aristos98 Φεβρουάριος 18, 2012 #621 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Φίλε YDinopoulos ενδιαφέρομε για 1 x iPad 2 / iPhone 4 USB Stand μαυρo εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Φεβρουάριος 19, 2012 #622 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Πανικός με τις sodimm!!!Έπρεπε να τις βάλω κάνα 2ευρω την κάθε μια να βγάλω και τη βενζίνη του μήνα! :wall: Λοιπόν, βασικά μου τις ζήτησε πρώτος όλες ο steven100 και νόμιζα ότι το κλείσαμε αλλά δεν έχει εμφανιστεί απο χθες (πιστεύω όμως ότι θα εμφανιστεί εντός του Σ/Κ). Στη συνέχει μου ζήτησε 2 ο Tankard και τέλος άλλες 2 το tsakali . Με τη σειρά που σας αναφέρω είναι και η προτεραιότητά σας. Αν λοιπόν δεν κάτσει με το steven100 μοιράζεστε ο Tankard και το tsakali τις 4, και την 5 την παίρνει όποιος τη διεκδικήσει περισσότερο (δλδ. όποιος μου κάνει 1ος 1000 like ). Ο steven100 μάλλον εξαφανίστηκε, οπότε προσκαλούνται οι Tankard και tsakali να περάσουν απ' το ταμείο για να παραλάβουν τα προϊόντα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 20, 2012 #623 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]Αν δεν έχεις βρει τίποτα απο τα modem,έχω απο την λίστα ένα US Robotics USR90-11 PCI.Σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 20, 2012 #624 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]Eχω και εγω μοντεμ ενα US Robotics.Αν δεν εχεις βρει πες να στο στειλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 21, 2012 #625 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Θελω να ζητησω συγνωμη σε οσουΣ δεν εχω απαντησει/ στειλει ακομα πραγματα, αλλα λογοι υγειας με κρατανε σε νοσοκομειο μεχρι νεοτερας. Θεου (και γιατρου) θελοντος θα οαρω εξοδοχαρτο αυριο, οποτε και Πεμπτη θα ειμαι γραφειο και θα μπορω να στειλω αντικειμενα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro22 Φεβρουάριος 21, 2012 #626 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 No problem.Περαστικά φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Φεβρουάριος 21, 2012 #627 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Ανανέωση με προσθαφαιρέσεις!!! (έτσι για να σκάσει ο qbietfox )PRINTER Επαγγελματικό HP Officejet d145 All-in-One με τροφοδοτικό χωρίς κεφαλές-μελάνια Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κρατημένο στον zografos SCANNER HP Scanjet 5200c/C7910a Η λάμπα του έχει χάσει μέρος της φωτεινότητας της με αποτέλεσμα το λευκό να βγαίνει υποκίτρινο. Μπορεί όμως να αντικατασταθεί με καινούργια. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη MONITOR CRT 17" IBM + Philips + Viewsonic (3τμχ. συνολικά) Παραλαβή από Αθήνα (ανατολικά προάστια - Μετρό Δουκ. Πλακεντίας) MODEM ROUTER Netgear DG834B Annex B (ISDN) MODEM 56K 4 τμχ. κρατημένα 2τμχ. για τον YDinopoulos SOUND CARD SoundBlaster PCI 128 MOTHERBOARD για ανταλλακτικά 5 τμχ. ελαττωματικές με αφαιρεμένους πυκνωτές και ψύκτρες MOTHERBOARD DFI PE11-EC με chipset VIA Apollo P4X266A (VR8753A) - Bootαρει αλλά δεν postαρει MOTHERBOARD DFI 661FX-MLV με SiS661FX chipset (SiS648FX με SiS Mirage ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) - Bootαρει και postαρει αν της ασκηθεί πίεση στο κάτω δεξί μέρος του socket. Μπορείτε να τη δείτε κι εδώ . Τις πήρε όλες ο pontium RAM SoDimm 256MB DDR PC2700/3200 5τμχ. Καλημερα, Αν υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι για μια απο MONITOR CRT 17" IBM + Philips + Viewsonic (3τμχ. συνολικά) Παραλαβή από Αθήνα (ανατολικά προάστια - Μετρό Δουκ. Πλακεντίας) μενω και κοντα οποτε αν ειναι ενημερωσε με. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Φεβρουάριος 21, 2012 #628 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Να δωσω και εγω κατι με την σειρα μου. Thrustmaster τflight x με ελαχιστη χρηση. 2) εναν laser printer samsung ml 2010pr (εχει τονερ , αλλα θελει αλλαγη γιατι στην μεση της σελιδας τα βγαζει αχνά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Φεβρουάριος 21, 2012 #629 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Να δωσω και εγω κατι με την σειρα μου.Thrustmaster τflightμε ελαχιστη χρηση.2) εναν laser printer samsung ml 2010pr (εχει τονερ , αλλα θελει αλλαγη γιατι στην μεση της σελιδας τα βγαζει αχνά)Ενδιαφερομαι εγω για τον laser printer samsung ml 2010pr(ειναι ιδανικος για να κοβω αποδειξεις κλπ και για bulk εκτυπωσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 21, 2012 #630 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 (edited) Θελω το Thrustmaster flight x Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2012 από argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos Φεβρουάριος 21, 2012 #631 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Εμφάνιση προφίλ: pitogirosPRINTER Επαγγελματικό HP Officejet d145 All-in-One με τροφοδοτικό χωρίς κεφαλές-μελάνια Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κρατημένο στον zografosΝα ευχαριστήσω δημόσια τόσο το χρήστη foivoleon που έκανε τη δημοσίευση όσο και το Μανώλη (χρήστης pitogiros) από τον οποίο τελικά παρέλαβα τον εκτυπωτή. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Φεβρουάριος 21, 2012 #632 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 (edited) Ενδιαφερομαι εγω για τον laser printer samsung ml 2010pr(ειναι ιδανικος για να κοβω αποδειξεις κλπ και για bulk εκτυπωσεις)[MENTION=4553]bsakel[/MENTION]Αν περασεις να τον παρεις δικος σου!Μενω Νεα Σμυρνη, σε πμ τα υπολοιπα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2012 από Niksoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Φεβρουάριος 22, 2012 #633 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Καλημερα,Αν υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι για μια απο MONITOR CRT 17" IBM + Philips + Viewsonic (3τμχ. συνολικά) Παραλαβή από Αθήνα (ανατολικά προάστια - Μετρό Δουκ. Πλακεντίας)μενω και κοντα οποτε αν ειναι ενημερωσε με. Ευχαριστω.Υπάρχουν η Philips kai η IBM. Την Viewsonic την πρόλαβε ο F117.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Φεβρουάριος 22, 2012 #634 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Φοίβο κοίτα τα Pm's σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 23, 2012 #635 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 (edited) ------------ UPDATE ------------1 x Crossfire Bridge ~10cm1 x Crossfire Bridge ~7.5cm1 x iPhone Dock ασπρο (Μαλλον για 3-3G-3GS ειναι)1 x Original DVD War of The Worlds1 x Original DVD The Bourne Ultimatum1 x Original DVD Kingdom Of HeavenΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: 1) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (1000-1600) 2) Αποστολη με δικα σας εξοδα οπου θελετε.(Θα φυγει πορτα-πορτα μιας και ετσι μονο μπορει ο αποδεκτης να πληρωσει απευθειας τα εξοδα)+++ Εχουν κρατηθει τα παρακατω για τους αντιστοιχους χρηστες :@haris_led 1 χ Belkin Wireless G Plus MIMO USB Adapter (εχω και την βαση προεκτασης)@Infotech 1 x GeForce FX5200 fanless AGP1 x Levelone wireless PCI card (b/g- RTL8151L)@washcloud 1 χ 2.5--> 5.25 HDD Adaptop της Corsair1 x Original DVD Sin City2 x TBS3101 2 Crystal Phoenix Card Reader1 x Coolermaster Silentfan SI1@Mpilias 1 x βαση στηριξης για smartphone/GPS αμαξιου Arkon1 x κεραιες αυτοκινητου για digital TV/Radio@Neuro22 1 x PCI USB bracket (για συνδεση με τα onboard pins)1 x iPhone/Bberry type wired handsfree Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23, 2012 από YDinopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatonini Φεβρουάριος 23, 2012 #636 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 (edited) Xαριζονται:PHILIPS 107T 17’’ CRT MONITOR http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifΜεταχειρισμενη σε πληρη λειτουργικη κατασταση.QUICKSHOT GENX 700K http://images.techtree.com/ttimages/story/QuickShot-GenX-700k.jpgQuickShot GenX 700kConnection Type: Game port/PS2 Number of buttons: 8POV hat: Yes Throttle: Yes Axis: 3Driver support: Windows 95/98The GenX 700k offered a versatile control solution, by combining analog and digital control into one device. Three control mode selectors allowed switching of the HAT and Rudder between standard analog and keyboard digital modes and also to full-digital mode. Like the GenX 500, the joystick handle was 3D, which gave another axis of manipulation to the game. The device used both the game port and the PS2 port to connect. A full size throttle made the joystick a lot more involving.Mεταχεισμενο δεν εχει USB προσοχη.Εκτυπωτής και πληκτρολόγιο+ποντίκι έφυγαν.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23, 2012 από gatonini Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos98 Φεβρουάριος 23, 2012 #637 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Ευχαριστώ τον φίλο YDinopoulos [Γιάννη] για την προσφορά του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drlo Φεβρουάριος 23, 2012 #638 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Παρέλαβα τις Gigabit Lan από τον YDinopoulosThanxοπότε δε χρειάζεται πια η LAN του κατεβαστηριού μουοπότε χαρίζονται ...1. PCI LAN 10/1002. Μνήμες- 2 x SD-RAM 128MB PC100- 1 x SD-RAM (64 ή 128 ??? πανω γράφει PC-100-T6882 MS1828UHY) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepafav Φεβρουάριος 23, 2012 #639 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Xαριζονται:PHILIPS 107T 17’’ CRT MONITOR http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif Μεταχειρισμενη σε πληρη λειτουργικη κατασταση. Αν υπάρχει και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς άλλος πρίν από εμένα τότε εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Φεβρουάριος 23, 2012 #640 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Υπάρχουν η Philips kai η IBM. Την Viewsonic την πρόλαβε ο F117.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου PM.αν υπάρχη οποιαδήποτε απο τις 2 (και επειδή δεν της ξέρω και δεν ξέρω πόσο παλιές είναι,θέλω μόνο να έχουν vga,15 pin)εκδηλώνω ενδιαφέρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts