dpolal Αύγουστος 11, 2013 Author #2801 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Στη σειρά άνω δεν κάτσει με τον φίλο παραπάνω Κι εγώ στην σειρά !!!!Στη σειρά και εγώ,είμαστε και διπλά,αν δεν κάτσει με τα παιδιά περνάω κυριακη και το παιρνωTo πήρε τελικά ο argy παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Αύγουστος 11, 2013 #2802 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Σώτο για το Thermaltake SubZero4G AMD Cooling System.πραγματικά σαν καινούριο :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Αύγουστος 11, 2013 #2803 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Nα 'με και γω, χαρίζω λοιπόν με την σειρά μου .ενα κουτάκι άσπρο turbox με μητρική ALBATRON PX865PE LITE PRO (SOCKET 478) λειτουργική??? (γυρίζουν τα ανεμιστήρια του cpu όταν δώσεις ρεύμα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές), επεξεργαστή P4 2,4GHZ/800FSB (SOCKET 478) λειτουργικός, κάρτα γραφικών agp nvidia 6200 λειτουργική???, κάρτα ήχου της creative, dvd rom, floppyx2. δεν έχει μνήμες-δισκο-τροφοδοτικό fotos εδώ TheLab.gr - spazoklaban's Album: turbox είμαι από Καβάλα και στέλνω σε όποιον το ζητήσει! Υπόψήν ταχυδρομικά έξοδα με τα ΕΛΤΑ περίπου 10 ευρώ Aντε παιδιά να φεύγει μέχρι την τετάρτη, γιατί μετά θα το φάει η ''μαρμάγκα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Αύγουστος 12, 2013 #2804 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 τελικα ακυρο τα αρτανια δε μπορει να τα παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Αύγουστος 12, 2013 #2805 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Χαρίζω ένα GPS 4.3" σαν αυτό 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) from China Electronics & Electrical Supplier Shenzhen CATIC Technology & Development Co., Ltd.,, 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) supplier αλλά με WinCE 4.2Εχει θέση για SD Card που πρέπει να τοποθετηθεί πρόγραμμα GPS και εσωτερική θέση για δίσκο 1.8" για multimedia play.Ηταν δείγμα κατασκευαστή και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου γιατί έχει ένα πρόβλημα. Οταν τρέχει το πρόγραμμα GPS δεν δουλεύουν τα πάνω 4-5 χιλιοστά της οθόνης αφής, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις π.χ. το Destinator.Δίνεται μόνο με το καλώδιο τροφοδοσίας αναπτήρα.Προτεραιότητα θα δωθεί σε όποιον μπορεί να έρθει από Αγία Παρασκευή να το παραλάβει.ΦιλικάΓιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Αύγουστος 12, 2013 #2806 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 ακυρο απο μενα το silicon graphics ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 12, 2013 #2807 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Χαρίζω ένα GPS 4.3" σαν αυτό 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) from China Electronics & Electrical Supplier Shenzhen CATIC Technology & Development Co., Ltd.,, 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) supplier αλλά με WinCE 4.2Εχει θέση για SD Card που πρέπει να τοποθετηθεί πρόγραμμα GPS και εσωτερική θέση για δίσκο 1.8" για multimedia play.Ηταν δείγμα κατασκευαστή και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου γιατί έχει ένα πρόβλημα. Οταν τρέχει το πρόγραμμα GPS δεν δουλεύουν τα πάνω 4-5 χιλιοστά της οθόνης αφής, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις π.χ. το Destinator.Δίνεται μόνο με το καλώδιο τροφοδοσίας αναπτήρα.Προτεραιότητα θα δωθεί σε όποιον μπορεί να έρθει από Αγία Παρασκευή να το παραλάβει.ΦιλικάΓιάννηςΜε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Αύγουστος 13, 2013 #2808 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Χαρίζω ένα GPS 4.3" σαν αυτό 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) from China Electronics & Electrical Supplier Shenzhen CATIC Technology & Development Co., Ltd.,, 4.3" Car GPS Navigation System / PMP (E9102N) supplier αλλά με WinCE 4.2Εχει θέση για SD Card που πρέπει να τοποθετηθεί πρόγραμμα GPS και εσωτερική θέση για δίσκο 1.8" για multimedia play.Ηταν δείγμα κατασκευαστή και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου γιατί έχει ένα πρόβλημα. Οταν τρέχει το πρόγραμμα GPS δεν δουλεύουν τα πάνω 4-5 χιλιοστά της οθόνης αφής, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις π.χ. το Destinator.Δίνεται μόνο με το καλώδιο τροφοδοσίας αναπτήρα.Προτεραιότητα θα δωθεί σε όποιον μπορεί να έρθει από Αγία Παρασκευή να το παραλάβει.ΦιλικάΓιάννηςΜε ενδιαφέρει και εμένα που είμαστε και γείτονες σχετικά !!!!! (Λούτσα) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Αύγουστος 13, 2013 #2809 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 (edited) Μπορω να το παρψ εγω το silicon graphics Μιας και ειμαι και 3dας ?Για συλεκτικους λογουςαν παιρνει και irix παρτυ θα κανω! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2013 από pmakr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Αύγουστος 13, 2013 #2810 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Με ενδιαφέρει και εμένα που είμαστε και γείτονες σχετικά !!!!! (Λούτσα) . Προς το παρόν έχει κανονίσει ο PetrosD να το παραλάβει την Τετάρτη. Αν χαλάσει θα ενημερώσω.Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Αύγουστος 13, 2013 #2811 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 (edited) Μπορω να το παρψ εγω το silicon graphics Μιας και ειμαι και 3dας ?Για συλεκτικους λογους αν παιρνει και irix παρτυ θα κανω! να περάσεις τα έχουμε ξαναπεί αλώστε εχεις pm Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2013 από sotoscorfu pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Αύγουστος 13, 2013 #2812 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Αυριο το απογευμα αν μπορεις :-)Μονο ξαναστειλε ενα τηλ με PmΦαντασου οτι το 1995 ονειρευομουν να αποκτησω εναν Silicon...και μου τον κανεις δωρο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Αύγουστος 13, 2013 #2813 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Aντε παιδιά να φεύγει μέχρι την τετάρτη, γιατί μετά θα το φάει η ''μαρμάγκα'' Η μαρμάγκα θα μείνει νηστικιά σε αυτήν την περίπτωση τελικά, καθώς μετά από συνεννόηση με τον αποπάνω συμφορουμίτη, θα υιοθετήσω το εν λόγω κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Αύγουστος 14, 2013 #2814 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Προς το παρόν έχει κανονίσει ο PetrosD να το παραλάβει την Τετάρτη. Αν χαλάσει θα ενημερώσω.Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Αύγουστος 14, 2013 #2815 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Το πηρα το silicon graphics !!!Ευχαριστω παρα πολυ τον Σωτηρη !!!Θα το βαλω σε λιγο να μπω στον κοσμο της ILM και της Dreamworks !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Αύγουστος 15, 2013 #2816 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Η μαρμάγκα θα μείνει νηστικιά σε αυτήν την περίπτωση τελικά, καθώς μετά από συνεννόηση με τον αποπάνω συμφορουμίτη, θα υιοθετήσω το εν λόγω κουτί.Tάσο το κουτί είναι ''σπίτι'' σου και σε περιμένει!!!:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Αύγουστος 17, 2013 #2817 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Δηλωνω ενδιαφερον για τα αρτανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Αύγουστος 17, 2013 #2818 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Δηλωνω ενδιαφερον για τα αρτανια έχουν φυγει φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchas Αύγουστος 20, 2013 #2819 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Χαρίζεται case sharkoon μαύρο , σχετικά καλή κατάσταση . Περιοχή Θεσσαλονίκη και καλύτερα παραλαβή απο τον χώρο μου όποιος μπορεί λόγο μεγέθους και έλλειψη μεταφορικού μέσου . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Αύγουστος 20, 2013 #2820 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Εχεις ευκαιρο ενα link γιατι μπορει να με ενδιαφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts