Pokemon640 Ιούλιος 15, 2015 #4841 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 (edited) Είναι ακόμη διαθέσιμα για οπιον θέλει ηχιτικες μονώσεις (για αφαιρεση echo) χωρις κόστος. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2015 από Pokemon640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 15, 2015 #4842 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 Ηχητική μόνωση με χαρτόνι δεν υφίσταται....ειναι μύθος ο οποίος δημιουργηθηκε λόγο του οτι το σχημα του συγκεκριμενου χαρτονιού φέρνει στην οψη (και μονο) με τα επαγγελματικα ηχομονωτικών πάνελ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Ιούλιος 15, 2015 #4843 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 Ηχητική μόνωση με χαρτόνι δεν υφίσταται....ειναι μύθος ο οποίος δημιουργηθηκε λόγο του οτι το σχημα του συγκεκριμενου χαρτονιού φέρνει στην οψη (και μονο) με τα επαγγελματικα ηχομονωτικών πάνελ.Πάντως στις ανακλάσεις σε ένα δωμάτιο, τα καταφέρνει πολύ καλά [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 15, 2015 #4844 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 Ηχητική μόνωση με χαρτόνι δεν υφίσταται....ειναι μύθος ο οποίος δημιουργηθηκε λόγο του οτι το σχημα του συγκεκριμενου χαρτονιού φέρνει στην οψη (και μονο) με τα επαγγελματικα ηχομονωτικών πάνελ.Το εγραψε, ειναι για αφαιρεση echo Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 15, 2015 #4845 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 (edited) Αυτό που λες ειναι η διάχυση(diffusion).Οι αυγοθήκες λόγο του οτι είναι όλες το ίδιο βάθος διαχέουν μονο μια συχνότητα π.χ 4500hz αν ειναι 3 ιντσες(εξαρτάται απο το βάθος της καθε αυγοθήκης) αρα είναι άχρηστο.Οι επαγγελματικοι διαχυτες εχουν πολλα και ξεχωριστά βάθη με υψηλή ακρίβεια ωστε να διαχέουν οσες περισσότερες συχνότητες και ομοιόμορφα.http://www.acousticfields.com/quadratic-diffusion-diffused/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2015 από digitaltiger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 16, 2015 #4846 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Ρε παιδιά, ο @Pokemon640, τις χαρίζει, ούτε τις πουλάει, ούτε εκθειάζει την απόδοσή τους. Αν τις θέλει κάποιος θα τις πάρει. Αν δεν τις πάρει θα τις πετάξει ή θα βρει τι να τις κάνει... Ας μην χαλάμε το θέμα... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 16, 2015 #4847 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 μάλιστα, θα δώσω τοτε ένα deadline μέχρι τη παρασκευή διαφορετικα πάνε στο μπλέ κάδο. btw τα κανονικα ρικοφόν κάνανε δουλειά απλά μου κοστίσαν αρκετά $$ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 16, 2015 #4848 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Ρε παιδιά, ο @Pokemon640, τις χαρίζει, ούτε τις πουλάει, ούτε εκθειάζει την απόδοσή τους. Αν τις θέλει κάποιος θα τις πάρει. Αν δεν τις πάρει θα τις πετάξει ή θα βρει τι να τις κάνει... Ας μην χαλάμε το θέμα...Εννοειται και μπράβο του μην παρεξηγηθουμε απλά είναι κρίμα να της πάρει κάποιος να κάνει τόσο κόπο να της στίσει χωρίς λόγο..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούλιος 16, 2015 #4849 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Ρε παιδιά, ο @Pokemon640, τις χαρίζει, ούτε τις πουλάει, ούτε εκθειάζει την απόδοσή τους. Αν τις θέλει κάποιος θα τις πάρει. Αν δεν τις πάρει θα τις πετάξει ή θα βρει τι να τις κάνει... Ας μην χαλάμε το θέμα... Ναι αλλά σπεκς έχει πουθενά να κατεβάσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 16, 2015 #4850 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 "Χωράει 30 αυγά το ζευγάρι" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιούλιος 16, 2015 #4851 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Ρε παιδιά, ο @Pokemon640, τις χαρίζει, ούτε τις πουλάει, ούτε εκθειάζει την απόδοσή τους. Αν τις θέλει κάποιος θα τις πάρει. Αν δεν τις πάρει θα τις πετάξει ή θα βρει τι να τις κάνει... Ας μην χαλάμε το θέμα... Επιμένω πάντως να κρατήσουμε το τελευταίο που είπε ο φίλος Γιώργος και να προχωρήσουμε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 17, 2015 #4852 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Εχω ΠΟΛΛΑ καλωδια καμια 12αρια sata2 vga/dsub 2-3 usd στο παχη usb (που ειναι συνηθως για εκτυπωτες) 3 cf bridges αρκετα διαφορα .... καρτα τηλεορασης avermedia με τηλεκοντρολ και cd οδηγων (aver tv 6) 2 ψυχτρες για amd επεξεργαστες παλαιοτερης γενιας Οποιος θελει τιποτα ας μου πει , τα κραταω τοσο καιρο και μου ποιανουν χωρο , μπορει να ειναι μικρης αξιας , αλλα αρθροιστηκα δεν αξιζει να τα πεταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Ιούλιος 17, 2015 #4853 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Αν παίζει και ψηφιακό ενδιαφέρομαι για την κάρτα τηλεόρασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 17, 2015 #4854 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 http://avertv.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 παιζει τουτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Ιούλιος 17, 2015 #4855 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Δεν γραφει κατι στα σπεκς! Ελευθερο απο εμενα! Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosshave Ιούλιος 17, 2015 #4856 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Εχω ΠΟΛΛΑ καλωδια καμια 12αρια sata2 vga/dsub 2-3 usd στο παχη usb (που ειναι συνηθως για εκτυπωτες) 3 cf bridges αρκετα διαφορα .... καρτα τηλεορασης avermedia με τηλεκοντρολ και cd οδηγων (aver tv 6) 2 ψυχτρες για amd επεξεργαστες παλαιοτερης γενιας Οποιος θελει τιποτα ας μου πει , τα κραταω τοσο καιρο και μου ποιανουν χωρο , μπορει να ειναι μικρης αξιας , αλλα αρθροιστηκα δεν αξιζει να τα πεταξω ενδιαφερομαι και εγω για καλωδια sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούλιος 18, 2015 #4857 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 @kpetrosκαρτα τηλεορασης avermedia με τηλεκοντρολ και cd οδηγων (aver tv 6) με ενδιαφερει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 19, 2015 #4858 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2015 Εχω ΠΟΛΛΑ καλωδια 2 vga/dsubθέλω μόνο τα dsub αν είσαι Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 20, 2015 #4859 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Το κουτακι δε θα το παρει ο φιλος Petran , οποτε οποιος αλλος επιθυμει , pm Επαναλαμβανω οτι μονο με παραλαβη (ολοκληρο το κουτι). Θα το κρατησω κανα 20ημερο ακομη , και μετα θα παει στα αζητητα EDIT Τελικα ΘΑ το παρει απο βδομαδα ,οποτε κρατειται το κουτακι ! Ευχαριστώ πολύ τον tommy ,για το κουτί του,πήγα και το παρέλαβα ο ίδιος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 20, 2015 #4860 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Ευχαριστώ πολύ τον tommy ,για το κουτί του,πήγα και το παρέλαβα ο ίδιος. Εγω ευχαριστω γιατι ο χωρος οπως ειδες ηταν περιορισμενος για να το εχω μεσα, και εφοσον θα βρει πραγματικη χρηση , ειμαι χαρουμενος! Να'σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts