rastaman Φεβρουάριος 27, 2013 #2201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω linksHow to configure an HP ScanJet 3400C for use in Windows 7 - by Bruce Tyson - HeliumWindows 7 Driver for HP ScanJet 3400C - Page 2 - HP Support Forum - 233736Δεν είναι για το μοντέλο σου αλλά μήπως δουλέψει με αυτόν τον τρόπο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 28, 2013 #2202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Χαριζεται σκανερ canon lide 20. Ειναι αγνωστο αν δουλευει, δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε αλλα δεν εχω καθολου καλωδια για να το τσεκαρω.Χαριζεται τιμονιερα. Αυτη εδω ακριβως: http://www.ingame.de/files/2010/12/Playstation-3-Wheel-00.jpgαλλα δεν υπαρχουν τα πεταλια. Λογικα δουλευει μια χαρα. Την αναγνωριζει κανονικα παντως το pc.Περιοχη Αθηνα, Ιλιον.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ γιατι δεν μπαινω συχνα στο συγκεκριμενο section. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Φεβρουάριος 28, 2013 #2203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 (edited) Χαρίζετε USR 9108 Annex B (περιοχή Βούλα) Αν ενδιαφέρετε κανείς pm. Ευχαριστώ πολύ. !!!!!Δώθηκε...ευχαριστω πολύ!!!!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2013 από nmaggioros Sold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Φεβρουάριος 28, 2013 #2204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Χαριζεται τιμονιερα. Αυτη εδω ακριβως: http://www.ingame.de/files/2010/12/Playstation-3-Wheel-00.jpgαλλα δεν υπαρχουν τα πεταλια. Λογικα δουλευει μια χαρα. Την αναγνωριζει κανονικα παντως το pc.Ενδιαφερομαι στελνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Φεβρουάριος 28, 2013 #2205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Συμμεών,διπλά, και για τον κόπο του.:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Μάρτιος 1, 2013 #2206 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Xαριζεται μια prodigy cube με προβληματα.Η υποδοχη για τα ακουστικα εχει μισοξεκολλησει, υπαρχει και δευτερη , το ποτενσιομετρο βγαζει φυσημα , μια βιδα στο καπακι γυριζει τρελα.Σαν καρτα λογικα ειναι ενταξει.Οποιος θελει να την δοκιμασει , πιανουν τα χερια του ,απλα θα πληρωσει 2,3 Ε εξοδα παραλαβης (δεν ειμαι Αθηνα).Και μια παλιοκαμερουλα logitech (λογικα και αυτη θα λειτουργει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Μάρτιος 1, 2013 #2207 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 με ενδιαφέρει η prodigy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 1, 2013 #2208 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Και εγώ θα ήθελα την Prodigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 1, 2013 #2209 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 (edited) Χαρίζετε USR 9108 Annex B (περιοχή Βούλα)Αν ενδιαφέρετε κανείς pm.Ευχαριστώ πολύ.μ ενδιαφερει ! σου στελνω πμ για καποιες λεπτομερειεςενημερωση > αποσυρω λογω οτι ηδη δωθηκε - ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2013 από makio ενημερωση > αποσυρω λογω οτι ηδη δωθηκε - ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Μάρτιος 2, 2013 #2210 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Xαριζεται μια prodigy cube με προβληματα.Η υποδοχη για τα ακουστικα εχει μισοξεκολλησει, υπαρχει και δευτερη , το ποτενσιομετρο βγαζει φυσημα , μια βιδα στο καπακι γυριζει τρελα.Σαν καρτα λογικα ειναι ενταξει.Οποιος θελει να την δοκιμασει , πιανουν τα χερια του ,απλα θα πληρωσει 2,3 Ε εξοδα παραλαβης (δεν ειμαι Αθηνα).Και μια παλιοκαμερουλα logitech (λογικα και αυτη θα λειτουργει)Και εγω ενδιαφερομε για την prodigy. . . . . Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 2, 2013 #2211 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Xαριζεται μια prodigy cube με προβληματα.Η υποδοχη για τα ακουστικα εχει μισοξεκολλησει, υπαρχει και δευτερη , το ποτενσιομετρο βγαζει φυσημα , μια βιδα στο καπακι γυριζει τρελα.Σαν καρτα λογικα ειναι ενταξει.Οποιος θελει να την δοκιμασει , πιανουν τα χερια του ,απλα θα πληρωσει 2,3 Ε εξοδα παραλαβης (δεν ειμαι Αθηνα).Και μια παλιοκαμερουλα logitech (λογικα και αυτη θα λειτουργει)Eνδιαφερομε και εγω για την Prodigy ειμαι Θεσσαλονικη ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Μάρτιος 2, 2013 #2212 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Εγώ αποσύρω από την prodigy,ας την πάρει κάποιος άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 2, 2013 #2213 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Χαριζεται σκανερ canon lide 20. Ειναι αγνωστο αν δουλευει, δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε αλλα δεν εχω καθολου καλωδια για να το τσεκαρω.Χαριζεται τιμονιερα. Αυτη εδω ακριβως: http://www.ingame.de/files/2010/12/Playstation-3-Wheel-00.jpgαλλα δεν υπαρχουν τα πεταλια. Λογικα δουλευει μια χαρα. Την αναγνωριζει κανονικα παντως το pc.Περιοχη Αθηνα, Ιλιον.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ γιατι δεν μπαινω συχνα στο συγκεκριμενο section.Το σκανερ δοθηκε.Η τιμονιερα παραμενει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάρτιος 2, 2013 #2214 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Σου στελνω pm για την τιμονιερα να δω αν μπορω να ερθω γιατι ειμαστε μακρυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Μάρτιος 2, 2013 #2215 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Χαρίζεται Microsoft Notebook Receiver v2.0.Είναι αυτό:[ame=http://www.amazon.com/Microsoft-1051-Notebook-Receiver-v2-0/dp/B007BR7IDM/ref=cm_cr_pr_product_top]Amazon.com: Microsoft 1051 Notebook Receiver v2.0: Computers & Accessories[/ame]Δεν ξέρω με πόσα ποντίκια είναι συμβατό αλλά δούλευε κανονικά με το MS Wireless Notebook Optical Mouse 4000 από το οποίο περίσσεψε,όπως και με το Wireless Laser Mouse 5000 που έχω.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης ή Δυτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάρτιος 3, 2013 #2216 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 χαρίζεται power supply για εκτυπωτη ή πολυμηχαμηνα HP ειναι αυτο με το τιρκουαζ βυσμαhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlQZg8nUZ6KvTgR520l9hdbPVmSEsx6XAxjXmFT-9jGtJScAvSHw Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάρτιος 3, 2013 #2217 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Μετά απο τακτοποίηση της αποθήκης .... βρέθηκε Primax colorado usb 9600 με το καλώδιο τροφοδοσίας του....Τελευταία φορά που είχε χρειαστεί δούλευε μια χαρά Παραλαβή - παράδοση Παλιό Φάληρο και γύρο του Primax USB Colorado 9600Δεν ξέρω αν δουλεύει σε 7 ή 8 ... απο τα xp έχω να το χρησιμοποιήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 3, 2013 #2218 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 χαρίζεται power supply για εκτυπωτη ή πολυμηχαμηνα HP ειναι αυτο με το τιρκουαζ βυσμαhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlQZg8nUZ6KvTgR520l9hdbPVmSEsx6XAxjXmFT-9jGtJScAvSHwΑν δε το θέλει κανείς άλλος, με ενδιαφέρει. Μπορείς να το στείλεις θυρίδα θυρίδα με ελτά κουριερ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 3, 2013 #2219 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 (edited) χαρίζεται power supply για εκτυπωτη ή πολυμηχαμηνα HP ειναι αυτο με το τιρκουαζ βυσμαhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlQZg8nUZ6KvTgR520l9hdbPVmSEsx6XAxjXmFT-9jGtJScAvSHwΔε το θέλω, αλλά πόσα βόλτ και αμπέρ είναι; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2013 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 3, 2013 #2220 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Μετά από εκαθάριση μαζεύτηκαν 108 θήκες για CD. Καμία δεν είναι σπασμένη ή ραγισμένη, αυτές πήγαν ήδη στην ανακύκλωση. Επίσης καμία δεν έχει εσωτερικά χαρτιά και ετικέτες. Οι περισσότερες είναι με τη μαύρη υποδοχή για το δίσκο, υπάρχουν όμως και μερικές με διάφανη, μερικές με άσπρη και 2-3 για διπλά cd.Είναι σε 3 σακούλες των 36 θηκών έκαστη. Όποιος θέλει περνάει από το Γαλάτσι και πέρνει όσες σακούλες θέλει, σε λίγες μέρες θα πάνε ανακύκλωση. Υπάρχει δυνατότητα να φέρω και μια σακούλα στη Νερατζιώτισα αν κάποιος βολεύεται με το τρένο.Επικοινωνία με pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts