zodiac Νοέμβριος 25, 2011 #301 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 καλημερα και καλως σας βρηκα, τρομερο το φορουμ σας θα γραψω το πρωτο μου μνμ εδω με ενα βιβλιο που θελω να χαρισω.. RED HAT LINUX FEDORA FOR DUMMIES απο το να το πεταξω ηδη εχω πολλα βιβλια καλυτερα να φανει χρησιμο σε καποιον αλλον...οποιος θελει συναντιομαστε σε μετρο και του το δινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 25, 2011 #302 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Απλα για την ιστορια να αναφερω οτι το ατομο με την δωρεα των cdj 500 εξαφανιστηκε:magic:Σύνηθες φαινόμενο Βάγγο, μιας και το ίδιο συνέβη και με τον φίλο μας που έδινε τα PCI-E USB, Audigy Golden, VGAs, DVDs, ASROCK...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Νοέμβριος 25, 2011 #303 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 lol spam :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 25, 2011 #304 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 καλημερα και καλως σας βρηκα, τρομερο το φορουμ σας θα γραψω το πρωτο μου μνμ εδω με ενα βιβλιο που θελω να χαρισω.. RED HAT LINUX FEDORA FOR DUMMIES απο το να το πεταξω ηδη εχω πολλα βιβλια καλυτερα να φανει χρησιμο σε καποιον αλλον...οποιος θελει συναντιομαστε σε μετρο και του το δινω..Θα το ηθελα εγω. Υπαρχει ακομα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Νοέμβριος 25, 2011 #305 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 δικο σου! YDinopoulos στειλε μου πμ με τηλεφωνο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Νοέμβριος 25, 2011 #306 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Σύνηθες φαινόμενο Βάγγο, μιας και το ίδιο συνέβη και με τον φίλο μας που έδινε τα PCI-E USB, Audigy Golden, VGAs, DVDs, ASROCK...:magic: :getlost::rant: Δεν εξαφανίστηκα, σου εξήγησα σε ένα μήνυμα τι προέκυψε αλλα εσύ νόμιζες ότι σε μπέρδεψα με άλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Νοέμβριος 25, 2011 #307 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 αν είναι πάντως την audigy golden και το pci-E θα τα ήθελα...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 25, 2011 #308 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Υπαρχει ενοτητα "ΖΗΤΗΣΗ", κανε νεο θεμα εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 27, 2011 #309 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 :getlost::rant:Δεν εξαφανίστηκα, σου εξήγησα σε ένα μήνυμα τι προέκυψε αλλα εσύ νόμιζες ότι σε μπέρδεψα με άλλον.. ...σωστά, και δεν μου απάντησες ποτέ παρόλο που όταν σου έστειλα pm ήσουν μέσα και προφανώς δεν θα απαντούσες αν δεν έγραφα δημοσίως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα που τα έδωσες σε άλλον ή το μετάνιωσες ή οτιδήποτε. Απλά δεν παύει να ισχύει το γεγονός ότι δεν πήρα ποτέ απάντηση και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κλίμα τύπου και :rant: απλά γνωστοποίησα "για τα πρακτικά" του topic ότι δεν έλαβα τα πράγματα που φαίνεται ότι πήρα επισχολιάζοντας και το σχόλιο του vaggos11. Αυτά τα ολίγα και χωρίς κακία και παρεξήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Νοέμβριος 29, 2011 #310 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Χαρίζω μητρική s478 Asrock P4S55FX σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση σκετη χωρις backplate, εχει παντως 2-3 φουσκωμενους πυκνωτες πανω...Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. Δεν γινονται αποστολές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Νοέμβριος 29, 2011 #311 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Την θέλω. Στέλνω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Νοέμβριος 30, 2011 #312 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 (edited) Χαρίζονται 2 ψυκτρες καινούριες ΑΜ2 απο AMD CPU's κτλΜε τα προστατευτικά τους ακόμα. Επίσης 2 κάρτες γραφικών AGP Matrox G200 - G450Στέλνω (μόνο με συστημένο) αρκεί να καταβληθούν τα εξοδα αποστολής. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2011 από Seaside Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven100 Νοέμβριος 30, 2011 #313 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει η μία ψύκτρα και η μια κάρτα γραφικών! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Νοέμβριος 30, 2011 #314 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 θελω μια ψυκτρα γιατι εχω socket s FM1 και ταιριαζει νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Νοέμβριος 30, 2011 #315 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Δικά σας παιδιά.Απλά οτι γίνει να γίνει γρήγορα γιατί μου τρώνε χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 1, 2011 #316 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Χαρίζονται 2 ψυκτρες καινούριες ΑΜ2 απο AMD CPU's κτλΜε τα προστατευτικά τους ακόμα. Επίσης 2 κάρτες γραφικών AGP Matrox G200 - G450Στέλνω (μόνο με συστημένο) αρκεί να καταβληθούν τα εξοδα αποστολής.Καλημέρα,Αν δεν κανονιστεί κάτι με τους ενδιαφερόμενους από πάνω ενδιαφέρομαι για μία ψύκτρα AM2 και την G450. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Δεκέμβριος 3, 2011 #317 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Δικά σας παιδιά.Απλά οτι γίνει να γίνει γρήγορα γιατί μου τρώνε χώρο.το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι βιαζοσουνα κιολας και αποδειχτηκε αλλη μια περιπτωση κλασσικης εξαφανισης στα "χαριζονται":magic::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 3, 2011 #318 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 (edited) το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι βιαζοσουνα κιολας και αποδειχτηκε αλλη μια περιπτωση κλασσικης εξαφανισης στα "χαριζονται":magic::fun:Μου εστειλες μνμ μεγάλε και δεν σου απάντησα ?Ο steven100 εστειλε μνμ αμέσως και του απαντησα. Οπότε τι παραπονιέσαι ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2011 από Seaside Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Δεκέμβριος 3, 2011 #319 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Μου εστειλες μνμ μεγάλε και δεν σου απάντησα ?Ο steven100 εστειλε μνμ αμέσως και του απαντησα. Οπότε τι παραπονιέσαι ?ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Δεκέμβριος 3, 2011 #320 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 (edited) Βρε Vaggos,τα έδωσε αλλού τελείωσε.Η μας παραμυθιάζε πως τα έχει και δεν τα έχει?Ε περαστικά του..τι κάθεσε και χρεώνεις όλη την ώρα?Θα αλάξει τίποτα?pfffffff Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2011 από UpcomingDesigner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts