adikos Νοέμβριος 2, 2014 #4121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 (edited) Το νου σας ρεμάλια για όποιον πάρει τη μνήμη είναι ECC και όχι non-ECC.Μη του λέτε του παιδιού εκ των υστέρων πως τη δοκιμάσατε & δε δούλευε οπότε μάλλον είναι χαλασμένη. :whistle2:Just saying Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 2, 2014 από adikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 3, 2014 #4122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] εάν τελικά τα χαρίσεις τα 2x512 δηλώνω ενδιαφέρον από τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 3, 2014 #4123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Το νου σας ρεμάλια για όποιον πάρει τη μνήμη είναι ECC και όχι non-ECC.Μη του λέτε του παιδιού εκ των υστέρων πως τη δοκιμάσατε & δε δούλευε οπότε μάλλον είναι χαλασμένη. :whistle2:Just sayingΝαι, το είδα αυτό αλλά δε θυμάμαι τι σημαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 3, 2014 #4124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Σχετικά με τις ECC μνήμες: ECC memory - Wikipedia, the free encyclopedia Απλώς κοιτάξτε αν η μητρική σας τις υποστηρίζει, και αν πραγματικά τις χρειάζεστε Ξαναλέω ότι δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αν δουλεύει ή όχι. Try at your own risk. (αλλά τσάμπα είναι οπότε σιγά το ρίσκο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 3, 2014 #4125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 @PetrosD εάν τελικά τα χαρίσεις τα 2x512 δηλώνω ενδιαφέρον από τώρα.Αν δεν αντικατασταθούν από τουλάχιστον ένα dimm του 1gb, δεν μπορώ να τα δώσω, είναι πάνω σε pc που χρησιμοποιείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Νοέμβριος 3, 2014 #4126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Γι'αυτό πόσταρα την προειδοποίηση.Αν δε τη ζαχαρώνετε για κάποιο server, το πιο πιθανό να μην...Και θα'ναι κρίμα να τη χάσει κάποιος άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Νοέμβριος 3, 2014 #4127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Γι'αυτό πόσταρα την προειδοποίηση.Αν δε τη ζαχαρώνετε για κάποιο server, το πιο πιθανό να μην...Και θα'ναι κρίμα να τη χάσει κάποιος άλλοςΣυνήθως τα DIMM που έχουν πρόβλημα με τα desktop chipsets είναι τα registered ECC.Στα απλά ECC το πολύ-πολύ το chipset να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ECC για error correction αλλά συνήθως παίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 3, 2014 #4128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 @PaokToTheBone το κουτάκι δεν ειναι διαθέσιμο . θα το παρει ο @DJman Ευχαριστω πολυ συντεκνε. Αριστο το κουτακι! Ωστοσο [MENTION=32136]Nicko[/MENTION] εκει που ηταν το κουτι χρησιμοποιεις καποιο αρωματικο χωρου. Αν ναι πες μου τι! Μυρίζει τελεια!!!(δεν κανω πλακα) offtopic εντελως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 3, 2014 #4129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Αν δεν αντικατασταθούν από τουλάχιστον ένα dimm του 1gb, δεν μπορώ να τα δώσω, είναι πάνω σε pc που χρησιμοποιείται.ναι, το κατάλαβα το σκεπτικό σου... και εγώ θα τις ήθελα για PC που χρησιμοποιείται (το οποίο τώρα σέρνεται με 2x256) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Νοέμβριος 3, 2014 #4130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Ευχαριστω πολυ συντεκνε. Αριστο το κουτακι! Ωστοσο [MENTION=32136]Nicko[/MENTION] εκει που ηταν το κουτι χρησιμοποιεις καποιο αρωματικο χωρου. Αν ναι πες μου τι! Μυρίζει τελεια!!!(δεν κανω πλακα) offtopic εντελωςΝα εισαι καλά φιλε μου . μαλλον "πότισε" απο την συσκευασία που την είχα στο γραφείο μου , ειχα και αρωματικό χωρου φυσικα . Ειναι απο την hygiene service κάποιο άρωμα αλλα επειδή άλλαζα συχνα δεν ξερω πια ακριβώς μυρωδιά ειναι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Νοέμβριος 3, 2014 #4131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Ο φίλος [MENTION=89]SkaL-[/MENTION] παρέλαβε επεξεργαστή, NAPA και μνήμες. Σωστός, άμεσος, συνεπής και εξαιρετικός χαρακτήρας πάνω απο όλα!Απομένουν:1. Κάρτα video capture Pinnacle MP202. FM Transmitter - Πομπός απο 3.5" audio jack προς συχνότητα της επιλογής μας στα FMΗ καρτούλα Pinnacle έχει απομείνει ?Περιοχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardov Νοέμβριος 3, 2014 #4132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 [MENTION=643]masteripper[/MENTION], Είσαι τυχερός, ξεχάστηκα και δεν την έριξα στην ανακύκλωση. Υπάρχει ακόμη ναι. Περιοχή Αιγάλεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Νοέμβριος 3, 2014 #4133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 [MENTION=643]masteripper[/MENTION], Είσαι τυχερός, ξεχάστηκα και δεν την έριξα στην ανακύκλωση. Υπάρχει ακόμη ναι. Περιοχή Αιγάλεω. Μήπως κινείσαι και σε κάποια άλλη περιοχή γιατί είσαι κομμάτι μακριά?...ειδάλλως αν δεν βιαζεσαι να την πετάξεις θα βρω σημείο επαφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardov Νοέμβριος 3, 2014 #4134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 [MENTION=643]masteripper[/MENTION],Αμπελόκηπους επίσης αλλά συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Δεν μπορώ να μετακινηθώ όμως μόνο για την κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Νοέμβριος 3, 2014 #4135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 (edited) Χαρίζονται: 4 τεμ. EDO RAM 72pin (αγνώστου χωρητικότητας) μουσειακής αξίας. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν όλες λειτουργικές. 2 Ψύκτρες από κάμερα εξωτερικού χώρου, αρκετά αποδοτικές, επιφάνεια περίπου 3cm x 8xm η καθεμία. Χρησιμοποιήθηκαν αργότερα σε ιδιοκατασκευή, με επιτυχία. 1 Parasoleil από Sony H-50 σε άριστη κατάσταση (αχρησιμοποίητο). Μπορεί να ταιριάζει και σε άλλα μοντέλα superzoom της Sony. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2014 από asot Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Νοέμβριος 4, 2014 #4136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 [MENTION=643]masteripper[/MENTION],Αμπελόκηπους επίσης αλλά συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Δεν μπορώ να μετακινηθώ όμως μόνο για την κάρτα. Βρήκα τελικά κάρτα capture απο φίλο....οπότε ο επόμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 4, 2014 #4137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Δίνω δορυφορικό πιάτο 80cm με lnb, γιατί η nova μου έβαλε το δικό της. Παραλαβή από περιοχή Βούλγαρη, Θεσ/νίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Νοέμβριος 4, 2014 #4138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Δίνω δορυφορικό πιάτο 80cm με lnb, γιατί η nova μου έβαλε το δικό της. Παραλαβή από περιοχή Βούλγαρη, Θεσ/νίκηενδιαφέρομαι για το πιάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Νοέμβριος 4, 2014 #4139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Δίνω δορυφορικό πιάτο 80cm με lnb, γιατί η nova μου έβαλε το δικό της. Παραλαβή από περιοχή Βούλγαρη, Θεσ/νίκη Ενδιαφέρομαι κι εγώ άμεσα, ακόμη και σήμερα... ή τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Νοέμβριος 5, 2014 #4140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 (edited) Χαρίζω δύο κλειδιά Steam για το παιχνίδι Teleglitch: Die More EditionΌποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει εδώ για να του στείλω το link.Δώθηκαν Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2014 από Narayan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts