UltraB Δεκέμβριος 3, 2017 #5861 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 Ενδιαφέρομαι για την AverMedia άμα δεν βρεθεί κάποιος πιο κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Δεκέμβριος 3, 2017 #5862 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 3 minutes ago, astrolabos said: Logitech Pure-Fi Express Plus θα μπορουσα να το εχω?????? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2017 #5863 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 Στείλτε διευθύνσεις μπας και προλάβω να τα στείλω αύριο το πρωί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Δεκέμβριος 4, 2017 #5864 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 9 hours ago, astrolabos said: Στείλτε διευθύνσεις μπας και προλάβω να τα στείλω αύριο το πρωί @astrolabos χιλια ευχαριστω...................... Ποιος??????????????(astro δικο σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Δεκέμβριος 4, 2017 #5865 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 On 12/3/2017 at 5:43 PM, DJman said: Δικη σου. στειλε ΠΜ να κανονισουμε παραδοθηκε με χαρα μου, στον tommybertsen Αλλη φορα να ξυρίζεσαι. Δεν σε γνώρισα χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 4, 2017 #5866 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος DJman έγραψε: παραδοθηκε με χαρα μου, στον tommybertsen Αλλη φορα να ξυρίζεσαι. Δεν σε γνώρισα χαχαχα Πάνω που ερχόμουν να γράψω ότι παρέλαβα ! Βαριόμουν λίγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Δεκέμβριος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #5867 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 Ήρθε στα χέρια μου ο πολυπόθητος δίσκος. Ευχαριστώ πολύ τον @jax7480 και τον @junior-21-. Μου τον προσέχει η Ίσιδα για την ώρα (μην πάνε περίεργα χέρια να μου τον βουτήξουν). υ/γ: Κανένα ζώο δεν βλάφθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 8, 2017 #5868 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Ήρθε και σε μένα το πακέτο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @jax7480 και στον @junior-21-. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Δεκέμβριος 8, 2017 #5869 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Μου έστειλε η AMD beta key για το Ancestors Legacy, παιχνίδι στρατηγικής. Ενδιαφέρεται κάποιος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 8, 2017 #5870 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Θα το ηθελα @trib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2017 #5871 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 πριν 24 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Μου έστειλε η AMD beta key για το Ancestors Legacy, παιχνίδι στρατηγικής. Ενδιαφέρεται κάποιος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2017 #5872 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Αν εχει skirmish , ενδιαφερομαιν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Δεκέμβριος 8, 2017 #5873 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 @honda22 @kpetros Το έστειλα στον @Proteas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2017 #5874 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: @honda22 @kpetros Το έστειλα στον @Proteas Υπαρχει και ο θειος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 8, 2017 #5875 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 (edited) Το πηρα παιδες αλλα βλεπω οτι μοιραζουν και αλλου κλειδια για το παιχνιδι αμα πετυχω κανενα θα το βαλω εδω για οποιον αλλον το θελει. Και ξανα ευχαριστω @trib Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2017 από Proteas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Δεκέμβριος 9, 2017 #5876 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 παρέλαβα και εγώ τις μνήμες 1.5v .έχουν μπει ήδη στο λαπτοπ. ευχαριστώ πολύ @jax7480 και @junior-21- ευχαριστώ και για τα maltesers xexexe... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Δεκέμβριος 12, 2017 #5877 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 (edited) Χαριζετε Media Player "iomega screenplay tvlink director" χωρις το μετασχηματιστη του που μου ειχε χαρισει παλιοτερα tommybertsen (τα χαρακτηριστικα τα "εκλεψα" απο το original post) -χωρις το μετασχηματιστη του (5VDC γραφει απο πισω ). -δουλευει κανονικοτατα. -εχει καποιες usb θυρες -μια hdmi καθως και ethernet port και οπτικη , οπως και κλασικες θυρες τυπου "μπανανα" composite -Δινεται με το SCART που το συνοδευε και το τηλεχειριστηριο. -Παιζει USB και εξωτερικους δισκους, κανονικα, οπως και μπορει να δικτυωθει απ'οσο ξερω (υποστηριζει DLNA). Συναντηση σε σταθμο ΗΣΑΠ βικτωρια εως Μαρουσι ή αποστολη οποιος θελει Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2017 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Δεκέμβριος 12, 2017 #5878 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 (edited) Φίλε μου το θέλω γιατί έχω ένα PC για αυτή τη δουλειά και τον τελευταίο καιρό με βασανίζει απίστευτα από BSOD ... μην αναφέρω την φασαρία από τα φουρφούρια το καλοκαίρι με την ζέστη. Edit Μόλις διάβασα κάποιες κριτικές για τον θέμα που έχει με τους υπότιτλους. Ισχύουν και σε αυτό; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2017 από Infotech Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 12, 2017 #5879 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Παρελήφθη και το δικό μου δεματάκι το οποίο θα παραλάβω και προσωπικά την Κυριακή. Ευχαριστώ πολύ τον @jax7480 και τον @junior-21- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Δεκέμβριος 12, 2017 #5880 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 8 hours ago, Infotech said: Φίλε μου το θέλω γιατί έχω ένα PC για αυτή τη δουλειά και τον τελευταίο καιρό με βασανίζει απίστευτα από BSOD ... μην αναφέρω την φασαρία από τα φουρφούρια το καλοκαίρι με την ζέστη. Edit Μόλις διάβασα κάποιες κριτικές για τον θέμα που έχει με τους υπότιτλους. Ισχύουν και σε αυτό; Εκανα δοκιμη μονο με ενσωματωμένους επομένως δεν ξερω να σου πω. Μπορεις να δοκιμασεις ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts