Jump to content

Recommended Posts

πριν 10 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Θα 'θελα να 'χα. Μια αγάπη μόνο. Να 'βλεπα ήλιο και ξαστεριά.

Θα σε ρωτούσα ποιος το λέει αυτό , αλλά ξέρω 

Spoiler

ΑΥΤΟΣ 1-0

Spoiler

koin-0009.jpg

πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε:

https://en.wikipedia.org/wiki/SK_Sturm_Graz

:p 

• Like 2
(edited)
πριν 10 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Καλα ρε παλι τις ωρες που δεν εκανα refresh το εβαλες? :p Gratz για μια ακομα φορα

Καποια στιγμη θα παρω και εγω που θα παει...

μην αγχώνεσαι την επόμενη φορά θα πάρουμε :bleh:,

έχουμε και διαγωνισμό από τον Λάμπη

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Wow 1

O Saint Santa jax7480 ξαναχτυπά, αν περισσεύει θα ήθελα το 4) Samsung 850 PRO 256GB ή 3) Samsung 850 EVO 250GB για το λειτουργικό του τρέχων pc.

καλά, όχι ότι θα χει μείνει κάτι αλλά δηλώνω ενδιαφέρον για 1,2,3,4..οτιδήποτε και εαν έχει μείνει..πάει για νεκρανάσταση λαπτοπ :D

Το ξέρω ότι δεν πληρώ την προϋπόθεση του ενεργού μέλους αλλά δηλώνω ενδιαφέρον για έναν οποιοδήποτε ssd...μπας και

Όπως και να χει χίλια μπράβο φίλε μου για την πράξη σου!!!

Το να χαρίζει κάποιος κάτι που άνετα θα μπορούσε να πουλήσει είναι σπάνιο

(edited)

Με μια γρήγορη στατιστική μελέτη, υπάρχει έλλειψη M.2 θύρας στους χρήστες του forum  :p
Μπράβο στον jax αλλά και σε όλα τα παιδιά που χαρίζουν πράγματα οποιασδήποτε αξίας.

Έγινε επεξεργασία από Hodad
5 minutes ago, Hodad said:

Με μια γρήγορη στατιστική μελέτη, υπάρχει έλλειψη M.2 θύρας στους χρήστες του forum  :p
Μπράβο στον jax αλλά και σε όλα τα παιδιά που χαρίζουν πράγματα οποιασδήποτε αξίας.

Και Μ.2 να μην έχεις, τον βάζεις σε μια καρτούλα και είσαι άρχοντας... Κι αν έχεις M.2, μάλλον έχεις ήδη SSD :).

Είμαι βέβαιος ότι αρκετοί τον ζήλεψαν, αλλά έδειξαν αυτοσυγκράτηση - εγώ σίγουρα ;).

2 minutes ago, idonthave said:

αν δεν προχωρήσει ο toshiba 1tb με τους  griga & pol77 ενδιαφέρομαι κι εγώ :bleh:

Χαχα ηταν που δεν ηθελες :p

• Haha 1

Τελικά ο γιος μου θέλει κάποιο αυτά,

1) Samsung 840 PRO 256GB
2) Samsung 850 EVO 250GB
3) Samsung 850 EVO 250GB
4) Samsung 850 PRO 256GB
6) Toshiba XG3 1TB NVMe

απλά εγώ μπερδεύτηκα.

Μπράβο Ζάχο για την κίνησή σου. Βασικά, δεν υπάρχουν λόγια για το ότι χαρίζεις τέτοια καλούδια.

πριν 14 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Χαχα ηταν που δεν ηθελες :p

έγραψα ότι δεν μου χρειάζεται κάποιος μικρός :bleh: αλλιώς την επόμενη φορά αν ξαναμπούν καλούδια :whistling: