bafoKrator Μάρτιος 4, 2012 #681 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 [MENTION=13745]gepafav[/MENTION] αν το 10 δεν το εχεις δωσει και ειμαστε κοντα ενδιαφερομαι για το scanner!Ειμαι απο Αθηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Μάρτιος 4, 2012 #682 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 RAM SoDimm 256MB DDR PC2700/3200 5τμχ. 2τμχ. κρατήθηκαν για τον Tankard, άλλα 2 για το tsakali και το τελευταίο το πήρε ο GreatapeΝα ευχαριστήσω πολύ τον Φοίβο για την υπομονή του και για τις 2 μνημούλες που θα ξανανιώσουν το Gerico(m). Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokkerkir Μάρτιος 6, 2012 #683 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 ΧαριζονταιΜητρικη J-710AF (slot 1)Μητρικη P6BAT- A+ (slot1 & S370)CPU PIII 500 (slot1)CPU PIII 450 (slot1)RAM 32MB DRAMHDD Quantum 420MB IDEVGA S3 Savage4 GT 8MB AGP2 Floppy DriveΕιναι ολα λειτουργικαΑν καποιος τα χρειαζεται ας μου πειΒρισκομαι ΓιαννιτσαΕχουν μπει κ σε αλλο φορουμΕυχαριστωAν έχει μείνει οτιδήποτε το θέλω.6. Κάρτα ήχου slot isa Creative Vibra 16 CT4180.http://www.fabiware.com/images/Creative%20Vibra%2016%20model%20CT4180.jpgΕπίσης την θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Μάρτιος 7, 2012 #684 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Aν έχει μείνει οτιδήποτε το θέλω.Επίσης την θέλω.υπαρχουν ολα εκτός απο τα 2 κουτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Μάρτιος 7, 2012 #685 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Aν έχει μείνει οτιδήποτε το θέλω.υπαρχουν ολα εκτός απο τα 2 κουτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 9, 2012 #686 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Χαρίζεται το εικονιζόμενο πληκτρολόγιο. Εκτός από παραλαβή από το Γαλάτσι, μπορώ να το παραδώσω και στη διαδρομή Γαλάτσι - Καλλιθέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάρτιος 9, 2012 #687 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Μένω Πετράλωνα. Τι ώρες μπορεις καλλιθέα, που ακριβώς και ποτε μπορείς. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάρτιος 9, 2012 #688 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 αν δε κατσει, ενδιαφερομαι και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 9, 2012 #689 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 pmakr, σου στέλνω π.μ. με τις λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Μάρτιος 9, 2012 #690 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Πεντέξι 2.5"άρηδες δίσκοι για ανταλλακτικά.Αυτοί που δεν απεργούν δουλεύουν,αλλά επειδή δεν πληρώνονται θα απεργήσουν κι αυτοί σύντομα...(bad sectors).Μόνο από Αθήνα,κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 9, 2012 #691 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Γεια σου Μάριε. Θα ήθελα τους δίσκους. Είμαστε και κοντά, ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 9, 2012 #692 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Ενδιαφερομαι για το πληκτρολογιο απο Γαλατσι. Αν δεν κατσει με τους αλλους...Οι δισκοι ποιοι ειναι; Ενδεχεται να ενδιαφερομαι για εναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Μάρτιος 9, 2012 #693 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Είμαι Σόλωνος 128,από έναν ο καθένας να φτουρήξουν για όλους.Για ανταλλακτικά είπα...Ελάτε όποτε θέλετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Μάρτιος 9, 2012 #694 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 (edited) Yamaha YST-M101 2.0 Ηχεια (τα ηχεια που χρησιμοποιοουσα με το παλιο μου laptop) Το προβλημα τους ειναι μετα απο ενα πεσιμο του ενος ,αυτου με την ενταση volume, το ? ποτενσιομετρο της εντασης δεν παταει καλα και παιζει το ενα ηχειο και πρεπει να παιξεις μετακινησεις το volume για να παιξει και το δευτερο αν το στερεωσεις σ, αυτο το σημειο παιζει καλα . Τελος παντων παιζει κατι με την κολληση του ποτενσιομετρου της εντασης , το ανοιξα η πλακετα φαινεται ενταξει ,αλλα μια και ειμαι ψιλοασχετος με το κολλητηρι ειπα να μη δοκιμασω να φρεσκαρω το καλαι στις κολλησεις με το ποτενσιομετρο της εντασης ,μηπως τα κανω χειροτερα ... Κατα τα αλλα ειναι λειτουργικοτατα 6+ χρονων ηχεια ... Μονο Θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο της πολης που θα με βολευει την ημερα της συναντησης , Η σειρα εκδηλωσης ενδιαφεροντος δεν με δεσμευει απολυτα (ο λογος οι ... κομητες hit and run users ). Total RMS Power 6 W (RMS) Speaker Config 2.0 ενδεικτικη εικονα απο το διαδικτυο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2012 από Jeronemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάρτιος 10, 2012 #695 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Αποχωρώ για το πληκτρολόγιο γιατί τελικά δεν με βολεύει η διάταξη.Όπως και να χει ευχαριστώ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 10, 2012 #696 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Επόμενος υποψήφιος για το πληκτρολόγιο ο HILL.K.HILL.K, απάντησα στο π.μ. σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Μάρτιος 10, 2012 #697 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Yamaha YST-M101 2.0 Ηχεια (τα ηχεια που χρησιμοποιοουσα με το παλιο μου laptop)Το προβλημα τους ειναι μετα απο ενα πεσιμο του ενος ,αυτου με την ενταση volume, το ? ποτενσιομετρο της εντασης δεν παταει καλα και παιζει το ενα ηχειο και πρεπει να παιξεις μετακινησεις το volume για να παιξει και το δευτερο αν το στερεωσεις σ, αυτο το σημειο παιζει καλα . Τελος παντων παιζει κατι με την κολληση του ποτενσιομετρου της εντασης , το ανοιξα η πλακετα φαινεται ενταξει ,αλλα μια και ειμαι ψιλοασχετος με το κολλητηρι ειπα να μη δοκιμασω να φρεσκαρω το καλαι στις κολλησεις με το ποτενσιομετρο της εντασης ,μηπως τα κανω χειροτερα ... Κατα τα αλλα ειναι λειτουργικοτατα 6+ χρονων ηχεια ... Μονο Θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο της πολης που θα με βολευει την ημερα της συναντησης , Η σειρα εκδηλωσης ενδιαφεροντος δεν με δεσμευει απολυτα (ο λογος οι ... κομητες hit and run users ). Total RMS Power 6 W (RMS) Speaker Config 2.0 ενδεικτικη εικονα απο το διαδικτυο Τα θέλω!!! Θα στείλω τον φίλο pitogiros να τα παραλάβει που είστε πατριωτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Μάρτιος 10, 2012 #698 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 (edited) Yamaha YST-M101χρειαζομαι επειγόντως ενα ζευγαρι ηχεια!. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2012 από nix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 10, 2012 #699 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Χαριζονται :1. Πλητρολογιο logitech με στραβωμενο usb ( αν ξερει να το φτιαξει καποιος δεν εχει κανενα αλλο προβλημα απλα πρεπει να φτιαχτει το usb γιατι αυτη τη στιγμη δε μπορει να μπει σε θυρα) .. πρεπει να ειναι αυτο Logitech Ultra-Flat Keyboard | Skroutz.gr2. Tα γνωστα κινεζοασυρματα ακουστικα , ιδου New 5 In 1 Wireless Cordless RF Headphones Headset with Mic for PC TV Radio UK | eBay , αλλα μονο τα ακουστικα χωρις το δεκτη σκετα..3. 2 κινητα τα οποια ειχα παρει απο τον Jumex , δυστυχως δεν μπορεσα να τα φτιαξω, αν ξερει καποιος καλοδεχουμενος να τα παρει 1 SENDO και 1 PANASONIC GD87 Παραλαβη απο Περιστερι.. Η αγγελια θα μπει και σε αλλα forums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chr1s_86 Μάρτιος 10, 2012 #700 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 [MENTION=10028]Mpilias[/MENTION] θα ήθελα το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts