NooDle Απρίλιος 28, 2014 #3521 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Συγγνώμη που μπαίνω έτσι τώρα. Αλλα δεν είναι αγγελία πώλησης.. Το χαρίζει και το δίνει οπου θέλει δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Απρίλιος 28, 2014 #3522 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Ο sotos ειναι ο Αγιος Βασιλης εδω ! Παρε κοσμε ! Το αφεντικο τρελάθηκε !Λίγα τα λόγια σας ! Και να χαλάσει τη σειρα (που δεν) μεγεια του με χαρα του ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Απρίλιος 28, 2014 #3523 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Παγώνει προσωρινά γιατι εχω πρόταση επισκευής Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Απρίλιος 28, 2014 #3524 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Έχει όμως επιχειρήματα :meeting:...backed up από την λαϊκή παράδοση μάλιστα :Διότι "νηστικό αρκούδι, δεν χαρίζει", που λέει κι ο λαός... :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 28, 2014 #3525 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 λολ ρε σεις!Δε παίζει να χαλάσει καμία προτεραιότητα μην αγχώνεστε. Ο Σώτος με ξέρει και ξέρει ότι δε το έχω τρομερή ανάγκη. Επίσης είπα ΑΝ δεν προχωρήσει με τους άλλους Προφανως και εκανα χαβαλε εγω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Απρίλιος 28, 2014 #3526 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Ενισχυτής αυτοκίνητου MAJESTIC PB-52. Παραλαβή από το σπίτι μου στο Γουδί διπλά από τα Νοσοκομεία Παίδων. Ενδιαφερομαι για τον ενισχυτη.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmike Απρίλιος 29, 2014 #3527 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Χαρίζονται 2 μαύρα ενσύρματα χειριστήρια τύπου PS3 για υπολογιστή (με αναλογικούς μοχλούς, δόνηση κλπ) μάρκας TechX απ' ότι γράφουν επάνω, σε αρκετά καλή εμφανισιακή και άριστη λειτουργική κατάσταση, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα, πριν 1-2 χρόνια! Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 29, 2014 #3528 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Ενδιαφέρομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 2, 2014 #3529 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Έδωσα έστω και με Delay, το 2ο κουτί στον [MENTION=24683]THANOSJ3[/MENTION] Μένει το νούμερο 3 μόνο Photos: όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 2, 2014 #3530 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 (edited) Χαρίζονται 2 μαύρα ενσύρματα χειριστήρια τύπου PS3 για υπολογιστή (με αναλογικούς μοχλούς, δόνηση κλπ) μάρκας TechX απ' ότι γράφουν επάνω, σε αρκετά καλή εμφανισιακή και άριστη λειτουργική κατάσταση, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα, πριν 1-2 χρόνια! Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι) Ενδιαφερομαι κι εγω αν περισσευει καποιο.. Sent from my Note II using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2014 από ponaei8anasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Μάϊος 2, 2014 #3531 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Kαλησπερα παιδιά, Μιας και μου περισσέψαν τα παρακάτω τα χαρίζω σε όποιον θέλει να περάσει και να τα παραλάβει απο το Γαλάτσι οπου μένω. Mobo: MSI PM8M-V η οποία φοράει πάνω ένα επεξεργαστή pentium (δεν ειμαι σίγουρος ποιον γτ δεν έβγαλα την ψύκτρα.) GPU: FX5200 DDR128Mb agp **Υποσημείωση**: Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν είναι πλήρως λειτουργικά. Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ας μου στείλει pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 2, 2014 #3532 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Ενδιαφέρομαι και μπορώ να περάσω απο Γαλάτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiroth Μάϊος 3, 2014 #3533 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Σώτο μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν δε τα βρεις με τους άλλους πέρνα να πιούμε ένα καφέ ή να φάμε και μιλάμε Ενδιαφερον για πακετο καφε+φαγητο αν υπαρχουν ακομα. Εδιτ:Sorry για το offtopic ,απλως ειμαι σε καλη διαθεση σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Μάϊος 3, 2014 #3534 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Ενδιαφερον για πακετο καφε+φαγητο αν υπαρχουν ακομα.Εδιτ:Sorry για το offtopic ,απλως ειμαι σε καλη διαθεση σημερα Σεμνάααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 3, 2014 #3535 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Ενδιαφερον για πακετο καφε+φαγητο αν υπαρχουν ακομα.Εδιτ:Sorry για το offtopic ,απλως ειμαι σε καλη διαθεση σημερα Καφές τέλος. Φαγητό το έφαγε η μερκελ τέλος και από αυτό. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 3, 2014 #3536 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Παρακαλώ οι προσφορές να είναι μόνο για προιόντα πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmike Μάϊος 5, 2014 #3537 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Χαρίζονται 2 μαύρα ενσύρματα χειριστήρια τύπου PS3 για υπολογιστή (με αναλογικούς μοχλούς, δόνηση κλπ) μάρκας TechX απ' ότι γράφουν επάνω, σε αρκετά καλή εμφανισιακή και άριστη λειτουργική κατάσταση, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα, πριν 1-2 χρόνια! Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι) Tα χειριστήρια δόθηκαν στο φίλο minast! Καλόπαιχτα Μηνά Eπίσης χαρίζεται armband για Galaxy S i9000 ή για οποιοδήποτε άλλο κινητό που έχει περίπου τις διαστάσεις του. Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 5, 2014 #3538 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Tα χειριστήρια δόθηκαν στο φίλο minast! Καλόπαιχτα Μηνά Eπίσης χαρίζεται armband για Galaxy S i9000 ή για οποιοδήποτε άλλο κινητό που έχει περίπου τις διαστάσεις του. Παραλαβή από το σπίτι μου στα Άνω Πετράλωνα (κοντά στο Θησείο και το Γκάζι)! Ευχαριστώ, είναι καθ' οδόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάϊος 5, 2014 #3539 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 χαρίζω μητρική asrock 775i65g η οποια παιρνει ρευμα, αναβει αλλα δε δειχνει τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 5, 2014 #3540 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Χρονια πολλα παιδια.. Εκανα και γω ανασταση της ντουλαπας και προεκυψαν καποια πραγματακια:1. Ο γνωστος παλιος δεκτης της νοβα, χωρις τηλεχειριστηριο, την τελευταια φορα αναβε.2. Dvd silvercrest χωρις τηλεχειριστηριο, αυτο πρεπει να εχει καποιο προβλημα, δεν θυμαμαι ακριβως τι.Θα ακολουθησουν κι αλλα καθως προχωραει η εκκαθαριση..Last Call για αυτα τα δυο πριν πανε στην ανακυκλωση συσκευων του κωτσοβολου για να ακολουθησουν τα επομενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts