eleozz Σεπτέμβριος 6, 2023 #7721 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2023 χαρίζεται κινητό (με κουμπιά) alcatel 1066 δέν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο κουτί του, με φορτιστή (χωρίς καλώδιο φόρτισης) η αποστολή θα γίνει με box now, αφού ο παραλήπτης συμπληρώσει την φόρμα του boxnow και μου δώσει τον κωδικό αποστολής (ας βάλει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη τα δικά του), το κόστος της αποστολής είναι 1 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomas50 Σεπτέμβριος 18, 2023 #7722 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2023 @eleozz Με ενδιαφέρει το κουτάκι και το κινητό. Αν δεν τα έχει κλείσει κάποιος άλλος, στείλε μου pm με στοιχεία αποστολέα για το BoxNow. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 18, 2023 #7723 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2023 Καλημέρα, για το κουτάκι μου έστειλε και ένα pm ο @kostas.karras αν τυχόν κάνει πίσω το δικό σου. το κινητό αφου δέν ενδιαφέρθηκε άλλος δικό σου, σου στέλνω για το κινητό και θα σε ενημερώσω για το κουτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomas50 Σεπτέμβριος 20, 2023 #7724 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2023 Ευχαριστώ πολύ τον eleozz για το κινητό Alcatel 1066! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 25, 2023 #7725 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2023 Ο κώστας δέν απαντάει, οπότε το κουτάκι πάει στον Νίκο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomas50 Σεπτέμβριος 27, 2023 #7726 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2023 On 25/9/2023 at 11:38 ΜΜ, το μέλος eleozz έγραψε: Ο κώστας δέν απαντάει, οπότε το κουτάκι πάει στον Νίκο Παρέλαβα το κουτάκι και ευχαριστώ πολύ τον @eleozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 1, 2023 #7727 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2023 (edited) χαρίζονται 4 εξωτερικές πρίζες διπλές (1 τηλεφωνική RJ11 και 3 δικτύου RJ45) η μία (δικτύου) έχει μια τρύπα στο πλάι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι κρίμα να της πετάξω η αποστολή θα γίνει με box now, αφού ο παραλήπτης συμπληρώσει την φόρμα του boxnow και μου δώσει τον κωδικό αποστολής (ας βάλει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη τα δικά του), το κόστος της αποστολής είναι 1 ευρώ Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2023 από eleozz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 3, 2023 #7728 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2023 Χαρίζονται 2 media players το ένα ειναι ελαφρώς χρησιμοποιημένο, το άλλο του κουτιού. έχουν εξόδους RCA (Audio & Video) και component video, είναι με όλα τους τα περιφερειακά. η αποστολή θα γίνει με box now, αφού ο παραλήπτης συμπληρώσει την φόρμα του boxnow και μου δώσει τον κωδικό αποστολής (ας βάλει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη τα δικά του), το κόστος της αποστολής είναι 1 ευρώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 5, 2023 #7729 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2023 2 λουράκια για (νομίζω) mi band 3, νομίζω κάνουν και σε άλλα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Οκτώβριος 19, 2023 #7730 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2023 On 1/10/2023 at 12:55 ΜΜ, το μέλος eleozz έγραψε: χαρίζονται 4 εξωτερικές πρίζες διπλές (1 τηλεφωνική RJ11 και 3 δικτύου RJ45) η μία (δικτύου) έχει μια τρύπα στο πλάι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι κρίμα να της πετάξω η αποστολή θα γίνει με box now, αφού ο παραλήπτης συμπληρώσει την φόρμα του boxnow και μου δώσει τον κωδικό αποστολής (ας βάλει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη τα δικά του), το κόστος της αποστολής είναι 1 ευρώ Αν υπάρχουν ακόμη, θα τις ήθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 19, 2023 #7731 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος Dr. Gonzo έγραψε: Αν υπάρχουν ακόμη, θα τις ήθελα ναι υπάρχουν ακόμα, θα σου στείλω pm λίγο αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 20, 2023 #7732 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2023 Βρέθηκε Athlon64 ADA3200 σε συγγενικό pc-ερείπιο. Του ζήτησα να μην τον πετάξει μέχρι να δω αν κάποιος ενδιαφέρεται! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Οκτώβριος 21, 2023 #7733 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2023 Χαρίζεται κουτί από GIGABYTE GeForce RTX 3090 GAMING OC. Παραλαβή από Αχαρνές μέχρι τέλος του μήνα, μετά θα πάει στην ανακύκλωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Οκτώβριος 26, 2023 #7734 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 On 19/10/2023 at 4:21 ΜΜ, το μέλος eleozz έγραψε: ναι υπάρχουν ακόμα, θα σου στείλω pm λίγο αργότερα. Παρέλαβα Κώστα, σ' ευχαριστώ πολύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 28, 2023 #7735 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2023 (edited) Χαρίζονται (ιδανικά να έρθει να παραλάβει κάποιος στο Ρέθυμνο γιατί δεν είμαι για πολλές διαδικασίες αποστολής ) Κουτί Corsair 600T Graphite (μαζί το dock και το drive) Spoiler Τιμονιέρα πρακτικά αχρησιμοποίητη Logitech Formula Force EX Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2023 από tragikos 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Νοέμβριος 15, 2023 #7736 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2023 Χαρίζονται 2 Router από Vodafone, ZTE ZXHN H268Q. Είναι σφραγισμένα. Παραλαβή από τον χώρο μου. Βρίσκομαι Μενίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Νοέμβριος 15, 2023 #7737 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2023 (edited) Λάμπα Ε14 RGB με τηλεχειριστήριο. Παραλαβή από Μενίδι. 2 από τα παρακάτω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2023 από gkatsogr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomas50 Νοέμβριος 15, 2023 #7738 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος gkatsogr έγραψε: Λάμπα Ε14 RGB με τηλεχειριστήριο. Παραλαβή από Μενίδι. 2 από τα παρακάτω Καλησπέρα! Μ' ενδιαφέρει ένα router, η λάμπα και το Caddy. Αν μπορείς να πας σε μια θυρίδα BoxNow (https://boxnow.gr/) από αυτές που υπάρχουν πολλές στο Μενίδι, μπορώ να ετοιμάσω το σχετικό προπληρωμένο συνοδευτικό και εσύ απλά να βάλεις τα είδη σε ένα δέμα και να τα τοποθετήσεις στη θυρίδα. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, αποσύρω το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Νοέμβριος 15, 2023 #7739 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος nikomas50 έγραψε: Καλησπέρα! Μ' ενδιαφέρει ένα router, η λάμπα και το Caddy. Αν μπορείς να πας σε μια θυρίδα BoxNow (https://boxnow.gr/) από αυτές που υπάρχουν πολλές στο Μενίδι, μπορώ να ετοιμάσω το σχετικό προπληρωμένο συνοδευτικό και εσύ απλά να βάλεις τα είδη σε ένα δέμα και να τα τοποθετήσεις στη θυρίδα. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, αποσύρω το ενδιαφέρον. Κανένα πρόβλημα. Συνέχεια σε pm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 16, 2023 #7740 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2023 Χαρίζονται δύο εκτωπωτές (υποχρεωτικά μαζί): 1. Canon Pixma MP640 με πρόβλημα στην κίτρινη κεφαλή. Όποιος θέλει, μπορεί να αλλάξει την κεφαλή και να έχει έναν νέο εκτυπωτή καθώς κατά τα λοιπά είναι σε άριστη κατάσταση. Μαζί θα δοθεί η συσκευασία του, τα παρελκόμενα και έξτρα cartidges. 2. Epson LQ-100 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, καθώς τον ξέθαψα από το πατάρι. Παραλαβή απογευματινές ώρες από Γαλάτσι κατόπιν συνεννόησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts