Superior_Mind Σεπτέμβριος 10, 2014 #3841 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Χαρίζονται τα παρακάτω:Τηλεόραση CRT Funai 29" πλήρως λειτουργικήΟθόνη CRT 17" πλήρως λειτουργική4*Toner για πολυμηχάνημα Xerox PE16 Γνήσια/Σφραγισμένα1*Tower Compaq PIII πλήρως λειτουργικό πλήρες.Μόνο ΟΛΑ ΜΑΖΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για όποιον έρθει να τα πάρει ο ίδιος από Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Δεν έχω χρόνο να στείλω - πακετάρω κτλ. Απλά να μην μου πιάνουνε χώρο στην αποθήκη. [MENTION=1401]SirGeorge[/MENTION]Επανέρχομαι για τα toner. Μήπως μπορούμε να ξαναδούμε το θέμα να τα στείλεις Αθήνα με κάποιο τρόπο και έξοδα δικά μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 10, 2014 #3842 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=1401]SirGeorge[/MENTION]Επανέρχομαι για τα toner. Μήπως μπορούμε να ξαναδούμε το θέμα να τα στείλεις Αθήνα με κάποιο τρόπο και έξοδα δικά μου;Εαν παραλαβω πολυ ευχαριστως να σου τα στειλω :hi::hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Σεπτέμβριος 10, 2014 #3843 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=3624]GeorgeMan[/MENTION]Φίλε μου επειδή έχω απηυδήσει με τον Epson που έχω και θέλω αν ξαναγυρίσω σε Canon θα ήθελα να έρθω να τον πάρω έστω και με καμμένο τροφοδοτικό και αν παίρνει φτιάξιμο να αλλάξω το χάρχαλο EPSON STYLUS PhotoR245. Σου στέλνω pm.Ο Τζωρτζ έγραψε πως τον πέταξε, αδερφέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 10, 2014 #3844 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION] Όπως είπα με ενδιαφέρει μόνο όποιος θα τα πάρει όλα και θα τα πάρει μόνος του από την αποθήκη, εφόσον έρθεις να τα πάρεις όπως είπαμε στείλε πμ να συνεννοηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 10, 2014 #3845 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 (edited) Χτες ειπα να καθαρισω λιγο την αποθηκη και βρηκα αρκετα πραγματακια για πεταμα αλλα μπορει να χρειαζονται σε καποιον οποτε.... Ξεχασα να πω οτι βρισκομαι Θεσσαλονικη δυτικα Σταυρουπολη, εαν ειναι για καπου κοντα κανενα προβλημα.Εαν καποιος θελει για εκτος εαν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει τα μεταφορικα το βλεπουμε. 1. Ανεμιστηρες κουτιου 80mm καμια 20 τεμ (ανα 5αδα εαν υπαρχει ενδιαφερον για να μην πανε ολα σε εναν) 2. Ενα KVM δεν εχω βρει ακομη την τροφοδοσια του αλλα μαλλον θα βρεθει. 3. Καλωδια S-Video αρκετα τεμαχια πανω απο 20 πρεπει να ειναι 4. Καλωδια προεκτασεις/Υ molex 5. Χαρτι Laser HP Glossy σφραγισμενο 6. Αδειες για antivirus 20-30 τεμαχια (ειναι 1 χρονου διαρκειας αλλα δεν ξερω εαν ισχυουν ακομη μιας και ηταν ξεχασμενα πολλα χρονια σε μια κουτα) 7. 2 καρτουλες HDD Guarder αυτος που θα τις παρει ξερει τι ειναι διαφορετικα Googlης 8. Πολλα 20-30 FDD καινουργια και αυτα ξεχασμενα σε κουτα :haha: 9. Εξωτερικη θηκη CD/DVD μαζι με την τροφοδοσια της.Δεχεται IDE CD/DVD και εχει εξοδο firewire μαζι με 2 καλωδια. 10. Dreamcast λογικα λειτουργικο αλλα δεν βρηκα καλωδια κτλπ μονο αυτο που βλεπεται στην φωτογραφια. 11. Playstation 2 δεν ξερω λειτουργικη κατασταση λογικα με chip (δεν το ανοιξα να δω) με καλωδιο AV και μαλλον 1-2 χειριστηρια Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2014 από fallen4ngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 10, 2014 #3846 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Χτες ειπα να καθαρισω λιγο την αποθηκη και βρηκα αρκετα πραγματακια για πεταμα αλλα μπορει να χρειαζονται σε καποιον οποτε....1. Ανεμιστηρες κουτιου 80mm καμια 20 τεμ (ανα 5αδα εαν υπαρχει ενδιαφερον για να μην πανε ολα σε εναν) 2. Ενα KVM δεν εχω βρει ακομη την τροφοδοσια του αλλα μαλλον θα βρεθει. 3. Καλωδια S-Video αρκετα τεμαχια πανω απο 20 πρεπει να ειναι 4. Καλωδια προεκτασεις/Υ molex 5. Χαρτι Laser HP Glossy σφραγισμενο 6. Αδειες για antivirus 20-30 τεμαχια (ειναι 1 χρονου διαρκειας αλλα δεν ξερω εαν ισχυουν ακομη μιας και ηταν ξεχασμενα πολλα χρονια σε μια κουτα) 7. 2 καρτουλες HDD Guarder αυτος που θα τις παρει ξερει τι ειναι διαφορετικα Googlης 8. Πολλα 20-30 FDD καινουργια και αυτα ξεχασμενα σε κουτα :haha: 9. Εξωτερικη θηκη CD/DVD μαζι με την τροφοδοσια της.Δεχεται IDE CD/DVD και εχει εξοδο firewire μαζι με 2 καλωδια. 10. Dreamcast λογικα λειτουργικο αλλα δεν βρηκα καλωδια κτλπ μονο αυτο που βλεπεται στην φωτογραφια. 11. Playstation 2 δεν ξερω λειτουργικη κατασταση λογικα με chip (δεν το ανοιξα να δω) με καλωδιο AV και μαλλον 1-2 χειριστηρια θα με ενδιεφερε το dreamcast...ισως και κανενα καλωδιακι, αλλα βασικα αυτο! Σε ποια περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 10, 2014 #3847 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 θα με ενδιεφερε το dreamcast...ισως και κανενα καλωδιακι, αλλα βασικα αυτο!Σε ποια περιοχη εισαι?Sorry δικο μου το λαθος εκανα update.Δυτικα Σταυρουπολη φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 10, 2014 #3848 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION] Ενδιαφέρον για τα εξής:1)Ανεμιστήρες κουτιού 80mm (μία 5αδα)2) Καλώδια προεκτάσεις/Υ molex (3 τεμάχια)3) FDD (2 σε μαύρο χρώμα αν έχει)4)HDD Guarder (1 τεμάχιο)Σου στέλνω pm! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 10, 2014 #3849 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION] Θα με ενδιέφερε το ps2 εμένα και μια 5άδα ανεμιστήρες αν περισσεύουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 10, 2014 #3850 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION] Θα με ενδιέφερε το ps2 εμένα και μια 5άδα ανεμιστήρες αν περισσεύουν!!Ναι φυσικα υπαρχουν στειλε pm[MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION] Ενδιαφέρον για τα εξής:1)Ανεμιστήρες κουτιού 80mm (μία 5αδα)2) Καλώδια προεκτάσεις/Υ molex (3 τεμάχια)3) FDD (2 σε μαύρο χρώμα αν έχει)4)HDD Guarder (1 τεμάχιο)Σου στέλνω pm! Ευχαριστώ!Ok φιλε μου περιμενω το pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Σεπτέμβριος 10, 2014 #3851 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=3624]GeorgeMan[/MENTION]Φίλε μου επειδή έχω απηυδήσει με τον Epson που έχω και θέλω αν ξαναγυρίσω σε Canon θα ήθελα να έρθω να τον πάρω έστω και με καμμένο τροφοδοτικό και αν παίρνει φτιάξιμο να αλλάξω το χάρχαλο EPSON STYLUS PhotoR245. Σου στέλνω pm.Έφυγε προς κάδο, sorry! :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 10, 2014 #3852 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION]ενδιαφέρομαι για το PS2!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 10, 2014 #3853 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION]ενδιαφέρομαι για το PS2!!Εχει σειρα ο [MENTION=3441]Aris137[/MENTION] περιμενω τηλεφωνο αυριο λογικα, εαν δεν το παρει εισαι επομενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Σεπτέμβριος 10, 2014 #3854 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Έφυγε προς κάδο, sorry! :bye::bye: Κρίμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 10, 2014 #3855 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ενδιαφερον για το dreamcast και τα φυλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Σεπτέμβριος 10, 2014 #3856 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ενδιαφέρον για καναδυο ανεμιστήρες, floppy αν υπάρχει σε μαύρο, kvm & 1 hdd guarder.Εννοείται όχι απαραίτητα όλα αν χρειάζονται σε κάποιον άλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 11, 2014 #3857 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 1-2 floppy θα τα ήθελα κι εγώ, αλλά είμαι Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 11, 2014 #3858 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 @fallen4ngelΜε ενδιαφέρει το5. Χαρτι Laser HP Glossy σφραγισμενοΜπορώ να στείλω άτομο να παραλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Σεπτέμβριος 11, 2014 #3859 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 @fallen4ngelΜε ενδιαφέρει το 5. Χαρτι Laser HP Glossy σφραγισμενο Μπορώ να στείλω άτομο να παραλάβει. Κανονισε και ενημερωσε φιλε μου, γιατι πρεπει να φυγουν τα πραγματα μιας και εβγαλα και αλλα :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 11, 2014 #3860 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 [MENTION=20421]blade_[/MENTION] [MENTION=23187]fallen4ngel[/MENTION]Το dreamcast ας παει στον blade, μιας και μαλλον δε θα εχω χρονο να ασχοληθω να βρω καλωδια κλπ οποτε απο το να σαπιζει σε ενα ντουλαπι μου ας το παρει καποιος που να το εκμεταλευτει! Ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts