greenforce13 Νοέμβριος 28, 2014 #4241 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 με ενδιαφέρει το κουπόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Νοέμβριος 28, 2014 #4242 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Χαρίζεται το κουπόνι που δίνει η Nvidia με τις ακριβές της κάρτες για ΕΝΑ από τα games: Assassins Creed Unity, Far Cry 4, The Crew.Επίσης χαρίζεται SSD, Samsung 128GB SATA2 (3.0Gbps), με εγγραφές περί τα 1.9TB (97% health). Θα προτιμούσα να πάει σε κάποιον που δεν έχει SSD γενικά.Το drive θα αποσταλεί μετά τα Χριστούγεννα εκτός αν βρω χρόνο νωρίτερα και το στείλω από εδώ. Έξοδα αποστολής του παραλήπτη (κανά 5ευρω). Θα μπορουσα να δηλωσω ενδιαφερον για το δισκο? Edit:Με προλαβαν οποτε ακυρο απο εμενα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από lgalkis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2014 #4243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Ζαχαρία θα ήθελα το drive για τον υπολογιστή του αδερφού μου, αν γίνεται. Δικό σου το drive.Πάει το drive παιδάκια.Θα παρακαλούσα για το κουπόνι να ΜΗΝ στέλνετε μηνύματα. Δεν θα απαντήσω. Όποιος το θέλει, εδώ το ενδιαφέρον. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 28, 2014 #4244 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Και εμένα θα με ενδιέφερε το κουπόνι βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 28, 2014 #4245 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Δικό σου το drive.Πάει το drive παιδάκια.Θα παρακαλούσα για το κουπόνι να ΜΗΝ στέλνετε μηνύματα. Δεν θα απαντήσω. Όποιος το θέλει, εδώ το ενδιαφέρον.ευχαριστώ πολύ, όταν μπορέσεις στείλε μου, για τα διαδικαστικά. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από p_under Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 28, 2014 #4246 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Χαρίζεται το κουπόνι που δίνει η Nvidia με τις ακριβές της κάρτες για ΕΝΑ από τα games: Assassins Creed Unity, Far Cry 4, The Crew.Επίσης χαρίζεται SSD, Samsung 128GB SATA2 (3.0Gbps), με εγγραφές περί τα 1.9TB (97% health). Θα προτιμούσα να πάει σε κάποιον που δεν έχει SSD γενικά.Το drive θα αποσταλεί μετά τα Χριστούγεννα εκτός αν βρω χρόνο νωρίτερα και το στείλω από εδώ. Έξοδα αποστολής του παραλήπτη (κανά 5ευρω). Ενδιαφερομαι για το κουπονι, πρεπει να εχω και καποια συγκεκριμενη nvidia ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2014 #4247 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Σας ευχαριστώ που παίξατε μαζί μας. Το drive πάει στον φίλο p_under και το κουπονάκι στο greenforce13 (που ΔΕΝ έχει Nvidia).ευχαριστώ πολύ, όταν μπορέσεις στείλε μου, για τα διαδικαστικά. Το σύστημα μου λέει πως δεν μπορείς να λάβεις νέα μηνύματα. Κοίτα αν είναι γεμάτο το inbox σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 28, 2014 #4248 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Σας ευχαριστώ που παίξατε μαζί μας. Το drive πάει στον φίλο p_under και το κουπονάκι στο greenforce13 (που ΔΕΝ έχει Nvidia). Το σύστημα μου λέει πως δεν μπορείς να λάβεις νέα μηνύματα. Κοίτα αν είναι γεμάτο το inbox σου.το άδειασα, προσπάθησε ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Νοέμβριος 28, 2014 #4249 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Να ευχαριστήσω κ εγώ με τη σειρά μου τον jax7480 για το κουπόνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Νοέμβριος 28, 2014 #4250 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Χαρίζεται το Activation Key για το Panda Suite που κέρδισα στο διαγωνισμό του λάμπη το καλοκαίρι. Δε θυμάμαι καν αν είναι σκέτο AV ή Internet security, αλλά επειδή δε το χρειάζομαι ας το πάρει κάποιος που το έχει ανάγκη. Εννοείται και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.Παρακαλώ να το ζητήσει κάποιος που θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα και ξέρει περί τίνος πρόκειται. Αν το θέλει απλά για να δει πως είναι, καλύτερα να το αφήσει στον επόμενο. Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε αυτόν που θα 'κατοχυρωθεί' θα στείλω το pm που μου είχε στείλει ο astrolabos με οδηγίες (και το key).edit: βρήκα και το θέμα Είναι το Panda Global Protection 2014 για 5 συσκευές Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από koshal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 28, 2014 #4251 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Θα το ήθελα καθώς χρησιμοποιώ το free έκδοση του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Νοέμβριος 28, 2014 #4252 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Seagate Barracuda 7200.7 >>>>> 15 bad sector (αν θυμάμαι καλά)ST380817AS Ένα ευχαριστώ στον rastafari που ως Beverly Soldier μου έφερε τον αποπάνω ψάρακα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 28, 2014 #4253 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Εγώ σε ευχαριστώ φίλε μου για όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Νοέμβριος 28, 2014 #4254 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 @panoc,check pm σε καλή μεριά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 29, 2014 #4255 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 @panoc,check pm σε καλή μεριά Ευχαριστω πολυ ! Ενεργοποιηθηκε ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 30, 2014 #4256 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Free invite oneplus one Παιδιά λήγει σε 24 ώρες οποτε οποίος ενδιαφέρεται ας βιαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 1, 2014 #4257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) Free invite oneplus one Παιδιά λήγει σε 24 ώρες οποτε οποίος ενδιαφέρεται ας βιαστεί Παιδιά έληξε ευχαριστώ σορρυ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Δεκέμβριος 2, 2014 #4258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Avant Premiere στον κινηματογράφο "Αθήναιον" (Β.Σοφίας 124 - πλησίον ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων) σήμερα του "Dumb and Dumber To" και παίζουν κάποιες προσκλήσεις (από διαγωνισμό WIND) για την προβολή στις 20:30 (επί τόπου παρουσία το αργότερο στις 20:00). Όποιος τυχόν ενδιαφέρεται : 1) Ποστάρει ένα "count me in" ΕΔΩ (όχι πμ γιατί είναι σχεδόν τίγκα το ίνμποξ και δεν θέλω να σβύσω μηνύματα για ν' ανοίξω χώρο χωρίς να τα ελέγξω πρώτα) και αναφέρει για πόσα άτομα προτίθενται να πάνε. 2) Επειδή είμαι κομμάτια και δεν ξέρω πόσο ακόμη θ' αντέξω για να ελέγξω την όποια κίνηση, καλό είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Να πούμε σε πρώτη φάση το αργότερο στις 17:00; (Και βλέπουμε...Ίσως αντέξω μέχρι 18:00) Όπως καλό είναι ενδιαφέρον να εκδηλώσει όποιος πραγματικά ψήνεται να πάει και να μην το μετανιώσει κα'να τέταρτο μετά που θα το εκδηλώσει. 3) Μπορεί να πάει και ένα άτομο σκέτο, μπορεί να είναι και ζευγάρι, μπορεί και τρίο ( ), μπορούν και περισσότερα (δεν δίνω δεσμευτικό αριθμό, γιατί δεν ξέρω πώς θα πάει από ενδιαφέρον η φάση. Θα δούμε - βλέποντας και κάνοντας). Δεν χρειάζεται ταυτότητα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο - απλά να δώσει ένα όνομα στο οποίο είναι κρατημένες οι προσκλήσεις, στο ταμείο, και όλα καλά. Το οποίο όνομα θα το δώσω εγώ (μετά από επιλογή των "τυχερών", διότι σκοπεύω να το ποστάρω και σε άλλα φόρουμ) στους ενδιαφερόμενους, μέσω πμ. http://tinyurl.com/osz7ym2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Δεκέμβριος 2, 2014 #4259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Μηδενικό ενδιαφέρον βλέπω μέσα στο 2ωρο, οπότε πάω να την πέσω και άκυρη η παροχή προσκλήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 2, 2014 #4260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 χαρίζω ένα power bank 10.000mAh το οποίο κάνει μια φόρτιση 1,700mAh περίπου σε κινητό και tablet. Εγώ το χρησιμοποιούσα ως φακό μέχρι σήμερα Έχει ένα σημαδάκι μονο καθώς πήγα να το ανοίξω για να δώ αν μπορώ να του αλλάξω μπαταρίες. Χωρίς καλώδια δίνεται. Να ευχαριστήσω το φίλο και συνονοματο για το power bank καθώς παρελήφθη άψογο !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts