Seaside Δεκέμβριος 22, 2011 #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 [MENTION=5317]Seaside[/MENTION]Βρήκα το κουφάρι,είναι κιτρινισμένο ΑΤ κουτάκι με 3 θέσεις για drives 5.25".Άμα το θες ακόμα μπορώ να στο δώσω Ακόμα χαρίζεται ένα usb->irda για κινητά με υπέρυθρες και cd με το πρόγραμμα.Είναι το ΜΑ-660 Σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες. Θα ήθελα να το δω αν γίνεται. Να κανονίσουμε με PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Δεκέμβριος 22, 2011 #382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Έχω 6 DIMMs 64 ΜΒ/PC100 και PC133, διαφόρων κατασκευαστών (Infineon, M.tec, Siemens, 2 x no-name ιαπωνέζικες, 1 x no-name αμερικάνικη). Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από Καλλιθέα (Αττικής)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 22, 2011 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Λιγότερους χαρακτηρισμούς, περισσότερες δωρεές παρακαλώ, μέρες που είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Δεκέμβριος 23, 2011 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Κωδικός έκπτωσης 10 ευρώ για αγορές μέχρι 25/12 από το travelplanet24.com. Για το ταξίδι που ετοιμάζετε τελευταία στιγμή! Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ τον πήρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Δεκέμβριος 24, 2011 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Έχω 6 DIMMs 64 ΜΒ/PC100 και PC133, διαφόρων κατασκευαστών (Infineon, M.tec, Siemens, 2 x no-name ιαπωνέζικες, 1 x no-name αμερικάνικη).Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από Καλλιθέα (Αττικής)! Οι μνημούλες εδώθησαν! Καλοδούλευτες και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 27, 2011 Author #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Yπάρχει ένα κουτάκι midle tower σε ψιλοχρέπι κατάσταση αλλά ιδανικό για να στεγάσει ένα σύστημα δοκιμών/κατεβαστήρι/file server κλπ κλπ κλπ...Όποιος το θέλει περνάει και το τσιμπάει...pm me και καλή χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Δεκέμβριος 28, 2011 #387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 (edited) ψύτρα stock ηταν απο επεξεργαστη phenom II x4 955 ειναι χρεισιμοποιημενη 3 μηνες περιπου , προφανως δεν εχει παστα επανωκαλωδιο IDE δεν ειναι το κλασσικο ειναι το χοντο που περιεχει τα δυπλα καλωδιαγιατι καθε συνδεση που γινεται περιεχη και την δικια του γειωση και οχι μια μονο οπως τα κοινα καλωδιαειναι μαρκας Asusακομα δεινω ενα μικροφωνο δεν εξρω αν δουλευει αλλα ετσι νομιζω η εξοδος του δεν ειναι σε καρφη Μενω Γαλατσι και η δωρεα εχει βγει και σε αλλα site ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2011 από dimitrisOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Δεκέμβριος 28, 2011 #388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Από Γαλάτσι κι εγώ δίνω έναν HP Pavillion ZD8000 πεθαμένο..όποιος θέλει να ασχοληθεί μήπως και βρει το πρόβλημα και το φτιάξει ή να το κάνει ανταλλακτικά ευχαρίστως να του το δώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Δεκέμβριος 28, 2011 #389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Από Γαλάτσι κι εγώ δίνω έναν HP Pavillion ZD8000 πεθαμένο..όποιος θέλει να ασχοληθεί μήπως και βρει το πρόβλημα και το φτιάξει ή να το κάνει ανταλλακτικά ευχαρίστως να του το δώσω.τον θελω .στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Δεκέμβριος 28, 2011 #390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Με ενδιαφέρει και εμένα αν δεν τον πάρει ο προηγούμενος συμφορουμίτης. μπορώ να περάσω και σήμερα (29-12-11) από Γαλάτσι να τον πάρω.Καλές Γιορτές σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Δεκέμβριος 29, 2011 #391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Χαρίζονται:* Κουπόνι αξίας 30€ για αγορές υπολογιστών Sony Vaio οποιασδήποτε αξίας από την Ηλεκτρονική* Κουπόνι αξίας 35€ για αγορές σε προϊόντα Sony από 450€ και πάνω από την Ηλεκτρονική* Κουπόνι αξίας 50€ για αγορές σε προϊόντα Sony από 650€ και πάνω από την ΗλεκτρονικήΙσχύουν μέχρι 31/12/2001.Παραλαβή από Μεταμόρφωση Αττικής 09:00-17:00 ή από σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας βραδινές ώρες.Θα μπούνε και σε άλλα sites μπας και τα θέλει κανείς.Καλή Χρονιά σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 29, 2011 #392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 τον θελω .στελνω πμ αν δεν γίνει η δουλειά σας χρειάζομαι όπως και διποτε έναν τέτοιο σκληρό δίσκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Δεκέμβριος 29, 2011 #393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 oldhag έχεις pm μήπως βρεθούμε το βραδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 29, 2011 #394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 τον θελω .στελνω πμ Και εγώ χρειάζομαι μια vga για ένα παλιό λάπτοπ που έχει θέμα με artifacts. Αν δεν καταφέρεις να το αναστήσεις, ενδιαφέρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Δεκέμβριος 29, 2011 #395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 ψύτρα stock ηταν απο επεξεργαστη phenom II x4 955 ειναι χρεισιμοποιημενη 3 μηνες περιπου , προφανως δεν εχει παστα επανωκαλωδιο IDE δεν ειναι το κλασσικο ειναι το χοντο που περιεχει τα δυπλα καλωδιαγιατι καθε συνδεση που γινεται περιεχη και την δικια του γειωση και οχι μια μονο οπως τα κοινα καλωδιαειναι μαρκας Asusακομα δεινω ενα μικροφωνο δεν εξρω αν δουλευει αλλα ετσι νομιζω η εξοδος του δεν ειναι σε καρφη Μενω Γαλατσι και η δωρεα εχει βγει και σε αλλα site !εφυγαν ολα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 29, 2011 #396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 χρονια πολλα σε ολους Logitech MX3000 Keyboard με το ποντικι του παραλαβη απο Καλλιθεα πρωτα ποστ εδω μετα πμ :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Δεκέμβριος 29, 2011 #397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Με ενδιαφέρει πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Δεκέμβριος 29, 2011 #398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Αν δεν κάτσει με τον φίλο ενδιαφέρομαι κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 30, 2011 #399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Dell D Series External D/Bay PD01s with DVD Driveειναι αυτο:DELL D/Bay External Media Bay Module PD01S BNIB Review | Dell Computers Ukκαι ενα Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External I/O Hub Front/Rear Panel Connectors ειναι μονο το I/O Panel ttp://www.sudhian.com/content/?p=1491Παραλαβη απο Καλλιθεα :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 30, 2011 #400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 η sound blaster το Ι/Ο panel τι ειναι?δεν ειναι ολοκληρη η καρτα ηχου?χρειαζομαι και κατι αλλο για να ειναι ολοκληρωμενη?σορρυ αλλα ειμαι ασχετος, δεν εχω ξαναβαλει καρτα ηχου στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts