theo_mich Οκτώβριος 27, 2011 #221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Μία ενημέρωση από τον φίλο για τον Canon ip4000 , αν είναι ακόμη διαθέσιμος ή δόθηκε;Φίλε μου συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν είμαι Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες. Τη Δευτερα που θα γυρίσω κανονιζουμε. Είναι δικό σου το printer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Οκτώβριος 27, 2011 #222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Σε ποια περιοχη μενεις φιλε μου???αν εισαι κοντα λεω να στην τσιμπησω.... Αγία Παρασκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 27, 2011 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Αγία ΠαρασκευήOuch....ειμαστε μακρια!!στειλε μου ενα κινητο σε πμ αν με βγαλει καμια μερα ο δρομος κ την εχεις ακομα να περασω να την παρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 30, 2011 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 φίλε μου αν δεν τα έχεις δώσει με ενδιαφέρουν άμεσα!!!τα έχω δώσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 30, 2011 #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω για λίγες ημέρες. Διαφορετικά θα πάνε για πέταμα.Πλακέτα από WD1600JS με Placket number 2060-701335-005 Rev ADCM: HSBHNT2CHBProduct of ThailandΠλακέτα από WD400 με Placket number 2060-001293-001 Rev A Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 31, 2011 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Ευχαριστώ τον φίλο theo_mich για τον εκτυπωτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Νοέμβριος 2, 2011 #227 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels.Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της, μαζί με το cd εγκατάστασης.Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα.Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ.Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές.Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του!Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 2, 2011 #228 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Με ενδιαφέρει η φωτογραφική χανιά με έξοδα δικά μου στέλνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Νοέμβριος 2, 2011 #229 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Με ενδιαφέρει η φωτογραφική χανιά με έξοδα δικά μου στέλνεις; Δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου, θα προτιμήσω να το δώσω σε κάποιον που θα περάσει να το πάρει από το σπίτι. Ήδη υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος από άλλο φόρουμ, με τον οποίο βρίσκομαι σε συνεννόηση. Αν τελικά δεν βρεθεί κοντινός παραλήπτης το ξανασυζητάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 2, 2011 #230 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 2, 2011 #231 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Δηλώνω ενδιαφέρον και γω για την φωτογραφικηείμαι αθηνα. εσύ σε ποια περιοχή είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Νοέμβριος 2, 2011 #232 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της, μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. ενδιαφερομε εγω για την webcam αν εισαι αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Νοέμβριος 3, 2011 #233 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Χαρίζονται...1. Πολυμηχάνημα HP DESKJET F380 ALL-IN-ONE για ανταλλακτικά χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.2. RAM DDR400 (2 x 512MB) ίσως να έχουν πρόβλημα ίσως και όχι, με μια μητρική που τις δοκίμασα έβγαζαν μπλε οθόνη. Αν κάποιος έχει όρεξη να τις δοκιμάσει δικές του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Νοέμβριος 3, 2011 #234 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Χαρίζονται...1. Πολυμηχάνημα HP DESKJET F380 ALL-IN-ONE για ανταλλακτικά χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.2. RAM DDR400 (2 x 512MB) ίσως να έχουν πρόβλημα ίσως και όχι, με μια μητρική που τις δοκίμασα έβγαζαν μπλε οθόνη. Αν κάποιος έχει όρεξη να τις δοκιμάσει δικές του!Δηλώνω εγώ ενδιαφέρον για τις μνήμες γιατί έχω ξεμείνει τελείως από DDR!ΦιλικάYnns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 3, 2011 #235 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Χαρίζονται...1. Πολυμηχάνημα HP DESKJET F380 ALL-IN-ONE για ανταλλακτικά χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.2. RAM DDR400 (2 x 512MB) ίσως να έχουν πρόβλημα ίσως και όχι, με μια μητρική που τις δοκίμασα έβγαζαν μπλε οθόνη. Αν κάποιος έχει όρεξη να τις δοκιμάσει δικές του!Θα ήθελα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου με τις μνήμες μιας και έχω μία μητρική με επεξεργαστή που κάθονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Νοέμβριος 4, 2011 #236 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της, μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Η webcam έχει κρατηθεί για τον overclocked. Για τη φωτογραφική, εκτός από τους filthy_dwarf (που μένει στα Χανιά) και 3likos υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλα fora στα οποία έκανα postιά την αγγελία και είμαι σε συνεννόηση με έναν ενδιαφερόμενο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω το νήμα ASAP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Νοέμβριος 6, 2011 #237 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της, μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Εδόθησαν και τα δυο! Σε καλή μεριά αδέρφια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Νοέμβριος 7, 2011 #238 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω κι εγώ ένα ξεσκαρτάρισμα. Τα πρώτα που περισσεύουν είναι:Midi Tower με μητρική και Ρ3 άγνωστης λειτουργικής κατάστασηςSeagate Momentus 2,5'' 500GB με πρόβλημα, αν κάποιος θέλει ν' ασχοληθείADSL Modems Siemens Speedstream 4200 και Crypto F200aΑργότερα θα βγουν κι άλλα όσο προχωράει το ξεσκαρτάρισμα του υλικού. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και με πμ. Την επόμενη Δευτέρα ότι έχει μείνει πάει ανακύκλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 7, 2011 #239 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Seagate Momentus 2,5'' 500GB με πρόβλημα, αν κάποιος θέλει ν' ασχοληθείΜάλλον ενδιαφέρομαι. Αθήνα είσαι? Όταν λες πρόβλημα θυμάσαι τι κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Νοέμβριος 7, 2011 #240 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω κι εγώ ένα ξεσκαρτάρισμα. Τα πρώτα που περισσεύουν είναι:Midi Tower με μητρική και Ρ3 άγνωστης λειτουργικής κατάστασηςSeagate Momentus 2,5'' 500GB με πρόβλημα, αν κάποιος θέλει ν' ασχοληθείADSL Modems Siemens Speedstream 4200 και Crypto F200aΑργότερα θα βγουν κι άλλα όσο προχωράει το ξεσκαρτάρισμα του υλικού. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και με πμ. Την επόμενη Δευτέρα ότι έχει μείνει πάει ανακύκλωση.Αν είσαι Αθήνα σίγουρα ενδιαφέρομαι για τον Momentus. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία του midi tower?ΦιλικάYnns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts