Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2014 #3261 Φεβρουάριος 4, 2014 (edited) @aircopφιλε μου εχεις πμ για το chieftecUPDATE: Chieftec & Casetech εφυγαν στον Γιαννη.@Chris92εχεις επισης πμ για το koolance@3likosεαν δεν προχωρησει με τον Chrisyou're next in line Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2014 από Κοπρίτης
aircop Φεβρουάριος 5, 2014 #3262 Φεβρουάριος 5, 2014 Πριν λίγο παρέλαβα τα full tower κουτιά, ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο (Κοπρίτης) για την άψογη συνεννόηση.
minast Φεβρουάριος 6, 2014 #3264 Φεβρουάριος 6, 2014 Χαρίζονται δύο παλιοί εκτυπωτές:1. Dot matrix OKI Microline 3320 2. Laser Brother HL-1240 Προτεραιότητα στο Ηράκλειο (Κρήτη), εκτός εάν έχετε βολικό τρόπο να παραλάβετε από αλλού. Brother Solutions Center: HL-1240: Others Αν χρειάζεται, ίσως καταφέρω να βρω και κανένα παράλληλο καλώδιο... O Brother παραδόθηκε στον [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION], ο OKI είναι πακεταρισμένος και περιμένει σπίτι, με προτεραιότητα στον [MENTION=3441]Aris137[/MENTION].
SirDiman Φεβρουάριος 6, 2014 #3265 Φεβρουάριος 6, 2014 thank you very much [MENTION=22342]minast[/MENTION]!
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2014 #3266 Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του.
zografos Φεβρουάριος 9, 2014 #3267 Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του.Έχω άλλα δυο χαλασμένα. Πιθανόν και με το δικό σου να φτιάξω ένα ...Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, δηλώνω ενδιαφέρον για το Satio.
regent Φεβρουάριος 9, 2014 #3268 Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,
caution Φεβρουάριος 9, 2014 #3269 Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα. Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά. Φιλικά, Αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, πληρώνω Βραζιλιανά χορεύτρια (μεταμφιεσμένη σε courier) να την παραλάβει (edit: το "μη λειτουργική" τώρα το πρόσεξα... οπότε αποσύρω) Όπως και να 'χει - μπράβο για την κίνηση Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από caution
p_under Φεβρουάριος 9, 2014 #3270 Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,ενδιαφέρον και εγώ μπορώ να περάσω να την πάρω.
PetrosD Φεβρουάριος 9, 2014 #3271 Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την κάρτα. Μπορώ να της κάνω ένα reflow και ίσως φτιάξει.
NooDle Φεβρουάριος 9, 2014 #3272 Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του.Ενδιαφέρον και απο μενα για το satio.Εχω ενα με σπασμένο digitizer
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2014 #3273 Φεβρουάριος 9, 2014 Θα προτιμούσα συνάντηση και θα το αφήσω λίγο ακόμα.Αν είναι να το στείλω σε κάποιον ο Noodle είναι πρώτος στην επιλογή λόγω συμμετοχής στο forum.
Kwstas71 Φεβρουάριος 9, 2014 #3274 Φεβρουάριος 9, 2014 Ενδιαφερομαι και γω για το κινητο απλα σε ποια περιοχη εισαι?
NooDle Φεβρουάριος 9, 2014 #3275 Φεβρουάριος 9, 2014 Θα προτιμούσα συνάντηση και θα το αφήσω λίγο ακόμα.Αν είναι να το στείλω σε κάποιον ο Noodle είναι πρώτος στην επιλογή λόγω συμμετοχής στο forum.Απο ποια περιοχη εισαι?
THANOSJ3 Φεβρουάριος 9, 2014 #3276 Φεβρουάριος 9, 2014 Χαρίζεται το AverMedia AverTV Media Port - TV-Tuners - plaisio.grΟ παραλήπτης αν δεν είναι Καλαμάτα, πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Έχω το media player, τηλεκοντρόλ και παροχή ρεύματος μόνο. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Αντώνη για την άμεση αποστολή και προϊόν Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους ! Να ενημερώσω πως τελικά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω το media player όπως ήθελα γι αυτό και το ξαναβάζω στο θέμα. Όπως το πήρα με ότι είχε θα το δώσω. Avermedia AverTV Media Port | Skroutz.gr Επίσης δίνονται και κάποιοι σκληροί δίσκοι που βρήκα ξεχασμένους. Hitachi model: HTS541680J9SA00 Western Digital model: 14300 Seagate ST51270A Για τον πρώτο δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου στους άλλους 2 από όσο θυμάμαι δούλευαν. Πρώτα ποστ εδώ και μετά.θα προτιμήσω άτομα από γύρω περιοχές μήπως γίνει χέρι χέρι η συναλλαγή αλλιώς αποστολή με κούρειρ με έξοδα δικά σας. Θάνος
DJman Φεβρουάριος 10, 2014 #3277 Φεβρουάριος 10, 2014 (edited) Να ενημερώσω πως τελικά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω το media player όπως ήθελα γι αυτό και το ξαναβάζω στο θέμα.Όπως το πήρα με ότι είχε θα το δώσω. Avermedia AverTV Media Port | Skroutz.gr Επίσης δίνονται και κάποιοι σκληροί δίσκοι που βρήκα ξεχασμένους. Hitachi model: HTS541680J9SA00 Western Digital model: 14300 Seagate ST51270A Για τον πρώτο δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου στους άλλους 2 από όσο θυμάμαι δούλευαν. Πρώτα ποστ εδώ και μετά.θα προτιμήσω άτομα από γύρω περιοχές μήπως γίνει χέρι χέρι η συναλλαγή αλλιώς αποστολή με κούρειρ με έξοδα δικά σας. Θάνος Ενδιαφερομαι για το avermedia αν υπαρχει ακομα Υπαρχει περιπτωση να μπορεις να στειλεις με ΕΛΤΑ για μειωση κοστους.Αφου σου κανω καταθεση εννοείτε τα χρηματα. Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 10, 2014 από DJman
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2014 #3278 Φεβρουάριος 10, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,Έχουμε κάτι νεότερο; Την πήρε κάποιο από τα παιδιά που είχαν προηγηθεί;
p_under Φεβρουάριος 10, 2014 #3279 Φεβρουάριος 10, 2014 εγώ όχι - αλλά τελικά δεν κάνει γι αυτό που είχα κατά νου.
regent Φεβρουάριος 11, 2014 #3280 Φεβρουάριος 11, 2014 Καλησπέρα σας.Αφού απέσυραν τα άλλα δυο παιδιά (caution, p_under) δικιά σου [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION].Στείλε pm να κανονίσουμε.Φιλικά,
Recommended Posts