Tankard Δεκέμβριος 31, 2011 #401 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Dell D Series External D/Bay PD01s with DVD Driveειναι αυτο:DELL D/Bay External Media Bay Module PD01S BNIB Review | Dell Computers Ukκαι ενα Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors ειναι μονο το I/O Panel ttp://www.sudhian.com/content/?p=1491Παραλαβη απο Καλλιθεα :thank_you2:Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Με ενδιαφέρουν και τα δυο: το dvd drive για να επισκευάζω (αφιλοκερδώς) netbook-άκια σε φίλους και γνωστούς και την κάρτα για δωράκι στον αδερφό που μαθαίνει κιθάρα. Αν σε παίρνει να μου τα δώσεις έρχομαι Καλλιθέα την Δευτέρα κιόλας,φιλικά,Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 31, 2011 #402 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 (edited) Dell D Series External D/Bay PD01s with DVD Driveειναι αυτο:DELL D/Bay External Media Bay Module PD01S BNIB Review | Dell Computers Ukκαλημέρα. θα με ενδιέφερε το D/Bay καθώς έχω ένα XPS και μόλις του βαλα ssd caddy στη θέση του optical. Ο Ταύρος βολεύει να το παραλάβει ένας φίλος?Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Με ενδιαφέρουν και τα δυο: το dvd drive για να επισκευάζω (αφιλοκερδώς) netbook-άκια σε φίλους και γνωστούς και την κάρτα για δωράκι στον αδερφό που μαθαίνει κιθάρα. Αν σε παίρνει να μου τα δώσεις έρχομαι Καλλιθέα την Δευτέρα κιόλας,φιλικά,Γιώργος[MENTION=9544]Tankard[/MENTION]Συνονόματε αν δεν έχεις Dell laptop θα σε παρακαλέσω να αποσυρθείς από το συγκεκριμένο μιας και δεν λειτουργεί με οποιοδήποτε άλλης μάρκας laptop. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2011 από greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 31, 2011 #403 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 η sound blaster το Ι/Ο panel τι ειναι?δεν ειναι ολοκληρη η καρτα ηχου? χρειαζομαι και κατι αλλο για να ειναι ολοκληρωμενη? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος, δεν εχω ξαναβαλει καρτα ηχου στο pc η συγκεκριμενη εχει τρια κομματια την καρτα ηχου που μπαινει σε μια θυρα pci το I/O panal που μπαινει μπροστα σε μια θεση για dvd 5,25 και το τηλεκοντρολ Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Με ενδιαφέρουν και τα δυο: το dvd drive για να επισκευάζω (αφιλοκερδώς) netbook-άκια σε φίλους και γνωστούς και την κάρτα για δωράκι στον αδερφό που μαθαίνει κιθάρα. Αν σε παίρνει να μου τα δώσεις έρχομαι Καλλιθέα την Δευτέρα κιόλας, φιλικά, Γιώργος καλημερα καλημερα σε περιμενω να παρεις το σετακι με το πληκτρολογειο και το ποντικι θα σε παρακαλουσα να μεινεις σε αυτα για να παρει και κανεις αλλος κατι ευχαριστω καλημέρα. θα με ενδιέφερε το D/Bay καθώς έχω ένα XPS και μόλις του βαλα ssd caddy στη θέση του optical. Ο Ταύρος βολεύει να το παραλάβει ένας φίλος? @Tankard Συνονόματε αν δεν έχεις Dell laptop θα σε παρακαλέσω να αποσυρθείς από το συγκεκριμένο μιας και δεν λειτουργεί με οποιοδήποτε άλλης μάρκας laptop. πραγματι κανει μονο για Dell ο Ταυρος δεν βολευει φιλε sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Δεκέμβριος 31, 2011 #404 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Απολύτως κατανοητά όλα τα παραπάνω.Θα περάσω να πάρω το συντομότερο το set πληκτρολόγιο και mouse για να αντικαταστήσω τα ενσύρματα που έχω τώρα. Για τα υπόλοιπα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Και πάλι καλή χρονιά να έχουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 31, 2011 #405 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] θα ρωτήσω ένα φιλαράκι αν μπορεί αν περάσει από τα μέρη σου μιας και είστε κοντά και θα σου απαντήσω αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Δεκέμβριος 31, 2011 #406 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION]Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel ConnectorsΕίναι όλη η κάρτα; Αν είναι και η PCI και το External I/O Hub ενδιαφέρομαι άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 31, 2011 #407 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 @sotoscorfuθα ρωτήσω ένα φιλαράκι αν μπορεί αν περάσει από τα μέρη σου μιας και είστε κοντά και θα σου απαντήσω αύριο. βολευει και ο σταθμος ΗΛΠΑΠ Καλλιθεας @sotoscorfuSound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors Είναι όλη η κάρτα; Αν είναι και η PCI και το External I/O Hub ενδιαφέρομαι άμεσα. οχι φιλε δεν εχω ολη την κατρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 31, 2011 #408 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Εγω δυστυχως θα αποσυρθω απο την καρτα μιας και δεν εχω καποιο αλλο κομματι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Δεκέμβριος 31, 2011 #409 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors ειναι μονο το I/O Panel ttp://www.sudhian.com/content/?p=1491Παραλαβη απο Καλλιθεα :thank_you2:τι ακριβως περιεχεται απο την καρτα ;Θα μπορω αν την εχω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Δεκέμβριος 31, 2011 #410 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 αν δεν γίνει η δουλειά σας χρειάζομαι όπως και διποτε έναν τέτοιο σκληρό δίσκο... o δισκος δικος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 31, 2011 #411 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 τι ακριβως περιεχεται απο την καρτα ;Θα μπορω αν την εχω ;μονο το I/O panal που μπαινει μπροστα σε μια θεση για dvd 5,25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Δεκέμβριος 31, 2011 #412 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 μονο το I/O panal που μπαινει μπροστα σε μια θεση για dvd 5,25 δηλαδη μονο αυτο το κουτι χωρις τιποτα μεσα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 31, 2011 #413 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 δηλαδη μονο αυτο το κουτι χωρις τιποτα μεσα ; αυτο ειναι τα εχει ολα μεσα Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors Headphone Out (1/4" Stereo Jack) Line In 1 (1/4" Stereo Jack , shared with Microphone In with Gain Control) Line In 2 (1/4" Stereo Jack) Line In 3 (2x RCA Jack) Optical S/PDIF In/Out Coaxial S/PDIF In/Out Digital Out for 5.1 support (6-channel S/PDIF Output to Creative digital speakers) 2x FireWire? (IEEE?1394) ports MIDI In / Out Infra-red Receiver AD_LINK 1 and AD_LINK 2 connectors μονο :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2012 #414 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Χρειάζεται και η pci κάρτα για να δουλέψει. Μπορώ να το πάρω να το κάνω δώρο στον αδερφό μου που έχει και την κάρτα αλλά δεν έχει το front panel; Αν δεν το θέλει κάποιος από τους προηγούμενους.Καλή χρονιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιανουάριος 1, 2012 #415 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 αυτο ειναι τα εχει ολα μεσαSound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors Headphone Out (1/4" Stereo Jack)Line In 1 (1/4" Stereo Jack , shared with Microphone In with Gain Control)Line In 2 (1/4" Stereo Jack)Line In 3 (2x RCA Jack)Optical S/PDIF In/OutCoaxial S/PDIF In/OutDigital Out for 5.1 support (6-channel S/PDIF Output to Creative digital speakers)2x FireWire? (IEEE?1394) portsMIDI In / OutInfra-red ReceiverAD_LINK 1 and AD_LINK 2 connectorsμονο :thank_you2:Ωραια σου στελνω πμ για να συναντηθουμε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Ιανουάριος 7, 2012 #416 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Απολύτως κατανοητά όλα τα παραπάνω.Θα περάσω να πάρω το συντομότερο το set πληκτρολόγιο και mouse για να αντικαταστήσω τα ενσύρματα που έχω τώρα. Για τα υπόλοιπα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Και πάλι καλή χρονιά να έχουμε!Φίλτατε sotoscorfu δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσω μαζί σου μιας και τρέχω για διάφορα. Αν θες περίμενε μέχρι αύριο και μετά δώστο αλλού το set.Και πάλι σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να μου το χαρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 7, 2012 Author #417 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Yπάρχει ένα κουτάκι midle tower σε ελαφρώςχρέπι κατάσταση αλλά ιδανικό για να στεγάσει ένα σύστημα δοκιμών/κατεβαστήρι/file server κλπ κλπ κλπ...Όποιος το θέλει περνάει και το πέρνει... pm me και καλή χρονιά. Kανένας ;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 8, 2012 #418 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 [MENTION=416]dpolal[/MENTION]Θα το επαιρνα αλλα ειμαι επαρχια οπωτε.Btw βρηκα ενα sodimm256 με αυτα τα στοιχεια pc266cl2,5ddr .Οποιος/α θελει ας ριξει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 9, 2012 #419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Kανένας ;;;;;;;; Mπορεις να ανεβασεις μια φωτο να δω κατασταση; Με ενδιαφερει λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 10, 2012 #420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel ConnectorsμονοΩραια σου στελνω πμ για να συναντηθουμε ευχαριστω πολυ[MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION]Το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts