washcloud Σεπτέμβριος 4, 2014 #3801 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 ...για ακόμη μια φορά : σιγουρέψου πρώτα....(...προκαταβολικά πάντως, σου είμαι ήδη υποχρεωμένος...)(...και πέφτει λόγος ΚΑΙ του Σώτου - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 4, 2014 #3802 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] φυσικά φίλε μου μπορείς να περάσεις να τον δεις και από κοντά. Όποτε θες στείλε μου pm να κανονίσουμε. απογεύματα μπορώ 17:30 - 20:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 4, 2014 #3803 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Ευχαριστω και παλι τον φιλο Κωστα για την ram που μου εδωσε!Αψογος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Σεπτέμβριος 4, 2014 #3804 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μετά την παραχώρηση της σειράς που είχε ο Σπύρος δεν έχουμε θέμα,Τάσο μιλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 5, 2014 #3805 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Το γραφείο δικό σου ξανά Σε ευχαριστώ και μόνο για την κίνηση. [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάποιον για να το πάρει και να μου το φέρει οπότε άκυρο. Σε ευχαριστώ που περίμενες! Update! 1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης) 3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης) 4. Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός) 5. 2 Bluetooth (1 Samsung - 1 Sony Ericsson) άγνωστης λειτουργικής κατάστασης καθώς δεν υπάρχουν φορτιστές για να τα τσεκάρω αν είναι χαλασμένα ή λειτουργούν. Τα δίνω για ανταλλακτικά ή όποιος ξέρει να τα φτιάξει. 6. Κάρτα μνήμης Micro M2 256MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Σεπτέμβριος 5, 2014 #3806 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 χαρίζω μια τέτοιαLG 19'' LCD L1919S-SF SILVER - είμαι πειραιά, και μόνο πμ παρακαλώ, δεν το παρακολουθώ αυτό το θέμααυτή τη στιγμή είναι χωρίς τη βάση της, αλλά 90% είναι κάπου στις ντουλάπες μου, αν ενδιαφερθεί κάποιος θα ψάξω να την βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cm80 Σεπτέμβριος 5, 2014 #3807 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 ενδιαφερομαι. εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 5, 2014 #3808 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 χαρίζω μια τέτοιαLG 19'' LCD L1919S-SF SILVER - είμαι πειραιά, και μόνο πμ παρακαλώ, δεν το παρακολουθώ αυτό το θέμααυτή τη στιγμή είναι χωρίς τη βάση της, αλλά 90% είναι κάπου στις ντουλάπες μου, αν ενδιαφερθεί κάποιος θα ψάξω να την βρωΕπίσης!2ος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 5, 2014 #3809 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] φυσικά φίλε μου μπορείς να περάσεις να τον δεις και από κοντά. Όποτε θες στείλε μου pm να κανονίσουμε. απογεύματα μπορώ 17:30 - 20:30Άκυρο τελικά για το γραφειάκι..δεν του άρεσε οπότε και μένει με το παλιό του..Ευχαριστώ όπως και να χει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 5, 2014 #3810 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] είσαι ο μόνος ενδιαφερόμενος για το γραφείο, αν ακόμα το θες δικό σου.Το έπιπλο τηλεόρασης είναι αδιάφορο από όλους προς το παρώνΥπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον καναπε (δεν το περίμενα tbh) από τον [MENTION=9963]QQman[/MENTION] ο οποιος μου έχει στείλει pm από νωρίς και έχει ξεχαστει να βάλει ένα post εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2014 #3811 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Ευχαριστώ. Θα περιμένω μπας κ δεν το ζητήσει κάνεις άλλος λιγο ακομα κ μετά κανονιζω ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MonkeyDpeter Σεπτέμβριος 5, 2014 #3812 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 2. Γραφείο υπολογιστή πλάτους περίπου 1μ με θέση για πύργο και θήκη για cds κλπ. Ιδανικό για κάποιον φοιτητή. Φθορές έχει μόνο στο σημείο που ακουμπούσα τον καρπό μου από την χρήση του ποντικιού.Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το γραφείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 5, 2014 #3813 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το γραφείο https://onedrive.live.com/?cid=0e3d8ece7ca9ee7d&id=E3D8ECE7CA9EE7D!142 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MonkeyDpeter Σεπτέμβριος 5, 2014 #3814 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Ναι το είδα σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασες. Μου κάνει αν δεν έχει πρόβλημα ο Dino radja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 5, 2014 #3815 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 α ναι εγώ στο συγκεκριμένο χάρισμα δεν κρατάω σειρές προτεραιότητας. First come first serve κανόνας ισχύει.. FIFO κοινός... Δηλαδή αν ο [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] τον δει του αρεσεί και τον πάρει πριν τον [MENTION=9963]QQman[/MENTION] .... o δεύτερος θα χάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2014 #3816 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω: 0-6 μήνες, 100 μηνύματα 6-12 μήνες, 50 μηνύματα 12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματα Αν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Σεπτέμβριος 5, 2014 #3817 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Χαρίζεται εκτυπωτής Canon Pixma IP4200 με auto duplex, 2 τροφοδότες χαρτιού, δυνατότητα εκτύπωσης CD/DVD (δίνεται και το εξάρτημα μαζί), 5 ανεξάρτητα μελάνια, pictbridge (εκτύπωση απευθείας από φωτογραφικές μηχανές κοκ). Διαθέτει όλα τα μελάνια (γεμάτα ή μισογεμάτα), καθώς και 2 ξαναγεμισμένα σφραγισμένα (μαύρο και κίτρινο). Μαζί θα δοθεί και καλώδιο τροφοδοσίας. Η κεφαλή δεν έχει βουλώσει και παίζει άψογα, όμως δυστυχώς πρέπει να κάηκε το τροφοδοτικό του, καθώς εκεί που τύπωνε απλά έσβησε και δεν άναψε ξανά. Είναι αφαιρούμενο με 2 κλιψάκια όμως, απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και χρειάζομαι εκτυπωτή, οπότε παράγγειλα ήδη άλλον. Περιοχή Αθήνα, Βριλήσσια και πέριξ (Χαλάνδρι, Πεντέλη). Μην μου ζητήσετε να τον κουβαλήσω πουθενά μόνο. Μόλις έρθει ο άλλος (περί την Τρίτη), πάει κάδο και πραγματικά το λυπάμαι γιατί ήταν σκυλί μαύρο και δεν με απογοήτευσε ποτέ. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Σεπτέμβριος 6, 2014 #3818 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Χαρίζεται εκτυπωτής Canon Pixma IP4200 με auto duplex, 2 τροφοδότες χαρτιού, δυνατότητα εκτύπωσης CD/DVD (δίνεται και το εξάρτημα μαζί), 5 ανεξάρτητα μελάνια, pictbridge (εκτύπωση απευθείας από φωτογραφικές μηχανές κοκ).Διαθέτει όλα τα μελάνια (γεμάτα ή μισογεμάτα), καθώς και 2 ξαναγεμισμένα σφραγισμένα (μαύρο και κίτρινο). Μαζί θα δοθεί και καλώδιο τροφοδοσίας. Η κεφαλή δεν έχει βουλώσει και παίζει άψογα, όμως δυστυχώς πρέπει να κάηκε το τροφοδοτικό του, καθώς εκεί που τύπωνε απλά έσβησε και δεν άναψε ξανά. Είναι αφαιρούμενο με 2 κλιψάκια όμως, απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και χρειάζομαι εκτυπωτή, οπότε παράγγειλα ήδη άλλον. Περιοχή Αθήνα, Βριλήσσια και πέριξ (Χαλάνδρι, Πεντέλη). Μην μου ζητήσετε να τον κουβαλήσω πουθενά μόνο. Μόλις έρθει ο άλλος (περί την Τρίτη), πάει κάδο και πραγματικά το λυπάμαι γιατί ήταν σκυλί μαύρο και δεν με απογοήτευσε ποτέ. :worship: Δηλώνω ενδιαφερον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 6, 2014 #3819 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 (edited) Ακυρο το ποστ μου Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 6, 2014 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimdim Σεπτέμβριος 6, 2014 #3820 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Χαρίζεται εκτυπωτής Canon Pixma IP4200 με auto duplex, 2 τροφοδότες χαρτιού, δυνατότητα εκτύπωσης CD/DVD (δίνεται και το εξάρτημα μαζί), 5 ανεξάρτητα μελάνια, pictbridge (εκτύπωση απευθείας από φωτογραφικές μηχανές κοκ).Διαθέτει όλα τα μελάνια (γεμάτα ή μισογεμάτα), καθώς και 2 ξαναγεμισμένα σφραγισμένα (μαύρο και κίτρινο). Μαζί θα δοθεί και καλώδιο τροφοδοσίας. Η κεφαλή δεν έχει βουλώσει και παίζει άψογα, όμως δυστυχώς πρέπει να κάηκε το τροφοδοτικό του, καθώς εκεί που τύπωνε απλά έσβησε και δεν άναψε ξανά. Είναι αφαιρούμενο με 2 κλιψάκια όμως, απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και χρειάζομαι εκτυπωτή, οπότε παράγγειλα ήδη άλλον. Περιοχή Αθήνα, Βριλήσσια και πέριξ (Χαλάνδρι, Πεντέλη). Μην μου ζητήσετε να τον κουβαλήσω πουθενά μόνο. Μόλις έρθει ο άλλος (περί την Τρίτη), πάει κάδο και πραγματικά το λυπάμαι γιατί ήταν σκυλί μαύρο και δεν με απογοήτευσε ποτέ. :worship: Καλησπέρα,άν μπορείς να δεις και το τροφοδοτικό του είναι αυτό με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts