HILL.K Φεβρουάριος 11, 2013 #2061 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 3ος? ποτε προλαβαν!!? δε βλεπω αλλους πριν απο εμενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 11, 2013 #2062 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 3ος? ποτε προλαβαν!!? δε βλεπω αλλους πριν απο εμενα!! Μάλλον αυτοι που είναι να το πάρουν το κουτί είναι νεοι στο φορουμ και δεν έγραψαν για ευνοητους λόγους στο θρεντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Φεβρουάριος 11, 2013 #2063 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 3ος? ποτε προλαβαν!!? δε βλεπω αλλους πριν απο εμενα!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κουτί το είχα βάλει στην αρχή στις Πωλήσεις, αλλά επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον έγραψα μέσα στο θέμα να μπει στο Χαρίζονται και απο κει το είδαν τα άλλα 2 παιδιά και μου έστειλαν π.μ. Για να είμαι ειλικρινής δεν έλεγξα αν πληρούν τους κανόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2013 #2064 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Για την ευρυθμία του φάρουμ, πρεπει να τηρείται το παρακάτω.Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω:0-6 μήνες, 100 μηνύματα6-12 μήνες, 50 μηνύματα12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματαΑν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν.Οποτε πρωτα απ'ολα την προταιραιοτητα την εχει ο [MENTION=6617]HILL.K[/MENTION] και μετα όσοι ποσταρουν εδω και ειναι σύμφωνοι με τους κανονες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Φεβρουάριος 11, 2013 #2065 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κουτί το είχα βάλει στην αρχή στις Πωλήσεις, αλλά επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον έγραψα μέσα στο θέμα να μπει στο Χαρίζονται και απο κει το είδαν τα άλλα 2 παιδιά και μου έστειλαν π.μ.Για να είμαι ειλικρινής δεν έλεγξα αν πληρούν τους κανόνες.Τσεκαρε το...!! Εγω δεν εχω προβλημα να μην παρω το κουτι,εσυ θα το δωσεις οπου θες...αλλα εχω προβλημα με το να μην τηρουνται καποιοι απλοι και λιγοι κανονες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Φεβρουάριος 11, 2013 #2066 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Για την ευρυθμία του φάρουμ, πρεπει να τηρείται το παρακάτω.Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω:0-6 μήνες, 100 μηνύματα6-12 μήνες, 50 μηνύματα12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματαΑν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν.Οποτε πρωτα απ'ολα την προταιραιοτητα την εχει ο @HILL.K και μετα όσοι ποσταρουν εδω και ειναι σύμφωνοι με τους κανονες !Το ένα μόνο άτομο πληρεί τους κανόνες, αλλά εκδήλωσε ενδιαφέρον μέσω π.μ.Οπότε τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2013 #2067 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Κοίτα, κανείς δε θα σου βάλει μαχαίρι στο λαιμο για το που θα χαρίσεις τα πράγματά σου. Δεν είναι αγγελία πώλησης. Απλα για να μην χάσουμε την μπάλα, καλό ειναι να κρατάμε μια προταιραιότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Φεβρουάριος 11, 2013 #2068 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Οκ. Τότε αν μέχρι το απογεύμα δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο το αλλό παιδί (του έχω στείλει π.μ.) κατοχυρώνεται στον HILL.K Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Φεβρουάριος 11, 2013 #2069 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 να πεις στο αλλο παιδι να το ζητησει και δημοσια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 11, 2013 #2070 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Σέβομαι τους κανόνες , εγώ θα προτιμούσα να δοθεί σε κάποιον που δεν είναι συχνός πελάτης στο χάρισε το .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Φεβρουάριος 11, 2013 #2071 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα/fax HP PSC 2210 (χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας & δεδομένων).Το μηχάνημα είναι παγωμένο, ανάβει, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε καμία λειτουργία ακόμα και μετά από hard reset.Και επειδή δεν έχω καμία υπομονή να τα βάλω με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου που έχουν δικό τους μυαλό και πεισμώνουν όποτε τους καπνίσει, ας πιάσει τόπο σε κάποιον που μπορεί να το συνεφέρει ή ως ανταλλακτικά.Βρίσκομαι ΠάτραΤο χρειάζεται κάποιος για να μη πάει ανακύκλωση...; :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Φεβρουάριος 11, 2013 #2072 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Photosmart C4480.Είχε πρόβλημα στην πλακέτα, και δεν εκτύπωνε. Επίσης λείπει η λωρίδα-οδηγός της κεφαλής εκτύπωσης που την ήθελα για ανταλλακτικό. Το σκάνερ του λειτουργεί κανονικά. Εάν κάποιος το θέλει παραλαβή από Περιστέρι, και κατόπιν συνεννόησης από Π.Φάληρο.Να προσθέσω ότι δεν έχει μελάνια μέσα.Επίσης:Χαρίζεται ασύρματο τηλέφωνο DORO 525 χρώματος ΡΟΖ (!!!!!). Λειτουργεί κανονικά, απλά η ποιότητα λήψης του δεν είναι η καλύτερη. Επαναλαμβάνω για παραλαβή, είτε Περιστέρι, μετρό Αγ. Αντώνιος, είτε Αττικό Νοσοκομείο, ή Π.Φάληρο κατόπιν συνεννόησης πάντα. Δεν πρόκειται να πάω να παραδώσω αλλού, επειδή στο παρελθόν έχω τρέξει πολύ χωρίς να πάρω ούτε ένα ευχαριστώ για τα χιλιόμετρα και τις βενζίνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 11, 2013 #2073 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Χαρίζεται το παρακάτω κουτί:Thermaltake - U.S.A. - Mambo - VC2000BNS Έχει χαλασμένο το μπροστινό πορτάκι και ένα κλιπάκι απο τις θέσεις των συσκευών. Επίσης έχω αφήσει ενα Dvd player πάνω. Μόνο Αθήνα για χέρι με χέρι.Ενδιαφέρομαι για το κουτί (είχα στείλει pm όταν ανεφέρθηκε στην αγγελία) αν δεν προηγείται ο [MENTION=6617]HILL.K[/MENTION] λόγο του ότι πόσταρε πρώτος στο παρόν θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Φεβρουάριος 11, 2013 #2074 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 15. DreamBOX DM500s clone. Δουλευει άψογα. Θα δωθει με δικο μου firmware,αν ειναι δυνατο θα το ηθελα Με ενδιαφερει.στειλε μου pm να κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2013 #2075 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Εγώ το δίνω στον uNick... Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 11, 2013 #2076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 - UPDATE -15. DreamBOX DM500s clone. Δουλευει άψογα. Θα δωθει με δικο μου firmware,Περιοχες Πειραια η Γλυφαδα μονο. Οχι αποστολες σε επαρχια και φυσικα οσο πιο ενεργος χρηστης, τοσο μεγαλυτερη και η προτεραιοτητα... Δηλωνω ενδειαφερων (εαν δεν το παρουν οι προηγουμενοι.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 11, 2013 #2077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 (edited) Χαρίζονται τα παρακάτω: PC PowerPad Pro Ruby Orb Thermaltake CPU Cooler 775,AM2,939,754 (Πρέπει να τα έχω σχεδόν όλα τα bracket εκτός αν καταλάθος χάθηκε κάποιο) USB Modem 56k Diamond Supra Max Floppy Drive Samsung (Πρέπει να δουλεύει απ' όσο θυμάμαι) CD-RW Teac CD-W58E CD-RW Asus CD-S500/a Thrustmaster Universal Challenge 5in1 V3 (Πλήρως λειτουργική) Routers: 2x Thomson ST780 WL Tilgin Vood AB 452w_A (Χωρίς μετασχηματιστή. Μπορεί και να το βρώ) Και τα τρία είναι με firmware απο Vivodi. Αν θυμάμαι καλά δουλεύουν. Ανάβουν αλλά δε ξέρω κάτι παραπάνω και δεν έχω χρόνο να τα δοκιμάσω. Παραλαβή απο Δυτική Αττική (Περιστέρι, Πετρούπολη κλπ) απογευματινές ώρες εκτός αν είναι τίποτα μικρό που μπορούμε να βρεθούμε και κέντρο πρωϊνές ώρες (Εξάρχεια, Ομόνοια κλπ) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2013 από swatoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 11, 2013 #2078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Δηλωνω ενδιαφερων για την Thrustmaster 5in1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 11, 2013 #2079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Όποτε θέλεις έλα να την πάρεις. Στείλε τηλ σε πμ για να μιλήσουμε πότε μπορείς.Ανεβάζω και φωτογραφίες απο τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 11, 2013 #2080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION]Θα θελα το cpu cooler. Sent from my Optimus L5 using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts