YDinopoulos Ιανουάριος 30 #7761 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30 On 13/1/2024 at 1:45 ΜΜ, το μέλος nikomas50 έγραψε: Ενδιαφέρον για τον εκτυπωτή! Αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος πιο παλιός (), στείλε pm για συνεννόηση. Ευχαριστώ! Παραδοθηκε στον νεο κατοχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomas50 Ιανουάριος 30 #7762 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30 On 13/1/2024 at 11:55 ΠΜ, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Χαριζεται ενας Samsung ML2580N laser εκτυπωτης. Τονερ εχει καπου 80% αν θυμαμαι καλα. Εκτυπωνει αριστα, απλα ανα 2-3 σελιδες νομιζει οτι το tray ειναι γεματο και θελει να το αδειασεις και μετα συνεχιζει. Περα απο αυτο δεν εχει κανενα προβλημα. Παραλαβη απο Γλυφαδα αποκλειστικα και θα δωθει σε ενεργα μελη με παρουσια και με προτεραιοτητα στο ποσο "παλιουρες" ( ) ειναι ... Παρέλαβα τον εκτυπωτή και ευχαριστώ πολύ και από εδώ τον Γιάννη @YDinopoulos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 3 #7763 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3 Χαριζεται το παρακατω συστημα CPU : Intel Core 2 Quad Q800 MoBo : FoxCon G31MXP RAM : 4GB (2X2GB) DDR2 800Mhz GPU : AMD R5 2000 (1GB) SSD KINGSTON 240GB HDD WD 640GB (Ανευ αξιας, τον ειχα να πεταω μεσα backup του SSD) DVD-RW OEM Turbo-X midi case Windows 10 - Home (22H2) Οθόνη 17' ViewSonic va703m (θα χρειαστει να αγορασετε ενα καλωδιο VGA) Μαζι θα δωθει ενα mouse Microsoft και ενα πληκτρολογιο Compaq. ΠΡΟΣΟΧΗ... 1) Θα δωθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε ενεργα μέλη με παρουσια στο φορουμ, ΚΑΙ που εχουν δωσει αντικειμενα, κατοπιν ΔΙΚΗΣ μου κρισης. 2) Το PSU κανει ενα σφυριγμα κατα το POST. Μετα απο 10-15sec δεν κανει θορυβο. 3) Παραλαβη μονο απο ΓΛυφαδα. Δεν εχω χρόνο για αποστολες η συναντησεις αλλου. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 6 #7764 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6 ^^ Το PC δωθηκε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Φεβρουάριος 15 #7765 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15 Χαρίζονται ακουστικα με φθαρμενα μαξιλαρακια satelite receiver 775 cpu fan με χαλκινο πυρήνα, ψιλοβανδαλισμενο χωρις fan. φακος philips ΟΧΙ LED. διαφορα αυτοκολλητα θηκες για go pro powerbank 2200mha φιγούρες πορσελάνης, έχουν δύο σπασμένα αυτακια, αλλά υπάρχουν. Αρκουδάκια στην ζελατίνα τους Αποτρίχωτικη μηχανή με κεριά. ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ ΕΔΩ!! Μετα πμ. Επισης θα αναρτηθούν σε διπλανο φορουμ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 15 #7766 Κοινοποίηση Απρίλιος 15 (edited) Χαρίζονται: 1. Ακουστικά/hf bluetooth Zealot με φθαρμένα μαξιλαράκια, αλλά λειτουργικά. 2. Βιβλιοθήκη ΙΚΕΑ LAIVA με ήπιες κοσμητικές φθορές λόγω χρήσης. Απόλυτα λειτουργική. Παραλαβή από Αμπελόκηπους. Πμ για λεπτομέρειες. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 15 από ronin13 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Απρίλιος 28 #7767 Κοινοποίηση Απρίλιος 28 Χαρίζεται λειτουργική MSI AM1l μαζί με το backplate της. Μόλις την δοκίμασα και έκανα αλλαγή το cpu fan με καινούριο. Όποιος την θέλει θα πρέπει να έρθει να την πάρει από Μενίδι. Ευχαριστώ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 29 #7768 Κοινοποίηση Απρίλιος 29 12 ώρες πριν, το μέλος gkatsogr έγραψε: Χαρίζεται λειτουργική MSI AM1l μαζί με το backplate της. Μόλις την δοκίμασα και έκανα αλλαγή το cpu fan με καινούριο. Όποιος την θέλει θα πρέπει να έρθει να την πάρει από Μενίδι. Ευχαριστώ! την θέλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Μάϊος 14 #7769 Κοινοποίηση Μάϊος 14 On 28/4/2024 at 8:56 ΜΜ, το μέλος gkatsogr έγραψε: Χαρίζεται λειτουργική MSI AM1l μαζί με το backplate της. Μόλις την δοκίμασα και έκανα αλλαγή το cpu fan με καινούριο. Όποιος την θέλει θα πρέπει να έρθει να την πάρει από Μενίδι. Ευχαριστώ! Καλημέρα! Δόθηκε στον AlexanderK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 11 #7770 Κοινοποίηση Ιούνιος 11 Χαριζεται PSU μαρκας Turbo-X 450W non modular. Παραλαβη απο ΓΛυφαδα, εκτος αν καποιος κανονισει με Boxnow Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Ιούνιος 12 #7771 Κοινοποίηση Ιούνιος 12 On 11/6/2024 at 8:22 ΜΜ, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Χαριζεται PSU μαρκας Turbo-X 450W non modular. Παραλαβη απο ΓΛυφαδα, εκτος αν καποιος κανονισει με Boxnow καλησπέρα θα με ενδιέφερε μπορει να σηκώσει μια καρτα γραφικών παλια που εχω gtx 960; ευχαρηστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 13 #7772 Κοινοποίηση Ιούνιος 13 11 ώρες πριν, το μέλος dukepapas έγραψε: καλησπέρα θα με ενδιέφερε μπορει να σηκώσει μια καρτα γραφικών παλια που εχω gtx 960; ευχαρηστω. Καλημερα. Αν το υπολοιπο συστημα δεν εχει απαιτησεις (overclock/ αντλιες/πολλα fan), δεν θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 22 #7773 Κοινοποίηση Αύγουστος 22 Καλησπέρα.. Χαρίζω τον εκτυπωτή της φωτογραφίας Έχει ένα θέμα και βγάζει γραμμές κατά την εκτύπωση, είχα δοκιμάσει νέο toner αλλά τα ίδια, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Δεν έχω φωτογραφία του θέματος αυτή τη στιγμή Περιοχή Πειραιάς /κέντρο Παραλαβή από τον χώρο μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Αύγουστος 22 #7774 Κοινοποίηση Αύγουστος 22 11 λεπτά πριν, το μέλος Papakitou έγραψε: Καλησπέρα.. Χαρίζω τον εκτυπωτή της φωτογραφίας Έχει ένα θέμα και βγάζει γραμμές κατά την εκτύπωση, είχα δοκιμάσει νέο toner αλλά τα ίδια, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Δεν έχω φωτογραφία του θέματος αυτή τη στιγμή Περιοχή Πειραιάς /κέντρο Παραλαβή από τον χώρο μου Καλησπέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για τον εκτυπωτή, εφόσον η παραλαβή μπορεί να γίνει από 1/9 και μετά. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 29 #7775 Κοινοποίηση Αύγουστος 29 χαρίζω 2 ADSL modem/routers: Μαύρο Pirelli A4201G, χωρίς τροφοδοτικό 12V 1A, αλλά πλήρως λειτουργικό Thomson TG585 v7 στο κουτί του 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Αύγουστος 30 #7776 Κοινοποίηση Αύγουστος 30 Καλημέρα, Χαρίζεται Xerox 6125 με πρόβλημα υπερθέρμανσης. Τυπώνει την μια σελίδα και μετά περιμένεις λίγο και τυπώνεις την επόμενη. Αν θυμάμαι καλά τα τόνερ έχουν ακόμα γραφίτη. Περιοχή μετρό Νομισματοκοπείο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Αύγουστος 30 #7777 Κοινοποίηση Αύγουστος 30 11 ώρες πριν, το μέλος filarhos έγραψε: Καλημέρα, Χαρίζεται Xerox 6125 με πρόβλημα υπερθέρμανσης. Τυπώνει την μια σελίδα και μετά περιμένεις λίγο και τυπώνεις την επόμενη. Αν θυμάμαι καλά τα τόνερ έχουν ακόμα γραφίτη. Περιοχή μετρό Νομισματοκοπείο. Καλησπέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για τον εκτυπωτή για προσπάθεια επισκευής, εάν και εφόσον δεν ζητηθεί από κάποιο άλλο μέλος και πρόκειται να καταλήξει στην ανακύκλωση. Ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 6 #7778 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 Χαρίζονται 2 παλιά laptops: Toshiba Satellite L300D-20M, 1x2GB PC2 6400, τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο, άγνωστη λειτουργική κατάσταση HP Pavilion dv6000, 2x1GB PC2, τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο, μάλλον μη λειτουργικό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Σεπτέμβριος 6 #7779 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Χαρίζονται 2 παλιά laptops: Toshiba Satellite L300D-20M, 1x2GB PC2 6400, τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο, άγνωστη λειτουργική κατάσταση HP Pavilion dv6000, 2x1GB PC2, τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο, μάλλον μη λειτουργικό Καλημέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το Toshiba Satellite για προσπάθεια ανάταξης. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 7 #7780 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7 21 ώρες πριν, το μέλος georgios65 έγραψε: Καλημέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το Toshiba Satellite για προσπάθεια ανάταξης. Ευχαριστώ. Δικό σου. Συνεννόηση σε μήνυμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts