cacciatore Σεπτέμβριος 9 #7781 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9 On 6/9/2024 at 10:57 ΜΜ, το μέλος minast έγραψε: Χαρίζονται 2 παλιά laptops: HP Pavilion dv6000, 2x1GB PC2, τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο, μάλλον μη λειτουργικό Καλησπέρα. Αν δεν έχει πάει στην ανακύκλωση θα ήθελα να δοκιμάσω το HP, αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής του με boxnow. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Σεπτέμβριος 13 #7782 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 On 7/9/2024 at 12:17 ΠΜ, το μέλος georgios65 έγραψε: Καλημέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το Toshiba Satellite για προσπάθεια ανάταξης. Ευχαριστώ. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα και θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και δημοσίως τον minast. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι φίλε μου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Gaina Σεπτέμβριος 29 #7783 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29 (edited) Καλησπέρα! Χαρίζεται έπιπλο τηλεόρασης με ροδάκια. Η πάνω επιφάνεια και το πορτάκι είναι από τζάμι. Διαστάσεις (εκατοστά): Βάθος 47, Πλατος 52, Υψος 67.5 Έχει μερικές φθορές, το ξύλο έχει ξεφτίσει σε ορισμένα σημεία και το κάλυμμα του πάνω τζαμιου ξεκολλάει. Παραλαβή από Νέα Φιλαδέλφεια. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 29 από O Gaina 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Σεπτέμβριος 29 #7784 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29 Καλησπέρα σας. Θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον @Papakitou για τον εκτυπωτή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr 9 ώρες πριν #7785 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν (edited) Είναι από sethome cinema παλιό και πέραν της διαφοράς του χρώματος είναι της ίδιας σειράς αν δεν κάνω λάθος. Λειτουργικά αλλά με εκδορες. Θα τα κρατήσω μέχρι τέλος του μήνα και μετά πάνε ανακύκλωση. Περιοχή Αχαρνές. Υπάρχει και το subwoofer. Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από gkatsogr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts