~10cm

Γίαννη, μπορείς να δώσει κάποιο λινκ για τα card readers ; :)

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Έχουν μείνει ακόμα εδώ και καιρό 2 x Twinmos DDR-400 256MB PC3200 CL2.5, επειδή κάθονται τσάμπα ας τις πάρει κάποιος. Απλά θα πρέπει να έρθει από το σπίτι μου (Άνω Πετράλωνα προς Θησείο).