ronin13 Ιούνιος 11, 2017 #5361 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Για το mi5s έφυγε στον @ronin13 Η άλλη (redmi 4?!) ακόμα διαθέσιμη!Ευχαριστώ πολύ! Την έβαλα το ίδιο βράδυ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούνιος 12, 2017 #5362 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Ευχαριστώ τον Simon για το δωράκι. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούνιος 14, 2017 #5363 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2017 Καλησπέρα δειτε αυτο το ποστ δινω το μικροφωνο μονο για παραλαβη απο καλαματα εαν καποιος θελει να ασχοληθει και να δει τι εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούνιος 15, 2017 #5364 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 Καλησπέρα δειτε αυτο το ποστ δινω το μικροφωνο μονο για παραλαβη απο καλαματα εαν καποιος θελει να ασχοληθει και να δει τι εχει. Άκυρο τελικά έφυγεΣτάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Ιούνιος 15, 2017 #5365 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 1 hour ago, SirMomus said: πωπωωω τα ειδα πολυυυυ αργα τα καλουδια και χρειαζομουν ενα σκληρο Τ_Τ .. αμα ξανατυχει κατι τετοιο αν γινεται να με βαλετε σε σειρα προτεραιοτητας για δισκο, παρακαλω πολυ επειδη χρειαζομαι εναν! ssd η hdd.. (ο hdd μου χωρις κανενα λογο με 100%ζωη τις προαλλες απλα αρχισε να κανει διαφορα, σαν να αποσυνδεεται μονος τ και μετα απο λιγο δεν τον εβλεπε καν.. αν εχει καποιος γνωση να μου πει) Άλλαξε καλώδιο sata. Μου έκανε κόλπα ένας καινούριος ssd και είχα και πράματα της δουλειας μέσα και φρίκαρα. Αλλά τελικά κάτι γινόταν με το καλώδιο. Οπότε δοκίμασε να δεις αν είναι καλά το καλώδιο μέσα στη μητρική και στο σκληρό και σε 2ο στάδιο, να το αλλάξεις με κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Ιούνιος 15, 2017 #5366 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 55 minutes ago, devaggos said: Άλλαξε καλώδιο sata. Μου έκανε κόλπα ένας καινούριος ssd και είχα και πράματα της δουλειας μέσα και φρίκαρα. Αλλά τελικά κάτι γινόταν με το καλώδιο. Οπότε δοκίμασε να δεις αν είναι καλά το καλώδιο μέσα στη μητρική και στο σκληρό και σε 2ο στάδιο, να το αλλάξεις με κάποιο άλλο. Θα τον παω αυριο σε ενα φιλο να τον τσεκαρει αρχικα καθως 1 εξτρα ζευγαρι ματια παντα βοηθαει και μετα ο θεος βοηθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Ιούνιος 18, 2017 #5367 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2017 On 10/6/2017 at 1:48 ΜΜ, το μέλος nikdev έγραψε: Χαρίζονται τα παρακάτω και αποστέλονται μετά από κατάθεση. Δεν θα τα κρατήσω πολύ θα πεταχτούν. Είναι όλα πλήρως λειτουργικά. 1. Gps Mio C220 Μαζί με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου και κάρτα SD με πλήρες λειτουργικό Windows CE και σπασμένο Software, παιχνίδια κλπ. 2. Θήκη μικρού σκληρού δίσκου usb 2/3 μαζί με λαστιχένιο κάλυμμα 3. Μητρική K7SOM+ AMD Cpu + Μνήμη 1Gb+ Cooler-Fan 4. Μητρική Asrock Pentium4 FSB 800 + Celeron 2.66GHz Θα εκτιμηθεί αν ο ενδιαφερόμενος έχει κάποιο retro hardware 286/386. Βρίσκονται Αλεξ/πολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 18, 2017 #5368 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2017 Καλημέρα! Αν είναι ακόμα διαθέσιμη η θήκη του σκληρού θα με ενδιέφερε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Ιούνιος 18, 2017 #5369 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2017 (edited) Στείλε μου, μ' ενα πμ τα στοιχεία σου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2017 από nikdev Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 23, 2017 #5370 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Χαρίζονται τα παρακάτω πραγματακια, μιας και δε μου χρειαζονται! Θηκη εξωτερικου δισκου 3.5". Περιεχει το USB της, ομως αγνοειται ο μετασχηματιστης τον οποιο καπου αφησα και δε βρισκω με τιποτα . Παρολα αυτα βρηκα εναν ιδιων χαρακτηριστικων (θυμαμαι οτι ελεγε 12v dc). Πιστευω οτι θα λειτουργησει με αυτον, αλλα δε παιρνω και ορκο. Για 2 λογους. Πρωτος , δεν ειναι ο δικος του μετασχηματιστης, και 2ος... ...πριν λιγο καιρο δε δουλεψε ξαφνικα το κουμπακι on/off, οποτε εβγαλα το δισκο (ο οποιος δουλευει κανονικα), και απο τοτε την εχω και καθεται. Αν καποιος γνωριζει, μπορει να την χρησιμοποιησει λογικα, το μονο θεματακι της φαινεται το on/off διακοπτακι. Ειναι μαρκας Verbatim.Λειπει επισης το μικρο το καπακι που κουμπωνει πισω, αυτο ομως δεν επηρεαζε επι χρονια τη λειτουργια. Βασικα το καπακι καπου το ειχα δει, ομως εχει σπασει και δε κουμπωνει. Αν καποιος θελει τη θηκη , το ψαχνω! Spoiler Media Player "iomega screenplay tvlink director" χωρις το μετασχηματιστη του (5VDC γραφει απο πισω ). Πριν αποθηκευτει (long time ago), δουλευε κανονικοτατα. Στα χαρακτηριστικα του τωρα, εχει καποιες usb θυρες , μια hdmi καθως και ethernet port και οπτικη , οπως και κλασικες θυρες τυπου "μπανανα" ( composite ή spdif οπως λεγονται). Δε το'χω συνδεσει ποτέ στο internet γιατι ο μετασχηματιστης του εξαφανιστηκε οσο ημουν Θεσσαλονικη, και δεν ειχα τη δυνατοτητα - δεν πηρα αλλον μετασχηματιστη. Δινεται με το SCART που το συνοδευε και το τηλεχειριστηριο. HDMI + μετασχηματιστης , δυστυχως απουσιαζουν, καθως και το κουτι του εχει χαθει προ αμνημονευτων ετων. Δε διαθετει αποθηκευτικο χωρο αν θυμαμαι καλα, παιζει ομως USB και εξωτερικους δισκους, κανονικα, οπως και μπορει να δικτυωθει απ'οσο ξερω (υποστηριζει DLNA). Spoiler Konig Ethernet Switch. Δουλευε κανονικα μεχρι πριν 2 χρονια. Πιστευω οτι δε θα εχει κανενα προβλημα (αυτο εχει και τον μετασχηματιστη του , ευτυχως ) Spoiler Τα ADSL Technicolor ρουτερακια "TD5130" και "ΤD5136V2" Spoiler Ενα retro Scientific Calculator! Texas Instruments TI-82. Μου το ειχε χαρισει ο πατερας μου εναν αιωνα πριν (κυριολεκτικα, αφου μου το εδωσε το 1999 ) Οπως φαινεται στην 4η φωτο, εχει 4 ΑΑΑ μπαταριες (εχουν αλλαχτει πριν λιγο καιρο για δοκιμη του Calc - αρα πιστευω δουλευουν). Η μικρη στρογγυλη ομως, χρειαζεται αλλαγή. Συνεπως ειναι το μονο που χρειαζεται για να λειτουργησει! Spoiler Στοκ ιντελ ψυκτρα, αν θυμαμαι καλα απο το socket 1156, αλλα νομιζω κανει παντου. Spoiler Ανεμιστηρι (case fan) 80mm απο ενα aerocool v3x advance κουτι, τον βρηκα προσφατα οσο καθαριζα μια κουτα. Θυμαμαι να δουλευει και να μη κανει και πολλη φασαρια (δεδομενου οτι ειναι και 80mm). Spoiler Μνημες Kingston DDR2 για desktop, αγνωστης λειτουργικης καταστασης (δεν εχω συστημα να τις δοκιμασω). Ειναι 1GB η καθε μια οπως φαινεται και απο τον κωδικο τους. Spoiler Διαφορα καλωδια απο καποιο παλιοτερο Semi modular τροφοδοτικο. Δεν εχω ιδεα απο ποιο, ηταν του πατερα μου. Μαζι με αυτα και διαφορα αλλα καλωδιακια/ανταπτορακια (τα 1 ειναι molex to 6 pin νομιζω , τα αλλο δε γνωριζω/θυμαμαι που χρησιμευουν ακριβως). Επισης ενα USB καλωδιο απο καποιον WD HDD εξωτερικο, λειτουργουσε (απλα ειχε χαλασει η θηκη). It may come in handy. Spoiler Τελος, ενα IDE to sata adapter. Περιεχει και το ρευματακι του. Το ειχα δοκιμασει once, εκανε αυτο για το οποιο προοριζεται. Spoiler -Παραλαβή απο την περιοχη μου (Καλλιθεα στην Αθήνα). Δεν πιστευω πως αξιζει να τα στειλω ενα ενα, πραγματικα. Αν καποιος τα παρει ολα ομως, αλλαζει το πραγμα. Ή αν παρει πολλα, τοτε θα τα συσκευασω με καποιο τροπο και θα τα στειλω. -Μπορω να συναντηθω με καποιον και στο σταθμο ΗΣΑΠ της Καλλιθεας εαν επιθυμει ή σε καποιο ευκολο για αυτον σημειο (Απο Δευτερα ομως). -Εαν ενδιαφερονται παραπανω απο 2 ατομα για το ιδιο αντικειμενο , θα δοθει σειρα προτεραιοτητας. Αν καποιος καθυστερει πολυ (πχ ο ενας πει κρατησε το δεκα μερες και ο αλλος ερχομαι τωρα και το παιρνω), τοτε θα δοθει σε αυτον που ηρθε πιο γρηγορα. Φυσικα και θα σεβαστω αν αυτος που θελει να περιμενω, το χρειαζεται και περισσοτερο -Τα συζηταμε ολα επι του θεματος, και σε πμ κανονιζουμε τα διαδικαστικα. -Θα εκτιμουσα , οποιος παρει τα αντικειμενα, να μη τα πουλησει προς οφελος του. Θα μπορουσα να το κανω κι εγω (ειδικα σε καποια αντικειμενα) , ομως δε το κανω, προτιμω να τα χαρισω σε οποιον τα χρειαζεται. Ευχαριστώ EDIT: Δόθηκαν όλα. Η θήκη παρέμεινε στην κατοχή μου και το TD5130 πάει ανακύκλωση. Σας ευχαριστώ όλους! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 23, 2017 #5371 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 Να δηλωσω ενδιαφέρον για το ΤΙ 82? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 23, 2017 #5372 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) Γιατί όχι; Εννοείται! Στο κραταω μεχρι νεοτέρας. Κανονιζουμε μεσω πμ, οποτε θες στειλε Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 23, 2017 #5373 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 Μιας και με πρόλαβαν με το ΤΙ θα ήθελα το Iomega media player 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 23, 2017 #5374 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Μιας και με πρόλαβαν με το ΤΙ θα ήθελα το Iomega media player Οκευ! Το κραταω. Οποτε επιθυμεις ,pm για να κανονισουμε την παραλαβη (αν στραβωσει με τον @SirDiman , τοτε εχεις σειρα). Μια σημειωση. Για τα ρουτερακια καπου βοσκουν οι μετασχηματιστες. Αυτοι οι μετασχηματιστες μεγαλος βραχνας ρε παιδακι μου! Δε ξερω πως γινεται να τους ξεχναω συνεχεια! εδιτ: Νομιζω πως τα βρηκα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 23, 2017 #5375 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 @tommybertsen τώρα είδα τα περί μη αποστολής, οπότε παραχωρώ την θέση μου σε όποιον ενδιαφέρεται... Thanks πάντως για την προσφορά!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 23, 2017 Author #5376 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) Για τις DDR2 και το « USB καλωδιο απο καποιον WD HDD εξωτερικο » εκδηλώνω ενδιαφέρον εγώ @tommybertsen Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από dpolal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούνιος 23, 2017 #5377 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) Καλησπερα, να δηλωσω για το Iomega media player , και τα χυμα καλωδια του τροφοδοτικου, Ανεμιστηρι (case fan) 80mm H Στοκ ιντελ ψυκτρα ειναι για socket 775 Edit: Επειδη μου μπηκε μικροβιο εκανα ενα search και καποιες μητρικες1155 εχουν διπλες τρυπες, αρα μπαινει κανονικα και σε 1155 #oso_psaxneis_mathaineis ---> Επισης να θυμισω οτι χαριζω 4 θηκες otterbox για note 2 σε καλη κατασταση,κανω και αποστολες Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από DJman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 23, 2017 #5378 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 πριν 46 λεπτά, το μέλος dpolal έγραψε: Για τις DDR2 και το « USB καλωδιο απο καποιον WD HDD εξωτερικο » εκδηλώνω ενδιαφέρον εγώ @tommybertsen Οκεικ κανονίζουμε με πμ. πριν 27 λεπτά, το μέλος DJman έγραψε: Καλησπερα, να δηλωσω για το Iomega media player , και τα χυμα καλωδια του τροφοδοτικου, Ανεμιστηρι (case fan) 80mm H Στοκ ιντελ ψυκτρα ειναι για socket 775 Edit: Επειδη μου μπηκε μικροβιο εκανα ενα search και καποιες μητρικες1155 εχουν διπλες τρυπες, αρα μπαινει κανονικα και σε 1155 #oso_psaxneis_mathaineis ---> Επισης να θυμισω οτι χαριζω 4 θηκες otterbox για note 2 σε καλη κατασταση,κανω και αποστολες Θες και την ψυκτρα; Θενξξξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούνιος 23, 2017 #5379 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 Οχι, ευχαριστω. εχω μια ιδια καβατζα αλλα δεν ηξερα οτι εκανε και σε 1155.Τωρα που το ειπες ομως εκανα την ερευνα και το βρηκα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 23, 2017 #5380 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 Το chipset ειναι 115Χ , παιζει σε ολα . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts