aircop Νοέμβριος 7, 2011 #241 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Νοέμβριος 7, 2011 #242 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Μάλλον ενδιαφέρομαι. Αθήνα είσαι? Όταν λες πρόβλημα θυμάσαι τι κάνει?Αναγνωρίζεται από το σύστημα αλλά ούτε ανοίγεται ούτε φορμάρεται (σε περιβάλλον winxp και 7 που δοκίμασα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Νοέμβριος 7, 2011 #243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 aircop Θελω το δισκο...εχει καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Νοέμβριος 7, 2011 #244 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 aircop με ενδιαφερει το κουτι αμεσα....που μενεις να ρθω?:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 7, 2011 #245 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Παιδιά εγώ αποσύρομαι από τον δίσκο, αφού η περιοχή του aircop δεν με βολεύει καθόλου. Ας τον πάρει ο επόμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Νοέμβριος 7, 2011 #246 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Καλησπέρα με ενδιαφερει ο δίσκος, σε ποια περιοχή είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 7, 2011 #247 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Θελω και γω τον δισκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 7, 2011 #248 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 canon ip4200 αλλα θέλει κεφαλήΝοτια προάστια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 8, 2011 #249 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω για λίγες ημέρες. Διαφορετικά θα πάνε για πέταμα.Πλακέτα από WD1600JS με Placket number 2060-701335-005 Rev ADCM: HSBHNT2CHBProduct of ThailandΠλακέτα από WD400 με Placket number 2060-001293-001 Rev AΈφυγε η πρώτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Νοέμβριος 8, 2011 #250 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Με ενδιαφερει ο δισκος αν δεν τον παρουν οι υπολοιποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 8, 2011 #251 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχω ενα coolermaster real pro 1250w με μεγάλες κάρτες γραφικών σε δουλεύει με μικρες δουλεύει μια χαρα...Δεν έχω καμιά ευθύνη αν πάθει αυριο-μεθαύριο κάτι το pc σας...Γιαννιτσά συνάντηση ή αν εχω χρόνο σας στο στέλνω.. (πιστεύω απο βδομάδα να μπορέσω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 8, 2011 #252 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχω ενα coolermaster real pro 1250w με μεγάλες κάρτες γραφικών σε δουλεύει με μικρες δουλεύει μια χαρα...Δεν έχω καμιά ευθύνη αν πάθει αυριο-μεθαύριο κάτι το pc σας...Γιαννιτσά συνάντηση ή αν εχω χρόνο σας στο στέλνω.. (πιστεύω απο βδομάδα να μπορέσω)Mε ενδιαφέρει άμεσα στελνω πμ σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 8, 2011 #253 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 αααααααχ με πρόλαβε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Νοέμβριος 8, 2011 #254 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 με ενδιαφέρει και εμένα.Μπορώ να παραλάβω από Γιαννιτσά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 8, 2011 #255 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Να πάρω σειρά για το psu ? Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 8, 2011 #256 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχω έρθει σε δύσκολη θέση τώρα παναθεμα σας Το πιο βολικό είναι να περάσετε απο Γιαννιτσά αλλα βάσει προτεραιότητας πάει στον spazoklaban απλως θα αργήσω να το στείλω.. Περιμένω να έρθει το καινούριο μου psu.. και απο Παρασκευή θα πάω ταξιδάκι.. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ PSU ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ... Απλα το ξαναλέω για να μην μου λέτε αργότερα δεν το είπες και χαλασε το pc μου τώρα κτλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 8, 2011 #257 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχω έρθει σε δύσκολη θέση τώρα παναθεμα σας Το πιο βολικό είναι να περάσετε απο Γιαννιτσά αλλα βάσει προτεραιότητας πάει στον spazoklaban απλως θα αργήσω να το στείλω.. Περιμένω να έρθει το καινούριο μου psu.. και απο Παρασκευή θα πάω ταξιδάκι.. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ PSU ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ... Απλα το ξαναλέω για να μην μου λέτε αργότερα δεν το είπες και χαλασε το pc μου τώρα κτλπ.. Eυχαριστώ για την τήρηση της προτεραιότητας :clap:αυτό είναι κάτι που σε τιμάει σαν προσωπικότητα. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, όπως σου είπα και στο πμ, έτσι και αλλιώς περιμένω και κάτι αλλά πραγματάκια απ' έξω τα οποία λογικά αργούν ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 9, 2011 #258 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Εχω ενα coolermaster real pro 1250w με μεγάλες κάρτες γραφικών σε δουλεύει με μικρες δουλεύει μια χαρα...Δεν έχω καμιά ευθύνη αν πάθει αυριο-μεθαύριο κάτι το pc σας...Γιαννιτσά συνάντηση ή αν εχω χρόνο σας στο στέλνω.. (πιστεύω απο βδομάδα να μπορέσω)ενδιαφέρομε αν δεν το έχεις δώσει φίλε μου!!! περνάω και το παίρνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 9, 2011 #259 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το psu του ΝοοDle και μπορώ να κάνω και local pick up Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 9, 2011 #260 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Παιδες το psu θα πάει στον caution γιατί μένει κανα 2 τετράγωνα πιο πάνω απο μένα και απο Παρασκευή εγω την κάνω ταξιδάκι...Σορρυ για την αναμονή κάποιων αλλά ουτε καταθετικό λογαριασμό έχω και ουτε χρόνο για να πακετάρω και να στέλνω..Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts