Avatar_GR Σεπτέμβριος 21, 2015 #4921 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 48 Ωρες UploadedDFMBQXFWΤο πήρα. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 24, 2015 #4922 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 http://postimg.org/image/xe9flze1t/Οι τιλοι ειναι στην φωτογραφια, ειναι κριμα να πεταχτουν. Ευχαριστω πολυ για τα παιχνιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 25, 2015 #4923 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Ευχαριστω πολυ για τα παιχνιδια!! Αν τυχών τα βαρεθείς η δεν τα θες στείλε μου pm... τα θέλω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 17, 2015 #4924 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 (edited) Λοιπόν έχουμε και λέμε χαρίζονται: 1)Χαρίζεται ολοκαίνουριο (αγγλικό) καλώδιο τροφοδοσίας από τον καινούριο μου εκτυπωτή 2) 4 Ports Octopus USB 1.1 Hub 3) benq 4816a (δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί αλλά λογικά λειτουργεί) Παιδιά ένα up τα παραπάνω και επίσης: ~1 καινούριες θήκες για iphone 6 (ροζ) ~1 καινούρια θήκη για iphone 6 plus ( διάφανο πράσινο) ~1 καινούρια full armor θήκη για moto G ~1 καινούρια θήκη για κάποιο Lg αλλά δεν καταλαβαίνω πιο μοντέλο είναι ~1 καινούρια θήκη (bumper) για τη σειρά Samsung Note (δεν ξέρω πιο μοντέλο) είναι γυναικεία ~1 λευκό splitter για ακουστικά Θα πεταχτούν γιατί πρέπει να αδειάσει η ντουλάπα λόγω μετακόμισης (ίσως βρώ και άλλα και ανανεώσω την λίστα) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2015 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 22, 2015 #4925 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 Παιδιά ένα up τα παραπάνω και επίσης: ~1 καινούριες θήκες για iphone 6 (ροζ) ~1 καινούρια θήκη για iphone 6 plus ( διάφανο πράσινο) ~1 καινούρια full armor θήκη για moto G ~1 καινούρια θήκη για κάποιο Lg αλλά δεν καταλαβαίνω πιο μοντέλο είναι ~1 καινούρια θήκη (bumper) για τη σειρά Samsung Note (δεν ξέρω πιο μοντέλο) είναι γυναικεία ~1 λευκό splitter για ακουστικά Θα πεταχτούν γιατί πρέπει να αδειάσει η ντουλάπα λόγω μετακόμισης (ίσως βρώ και άλλα και ανανεώσω την λίστα) Καλησπερα 4 Ports Octopus USB 1.1 Hub 1 λευκό splitter για ακουστικά Με ενδιαφερουν αν βρισκεσαι Αθηνα,οπου βολευει η συναντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 22, 2015 #4926 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 Καλησπερα4 Ports Octopus USB 1.1 Hub1 λευκό splitter για ακουστικά Με ενδιαφερουν αν βρισκεσαι Αθηνα,οπου βολευει η συναντηση.Δεν βρίσκομαι αθηνα αλλά μπορώ να σου τα στείλω αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 22, 2015 #4927 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 Oχι δεν πειραζει,οπως και να χει σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioanniskar Οκτώβριος 23, 2015 #4928 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 (edited) Παιδιά ένα up τα παραπάνω και επίσης: ~1 καινούριες θήκες για iphone 6 (ροζ) ~1 καινούρια θήκη για iphone 6 plus ( διάφανο πράσινο) ~1 καινούρια full armor θήκη για moto G ~1 καινούρια θήκη για κάποιο Lg αλλά δεν καταλαβαίνω πιο μοντέλο είναι ~1 καινούρια θήκη (bumper) για τη σειρά Samsung Note (δεν ξέρω πιο μοντέλο) είναι γυναικεία ~1 λευκό splitter για ακουστικά Θα πεταχτούν γιατί πρέπει να αδειάσει η ντουλάπα λόγω μετακόμισης (ίσως βρώ και άλλα και ανανεώσω την λίστα) Σε ποια πόλη βρίσκεσαι; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2015 από ioanniskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 24, 2015 #4929 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Σε ποια πόλη βρίσκεσαι; Καλημέρα φίλε μου πετάχτηκαν όλα τελικά μιας και δεν δήλωσε κανένας ενδιαφέρον. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Νοέμβριος 1, 2015 #4930 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Χαριζονται 3 cd-rom ide σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση.Παραλαβη απο μετρο συγγρου φιξ.Η προσφορα θα παραμεινει ενεργη για 3 μερες.Αν δεν ενδιαφερθει καποιος,δυστυχως θα τα πεταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Νοέμβριος 4, 2015 #4931 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) Χαρίζονται τα παρακάτω...κάποια είναι λειτουργικά και κάποια όχι. Μόνο από Ηράκλειο Κρήτης και παραλαβή από το χώρο μου. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από greenforce13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 4, 2015 #4932 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) Πεταει μήνυμαYou do not have permission to view this image ηθελα να κανω zoom in μεσα στην κουτα Αν ενδιαφερονται και αλλοι, προσφερομαι να τα παραλαβω και να κανω αποστολες Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Νοέμβριος 4, 2015 #4933 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) μέσα στην κούτα έχει κάτι καλώδια, Sli bridge, sata, usb κτλ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από greenforce13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 5, 2015 #4934 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Αν δεν ενδιαφερθει κανεις αλλος, απο το να πανε ανακυκλωση, αναλαμβανω εγω . Επισης αν θελει κατι καποιος του το κανω αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Νοέμβριος 5, 2015 #4935 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Είσαι Ηράκλειο? στείλε πμ να κανονίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 6, 2015 #4936 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Παιδιά χαρίζω μία πρόσκληση για το Oneplus Two! Όποιος των ενδιαφέρει μου στέλνει pm.. Λήγει σε 160 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 6, 2015 #4937 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Εγινε σου στελνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 6, 2015 #4938 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Χαρίζονται τα παρακάτω που φαίνονται στις φωτό. Παραλαβή απο Ν. Κηφισιά (ύψος Λαινόπουλου ή αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος") Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Νοέμβριος 6, 2015 #4939 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 @dirving69θα μπορουσα να τα εχω????????ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 6, 2015 #4940 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 @dirving69θα μπορουσα να τα εχω????????ευχαριστω Βεβαίως. ΣΚ περνάς απο Ν. Κηφισιά διαφορετικά καθημερινές απο αεροδρόμιο Σπάτων. Οτι σε εξυπηρετεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts