HILL.K Οκτώβριος 11, 2011 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Χαρίζεται σταθερός υπολογιστής με κουτί οριζόντιας τοποθέτησης. Μη με ρωτάτε τι χαρακτηριστικά έχει, το είχα φτιάξει για home theater pc πριν πολλά χρόνια αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Αν θυμάμαι καλά έχει PIII επεξεργαστή, δούλευε κανονικά και δεν έχει σκληρό δίσκο (αν και κάτι μπορώ να βρώ) Καλησπέρα! με ενδιαφερει μονο το κουτι αν παίρνει κανονικό τροφοδοτικο! Τα υπόλοιπα μπορω να τα χαρίσω συν μερικα πραγματακια ακομα που εχω ξεθάψει! στελνω πμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Οκτώβριος 12, 2011 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Χαρίζεται σταθερός υπολογιστής με κουτί οριζόντιας τοποθέτησης. Μη με ρωτάτε τι χαρακτηριστικά έχει, το είχα φτιάξει για home theater pc πριν πολλά χρόνια αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Αν θυμάμαι καλά έχει PIII επεξεργαστή, δούλευε κανονικά και δεν έχει σκληρό δίσκο (αν και κάτι μπορώ να βρώ) Με ενδιαφερει φιλε μου.Σου στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Οκτώβριος 12, 2011 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Εκδηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου, αν τελικά δεν παραλάβει κάποιος από τους παραπάνω φίλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Οκτώβριος 12, 2011 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Χαρίζεται σταθερός υπολογιστής με κουτί οριζόντιας τοποθέτησης. Μη με ρωτάτε τι χαρακτηριστικά έχει, το είχα φτιάξει για home theater pc πριν πολλά χρόνια αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Αν θυμάμαι καλά έχει PIII επεξεργαστή, δούλευε κανονικά και δεν έχει σκληρό δίσκο (αν και κάτι μπορώ να βρώ)Μ'ενδιαφέρει. Στέλνω pm.Ynns Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Οκτώβριος 12, 2011 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 ΟΚ σας απάντησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro22 Οκτώβριος 14, 2011 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Τελικά δεν κατάφερα να κάνω αυτό που είχα στο μυαλό μου όποτε ξαναχαρίζεται (αρχικά μου το χάρισε ο fontanero)Φίλε aquasonic αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι πες μου να κανονίσουμε.Αν όχι όποιος το θέλει ας ποστάρει :smoke:To Κινητό έφυγε σήμερα στον φίλο speedle Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Οκτώβριος 14, 2011 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Σ'ευχαριστώ φίλε μου, θα ενημερώσω όταν φτάσει το δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmike Οκτώβριος 15, 2011 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Καλησπερα, ψαχνω ενα backpanel για αυτη τη μητρικη --> ASUS P5N-E SLI motherboard review - TechSpot Reviews (http://www.techspot.com/articles-info/43/images/Image_07.jpg). Μηπως τυχον το εχει κανεις και δεν το χρειαζεται; Προτιθεμαι να το παρω ακομα και με πληρωμη. Θα μου κανατε μεγαλη χαρη. Εκτος απο το ebay ξερετε που αλλου θα μπορουσα να το βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Οκτώβριος 15, 2011 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Καλησπερα, ψαχνω ενα backpanel για αυτη τη μητρικη --> ASUS P5N-E SLI motherboard review - TechSpot Reviews (http://www.techspot.com/articles-info/43/images/Image_07.jpg). Μηπως τυχον το εχει κανεις και δεν το χρειαζεται; Προτιθεμαι να το παρω ακομα και με πληρωμη. Θα μου κανατε μεγαλη χαρη. Εκτος απο το ebay ξερετε που αλλου θα μπορουσα να το βρω;Μάλλον αυτό πρέπει να πάει στο TheLab.gr > Το Παζάρι > Ζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmike Οκτώβριος 15, 2011 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Καλως, συγνωμη για την αναστατωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 17, 2011 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Χαρίζεται Arctic Cooling Accelero XTREME Plus.http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/18/accelero-xtreme-plus.html?c=2182Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση (έχω κόψει τα fins σε κάποιο σημείο αλλά είναι στην άκρη - 1cm - και δεν επιρρεάζει την απόδοση).Δίνεται μαζί με 2 κιτ, ένα για GTX480 και ένα για GTX460.Φυσικά αν δεν σαν κάνει κάποιο κιτ, με 6€ η Arctic Cooling στέλνει δωρεάν το κιτ που σας χρειάζεται.Έξοδα αποστολής του παραλήπτη ΜΟΝΟ με courier.Να ενημερώσω πως έχει μπει και σε άλλο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2011 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Χαρίζεται Arctic Cooling Accelero XTREME Plus.Accelero XTREME Plus · VGA · Cooling · Arctic CoolingΔεν είναι στην καλύτερη κατάσταση (έχω κόψει τα fins σε κάποιο σημείο αλλά είναι στην άκρη - 1cm - και δεν επιρρεάζει την απόδοση).Δίνεται μαζί με 2 κιτ, ένα για GTX480 και ένα για GTX460.Φυσικά αν δεν σαν κάνει κάποιο κιτ, με 6€ η Arctic Cooling στέλνει δωρεάν το κιτ που σας χρειάζεται.Έξοδα αποστολής του παραλήπτη ΜΟΝΟ με courier.Να ενημερώσω πως έχει μπει και σε άλλο φόρουμ.Δικια μου αν βολευει συναντηση θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 17, 2011 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Έκλεισε στον φίλο evolution. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tridimo Οκτώβριος 18, 2011 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον InMyMemory για την χορηγία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2011 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Χαριζεται εκπτωτικο κουπονι 30% για Logitech για αγορα μεχρι αποψε 18/10/11Οποιος ποσταρει πρωτος, μου στελνει ενα πμ μετα και του τον δινω. Στη συνεχεια μπορει να συννενοηθει και με αλλους ενδιαφερομενους να τον χρησιμοποιησουν απο κοινου ωστε να επωφεληθουν μαζι την εκπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vx53c Οκτώβριος 18, 2011 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 εμένα το κουπόνι; =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2011 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Δωθηκε....Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Οκτώβριος 18, 2011 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Χαρίζεται EIZO Flexscan F35 (15''). Μόνο με παραλαβή από το σπίτι μου. (Αθήνα) ΑΝ (χλωμό το κόβω) τη θέλει κάποιος - πμ me Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2011 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Χαριζεται εκπτωτικο κουπονι 30% για Logitech για αγορα μεχρι αποψε 18/10/11Οποιος ποσταρει πρωτος, μου στελνει ενα πμ μετα και του τον δινω. Στη συνεχεια μπορει να συννενοηθει και με αλλους ενδιαφερομενους να τον χρησιμοποιησουν απο κοινου ωστε να επωφεληθουν μαζι την εκπτωση.Διαθεσιμο ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 18, 2011 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Χαρίζονται βίδες Lian-Li για V2010 ή όποιο άλλο μοντέλο ταιριάζουν. Είναι καμιά 30άδα. Οι μισές έχουν λαστιχάκι. Είναι για τοποθέτηση δίσκων. Μαζί και 4 χειρόβιδες. Είναι αυτές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts