YDinopoulos Μάϊος 20, 2013 #2441 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Δινονται...1. Ενα σετ Home Cinema 5.1 της Thomson. Μοντελο DPL 550HT. Ειναι λειτουργικο, απλα στο τηλεκοντρολ εχει χυθει υγρο μπαταριας και θελει καθαρισμα. Εχει να δουλεψει κανα 2 χρονια, οποτε αγνωστο το αν δουλευει. Επισης δινω και 4 stand για τους 4 δορυφορους, σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση !Link : Thomson DPL 550HT Overview & Specs - Home Theater Systems - CNET Reviews2. Ψηφιακος δορυφορικος δεκτης Humax 5400z με το τηλεχειριστήριο του. Δουλεύει κανονικά.Προταιρεοτητα σε παλαιοτερα η/και active μελη. Αποκλειστικά παραλαβη απο Γλυφαδα/Βουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 20, 2013 #2442 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 ^^ ενδιαφέρομαι για το home cinema, αν είναι δυνατό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2013 #2443 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για το home cinema αν δεν κάτσει με [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάϊος 20, 2013 #2444 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Δινονται...1. Ενα σετ Home Cinema 5.1 της Thomson. Μοντελο DPL 550HT. Ειναι λειτουργικο, απλα στο τηλεκοντρολ εχει χυθει υγρο μπαταριας και θελει καθαρισμα. Εχει να δουλεψει κανα 2 χρονια, οποτε αγνωστο το αν δουλευει. Επισης δινω και 4 stand για τους 4 δορυφορους, σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση ! Link : Thomson DPL 550HT Overview & Specs - Home Theater Systems - CNET Reviews 2. Ψηφιακος δορυφορικος δεκτης Humax 5400z με το τηλεχειριστήριο του. Δουλεύει κανονικά. Προταιρεοτητα σε παλαιοτερα η/και active μελη. Αποκλειστικά παραλαβη απο Γλυφαδα/Βουλα Δηλωνω και εγω ενδιαφερον για το Home Cinema 5.1 της Thomson! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 20, 2013 #2445 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 λοιπόν για να είμαι σαφής και το αφήνω στον [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] να αποφασίσει εγώ το θέλω για να αντικαταστήσω ένα 5.1 set από την creative που έχω και το οποίο με την σειρά μου θα το χάριζα σε αυτό το thread, τώρα αν ο [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] δεν έχει αντίστοιχο πράγμα και το χρειάζεται, αποχωρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2013 #2446 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 λοιπόν για να είμαι σαφής και το αφήνω στον [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] να αποφασίσειεγώ το θέλω για να αντικαταστήσω ένα 5.1 set από την creative που έχω και το οποίο με την σειρά μου θα το χάριζα σε αυτό το thread, τώρα αν ο [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] δεν έχει αντίστοιχο πράγμα και το χρειάζεται, αποχωρώ Κάντο έτσι, έχω κι εγώ ένα creative που έχει χαλάσει το controler, αλλά το έχω δώσει ήδη να μου το πάνε σε μαστόρι. Έχω και έναν γνωστό που έχει περίσιο, οπότε είμαι σίγουρος δεν θα μου λείψει. Εννοείται όποιος το έχει ανάγκη περισσότερο το παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Μάϊος 20, 2013 #2447 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Δηλωνω και εγω ενδιαφερον για το Home Cinema μιας που ποτε δν ειχα την εμπειρια να εχω ενα, την εβγαζα παντα με ηχεια 2+1 ή τα απλα ηχεια της τηλεορασης.Δν ξερω αν εχω πιθανοτητες να το παρω αλλα ειδα οτι εσεις οτι και να γινει εχετε και ενα αλλο καβατζα οποτε σκεφτηκα να δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 20, 2013 #2448 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Και εγώ στην σειρά για το Home Cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Μάϊος 20, 2013 #2449 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Να μπω και γω στην σειρα για το home cinema.Αν δεν φυγει στους χρηστες που εχουν προτεραιοτητα,θα αγκαρεψω εναν φιλο να ερθει να το παρει απο τον χωρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 20, 2013 #2450 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 χθες κέρδισα ένα steam coupon για 25% εκπτωση στο Zeno Clash 2. επειδή εγώ δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσω, το δίνω σε όποιον το θέλει ps. λήγει (Valid until Sun Jun 02 2013 16:39:12 GMT+0300 (GTB Daylight Time)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάϊος 20, 2013 #2451 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Χαριζονται τα ηχεια:ALTEC LANSING 220 Speakers - Newegg.comΠληρως λειτουργικα, σε καλη κατασταση. Το μονο προβλημα ειναι οτι τα πλαστικα απο τις βασεις εχουν σπασει και θελουν καπως κολλημα για να σταθουν (*ή με πατεντα).Οι βασεις υπαρχουν.Παραλαβη απο Ιλιον.Σε πμ οποιο παιδι ενδιαφερεται γιατι δεν μπαινω στην συγκεκριμενη στηλη του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 21, 2013 #2452 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 Χαριζονται 23 invites dota 2, ετσι για να αρχισει να μεγαλωνει το community..Οποιος θελει μου στελνει πμ και μου λεει το steam του να τον κανω add..Επειδη ειναι ετσι κι αλλιως πολλα, για να μην κανουμε χαος το thread.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάϊος 21, 2013 #2453 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 χαριζεται παλιο κουτι ασπρο με PIII @ 550Μhz, 128MB SDRAM, VGA agp tnt2, dvdrom, TV card, του λειπει τροφοδοτικο και δισκος...τα πραγματακια δουλευουν καθως συνδεσα ενα αλλο τροφοδοτικο και πηρε μπρος...δειχνει bios screen κλπτο κουτακι δοθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 21, 2013 #2454 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 2. Ψηφιακος δορυφορικος δεκτης Humax 5400z με το τηλεχειριστήριο του. Δουλεύει κανονικά. Αν και εχω, θα ηθελα να εχω και για το σαλονι, ζηταω πολλα ? Αμα δεν το θελει κανενας αλλος και σου κάθεται εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 21, 2013 #2455 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 νοου προμπλεμ. Σου εχω ταξει και κατι ακομα εσενα Απο αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 22, 2013 #2456 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 να ευχαριστήσω τον [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] για τον ενισχυτή που παραλίγο να με φορτώσει και με ένα σύνθετο το τηλεχειριστήριο δουλεύει κομπλέ, 1 ηχείο που έβαλα για να τον τεστάρω δούλευε κανονικά, μόλις μοντάρω καλώδια, θέση ενισχυτή, υπολογιστή κλπ θα χαρίσω εδώ το δικό μου σετάκι...εις αναμονήν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 22, 2013 #2457 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 λοιπόν με την σειρά μου...χαρίζω αυτό εδώ το σετ 5.1 της creativeCreative SBS A520 5.1 Speakers - Enjoy realistic surround sound in your games and moviesόποιος το επιθυμεί παραλαμβάνει από Χαλάνδρι ή από το μετρό του Νομισματοκοπείου.Θα δωθεί προτεραιότητα σε παλαιά/ενεργά μέλη...μφχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkal Μάϊος 22, 2013 #2458 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 λοιπόν με την σειρά μου...χαρίζω αυτό εδώ το σετ 5.1 της creativeCreative SBS A520 5.1 Speakers - Enjoy realistic surround sound in your games and moviesόποιος το επιθυμεί παραλαμβάνει από Χαλάνδρι ή από το μετρό του Νομισματοκοπείου.Θα δωθεί προτεραιότητα σε παλαιά/ενεργά μέλη...μφχΔηλώνω ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Μάϊος 22, 2013 #2459 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 λοιπόν με την σειρά μου...χαρίζω αυτό εδώ το σετ 5.1 της creative Creative SBS A520 5.1 Speakers - Enjoy realistic surround sound in your games and movies όποιος το επιθυμεί παραλαμβάνει από Χαλάνδρι ή από το μετρό του Νομισματοκοπείου. Θα δωθεί προτεραιότητα σε παλαιά/ενεργά μέλη... μφχ Δηλώνω ενδιαφέρον και αποσύρομαι απο το Nokia 5800 (μην τα θέλω ολα δικά μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 22, 2013 #2460 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 και εγω θελω τα Creative SBS A520 5.1 Speakers - Enjoy realistic surround sound in your games and moviesμπαινω στην σειρα αν δεν κατσει με τα αλλα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts