jimakoZzz Ιούλιος 31, 2014 #3701 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Χαριζεται Nokia xpress music 5310, λειτουργικο αλλα...H οθονη του ειναι ραγισμενη σε αρκετα σημεια ( παραμενει λειτουργησιμη ) και πολλες φορες τα αμεσως κατω απο την οθονη κουμπια δεν πιανουν, θελουν καποιες φορες μεχρι να πιασουν.. Επισης το αριστερο κουμπι κατω απο την οθονη εχει ραγισει.. Αν καποιου πιανουν τα χερια και εχει ανταλλακτικα η ειναι υπερβολικα υπομονετικος και ψυχραιμος και θελει να το λειτουργησει οπως ειναι, ειναι ευπροσδεκτος να το παραλαβει απο το σπιτι μου και να κανει τη δουλεια του.. Ανεβαζω μια φωτογραφια να το δειτε.. Αν ειναι ακομα διαθεσιμο ενδιαφερομαι! Ααα για Αθηνα μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Ιούλιος 31, 2014 #3702 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Αν ειναι ακομα διαθεσιμο ενδιαφερομαι! Ααα για Αθηνα μιλαμε? Διαθεσιμο ειναι ναι.. Αθηνα, περιστερι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Αύγουστος 1, 2014 #3703 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2014 (edited) Λίγο δύσκολο καθότι θα πρέπει μέσα στη βδομάδα να μου αδειάσουν τη γωνιά... έρχονται κι άλλα όμως μετά το ξεκαθάρισμα οπότε θα σε έχω υπόψιν εκείνες τις μέρες ...ίσως να μπορούσα (αν ενδιαφερόταν κι ο bilya που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά μάλλον θα καθυστέραγε χρονικά η συνάντηση) να πάρω και το γκρι κουτί και να του το κρατήσω (...και ας σκοτωθώ εγώ με τη δικιά μου για τη "χαρντγουεροσαβούρα" που θα μπει στο σπίτι... :ρ ). Βέβαια υπό το πρίσμα των κανονισμών, μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν έχει ακόμη δικαίωμα ζήτησης to begin with, αλλά αν δεν το ζήτήσει άλλος (και μιας και θες να το ξεφορτωθείς γρήγορα όπως είπες), ίσως να έχει νόημα μια εξαίρεση (προκειμένου πχ να πεταχτεί...). Εξαρτάται κατά βάση από την δική σου γνώμη (αν συμφωνείς για κάτι τέτοιο) και στη συνέχεια από τον αν το θέλει και αυτός. Για πείτε και οι δυο πώς το βλέπετε. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2014 από washcloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Αύγουστος 2, 2014 #3704 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 @budhas come and get it Ευχαριστω πολυ για την Sony και την εξυπηρετηση [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Αύγουστος 3, 2014 #3705 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Να ευχαριστώ κι εγώ τον Νarayan για το μαύρο κουτί. :mamba:(...τρία τα αυγά εν τω μεταξύ, αδερφέ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Αύγουστος 7, 2014 #3706 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Καλησπέρα.Χαρίζονται τα εξής.1. Από φωτογραφική μηχανή sony dsp p-120, τα καλώδια σύνδεσης της μηχανής σε a.usb b.RCA.2.Τα παρακάτυω βιβλίαα. Νikon d90 for dummies.β. Linux για χρήστες Windows (εκδ anubis).γ. Το Unix από την πλευρά του χρήστη (εκδ ΙΩΝ).δ. Introduction to Linux (a hands on guide) 1.25 edition, του Machtelt Garrels.Είμαι Βύρωνα.Όποιος τα θέλει, έρχεται και τα τσιμπάει.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Αύγουστος 9, 2014 #3707 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Τα βιβλία δόθηκαν.παραμένουν τα καλώδια της p120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Αύγουστος 17, 2014 #3708 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Χαρίζονται τα εικονιζόμενα κουτάκια, με μερικές εξωτερικές φθορές. Το Multirama δεν έχει το ένα πλαϊνό καπάκι. Παραλαβή από Village Park Ρέντη και πέριξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Αύγουστος 19, 2014 #3709 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Τα βιβλία δόθηκαν.παραμένουν τα καλώδια της p120.Ειναι ευκολο μια φωτογραφια ή ενα link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Αύγουστος 22, 2014 #3710 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Πολλά πολλά περιοδικά κυρίως pc master αλλά και άλλα κομπιουτεράδικα (ram κτλ) δεν θέλω να πάνε για ανακύκλωση αν κάποιος είναι συλλέκτης να τα πάρει. Tα περιοδικά είναι κατά μέσο όρο δεκαετίας άλλα παλιότερα άλλα νεότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Αύγουστος 25, 2014 #3711 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 τα λαχταραω φιλε μου αλλα δυστυχως μενω επαρχια (Λαμια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Αύγουστος 25, 2014 #3712 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Μπορώ να στα κρατήσω αν σε ενδιαφέρουν Δεν πας καθόλου Αθήνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Αύγουστος 25, 2014 #3713 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Hurricane38 την πεμπτη θα ανεβω Λαμια. Αν θες σου τα ανεβαζω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 26, 2014 #3714 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Hurricane38 την πεμπτη θα ανεβω Λαμια. Αν θες σου τα ανεβαζω εγω Respect....:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Αύγουστος 26, 2014 #3715 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 τα λαχταραω φιλε μου αλλα δυστυχως μενω επαρχια (Λαμια)Tα έχουμε πεί με τον uNick πες μας το Ok και προχωράμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Αύγουστος 26, 2014 #3716 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Χαρίζονται 4 laptop (για λίγες μέρες μετά πάνε ανακύκλωση)το μόνο σίγουρο είναι ότι λειτουργούν οι οθόνες τους.Είναι τα εξής :TURBOX 8227DMPLENOVO THINKPAD R61ACER ASPIRE 5003 WLMIACER FERRARI 4005 WLMIΘεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2014 #3717 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 [MENTION=979]Johnakis12[/MENTION] Εχεις ψαξει την αξια των οθονων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 26, 2014 #3718 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Αν μπορείς να τα στειλεις εκτος θεσσαλονικης ενδιαφερομαι για το TURBOX 8227DMP...:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Αύγουστος 26, 2014 #3719 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Στη σειρα για το TURBOX αν δεν κατσει με τον απο πανω. (Και αν εχεις ατομο το οποιο κατεβαινει αθηνα για να του το δωσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Αύγουστος 26, 2014 #3720 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Χαρίζονται 4 laptop (για λίγες μέρες μετά πάνε ανακύκλωση)το μόνο σίγουρο είναι ότι λειτουργούν οι οθόνες τους.Είναι τα εξής :TURBOX 8227DMPLENOVO THINKPAD R61ACER ASPIRE 5003 WLMIACER FERRARI 4005 WLMIΘεσσαλονίκηΦίλοι μου τα χαρίζω και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία πακεταρίσματος και αποστολήςαν μπορεί κάποιος βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη κάπου να με βολεύει και του τα δίνω. [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] δεν την έχω ψάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts