darksoho33 Ιούλιος 5, 2013 #2701 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 δεν τα θυμαμαι καθολου πρεπει να παω σπιτι να τα δω. οπως και να ειναι ειναι με μνημες ddr2 και sata. Η μια μαλλον ειναι asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Ιούλιος 5, 2013 #2702 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Αν είναι DDR2 τότε είναι με Socket 775 και δηλώνω ενδιαφέρον. Στέλνω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιούλιος 5, 2013 #2703 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για τις μητρικές. Ότι και να είναι τα μοντέλα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Ιούλιος 5, 2013 #2704 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 χαριζονται 2 μητρικες Pentium 4 περιοχη αιγαλεω. δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι λειτουργικες. απλα μετακομιζω και αδειαζω πραγματαενδιαφερομαι και εγω για 1 οποια ναναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούλιος 5, 2013 #2705 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 [MENTION=10428]darksoho33[/MENTION] Αν περισσεύει κάποια θα την ήθελα. Μπορώ να περάσω από Αιγάλεω μιας και είμαστε σχετικά κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchas Ιούλιος 7, 2013 #2706 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 ps1 chipαρισμένο με memory card ,χωρίς χειριστήρια + καμιά 30αριά παιχνίδια .Τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει , πριν κανένα χρόνο , έπαιζε κανονικότατα . Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου , Θεσσαλονίκη :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 7, 2013 #2707 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 ps1 chipαρισμένο με memory card ,χωρίς χειριστήρια + καμιά 30αριά παιχνίδια .Τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει , πριν κανένα χρόνο , έπαιζε κανονικότατα . Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου , Θεσσαλονίκη :crazy_pilot:Στέλνεις επαρχία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchas Ιούλιος 7, 2013 #2708 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 θα προτιμούσα να μην μπω στην διαδικασία , αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να περάσει να το πάρει ,το προτιμώ από το να το πετάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 7, 2013 #2709 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Ok τότε άκυρο το ενδιαφέρον που θα έγραφα. Σε καταλαβαίνω και δέν θέλω να σε ταλαιπωρήσω. Επόμενος για PS1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho33 Ιούλιος 8, 2013 #2710 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 παιδια ειναι σοκετ 775 αλλα δεν παιρνει core 2 duo Μονο pentium 4. οποιος θελει ακομα ας μου στειλει. παιδια μην ερχεστε απο μακρια γιατι μπορει να μην λειτουργουν και δεν εχω παρτς να τις δοκιμασω. επειδη βρισκομαι σε μετακομιση οποιος μπορει να ερθει μεχρι πεμπτη-παρασκευη το αργοτερ απο αιγαλεω ας μου στειλει πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 8, 2013 #2711 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 [MENTION=10428]darksoho33[/MENTION] Χωρίς να θέλω να γίνω παράξενος ιδιαίτερα Θυμάσαι αν έχουν και embeded vga? Έχω επεξεργαστή και κάθετε 775 p4 αλλά δε θέλω να μπλέξω με κάρτες γραφικών κλπ και καλύτερα να τις τσιμπήσει κάποιος που τις χρειάζεται περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho33 Ιούλιος 8, 2013 #2712 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι παλιες. οι μητρικες θα δωθουν στους 2 πρωτους. μια στον καθενα για να εχουμε 2 ευτυχισμενους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούλιος 8, 2013 #2713 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Το ενδιαφέρον από εμένα ισχύει, νομίζω ότι μου κάνει. Είναι για μία φίλη που είχε P4 και κάηκε. Αν είναι η Mobo την κρατάω για πάρτη της αν δεν είναι και έχει άλλα θέματα (όπως cpu, vga, ram ...) βλέπουμε. Το πολύ πολύ την ξαναδίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho33 Ιούλιος 8, 2013 #2714 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 προηγουνται η ynns k vladimir το βραδυ επιβεβαιωνω μοντελα ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2013 #2715 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 προηγουνται η ynns k vladimir το βραδυ επιβεβαιωνω μοντελα ακριβωςΥπενθυμιζω καποιους κανονες....Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω:0-6 μήνες, 100 μηνύματα6-12 μήνες, 50 μηνύματα12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματαΑν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen4ngel Ιούλιος 8, 2013 #2716 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 ps1 chipαρισμένο με memory card ,χωρίς χειριστήρια + καμιά 30αριά παιχνίδια .Τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει , πριν κανένα χρόνο , έπαιζε κανονικότατα . Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου , Θεσσαλονίκη :crazy_pilot:Αν υπαρχει και δεν ειναι κανενας αλλος μπροστα απο εμενα θα το ηθελα!!!Μου λες περιοχη και περναω μια βολτα, ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchas Ιούλιος 8, 2013 #2717 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Αν υπαρχει και δεν ειναι κανενας αλλος μπροστα απο εμενα θα το ηθελα!!!Μου λες περιοχη και περναω μια βολτα, ευχαριστω πολυ. υπάρχει φίλε μου ναι . Στέλνω pm για συνεννόηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho33 Ιούλιος 8, 2013 #2718 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 τοτε σειρα εχουν οι vladimir k hillκ και τριτος ο Infotech Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho33 Ιούλιος 8, 2013 #2719 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 παιδες οι μητρικες ειναι και οι 2 gigabyteGA-EP31-DS3LGA-8I945P-G-RH Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Ιούλιος 8, 2013 #2720 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 (edited) Αν δεν την πάρει κάνείς την πρώτη ,δηλώνω ενδιαφέρον*editεφόσον δεν έχεις πρόβλημα να στείλεις με έξοδα δικά μου Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2013 από mikegad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts