Guest Φεβρουάριος 16, 2022 #7581 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2022 ^Δόθηκαν εκτός lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Μάρτιος 28, 2022 #7582 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2022 Καλησπερα Φίλοι. εχω μερικά πράγματα μη τεχνολογίας να δώσω και ειναι για νεους μπαμπάδες και μαμάδες. Λοιπον υπάρχουν Καρότσι Chico Trio, καρεκλάκι ΙΚΕΑ, Παρκοκρέβατο (νομιζω chico),Μάρσιπος, θύλαστρο χειροκίνητο, αποστηροτής μπιμπερό κα. Θα προσπαθήσω μέσα στην μέρα να ανανεώσω το post με φωτογραφίες των παραπάνω αλλά και ενημέρωση αν υπάρχουν και άλλα. Παραλαβή κυρίως απο τον χώρο μου (ή κατόπιν συννενόησης) Διατηρώ το δικαίωμα για την επιλογή μέλους που θα πάρει όλα ή μέρος των παραπάνων ή/και της σειράς. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 29, 2022 #7583 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Χαρίζονται δύο tablet Teclast X98 Plus. Το ένα με τη θήκη/πληκτρολόγιο του, ενδέχεται να βρω και την άλλη. Σε άριστη κοσμητικη κατάσταση, χωρίς γρατσουνιές κτλ. Έχει πειραματιστεί ο αδερφός μου με linux πάνω τους, άρα θέλουν στρώσιμο από άποψη software. Ξέρω ότι γίνεται, αλλά δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Περιοχή Αμπελόκηποι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 29, 2022 #7584 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Δηλωνω ενδιαφερον για ενα απο τα Teclast X98 Plus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Μάρτιος 29, 2022 #7585 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Χαρίζονται δύο tablet Teclast X98 Plus. Το ένα με τη θήκη/πληκτρολόγιο του, ενδέχεται να βρω και την άλλη. Σε άριστη κοσμητικη κατάσταση, χωρίς γρατσουνιές κτλ. Έχει πειραματιστεί ο αδερφός μου με linux πάνω τους, άρα θέλουν στρώσιμο από άποψη software. Ξέρω ότι γίνεται, αλλά δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Περιοχή Αμπελόκηποι. Καλησπέρα σας. Έκδηλώνω τό ενδιαφέρον μου γιά ἕνα ἀπό τά tablet. Εὐχαριστῶ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 29, 2022 #7586 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Δηλωνω ενδιαφερον για το ενα απο τα tablet με τα εξοδα αποστολης δικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 29, 2022 #7587 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Λογω έλλειψης χρόνου θα προτιμηθούν οποίοι μπορούν να παραλάβουν από μένα ή που ταιριάζουν κάπως τα δρομολόγια μας. Βρέθηκε και η δεύτερη θήκη. Στέλνω πμ @kpetros και @georgios65. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 29, 2022 #7588 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Το πρώτο δόθηκε στον @kpetros. Εν αναμονή απάντησης για το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 29, 2022 #7589 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Το πρώτο δόθηκε στον @kpetros. Εν αναμονή απάντησης για το δεύτερο. Να ευχαριστησω και απο εδω τον @ronin13 ! Αυριο που ρεπαρω , ειναι μερα ταμπλετ χαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 2, 2022 #7590 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 Χαρίζονται: 1. Δερμάτινο πορτοφόλι Guy Laroche σε αξιοπρεπή κατάσταση. 2. Ασύρματο τηλέφωνο Siemens. Απ'ότι θυμάμαι λειτουργικό. Περιοχή Αμπελόκηποι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 2, 2022 #7591 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Χαρίζονται: 1. Δερμάτινο πορτοφόλι Guy Laroche σε αξιοπρεπή κατάσταση. 2. Ασύρματο τηλέφωνο Siemens. Απ'ότι θυμάμαι λειτουργικό. Περιοχή Αμπελόκηποι. Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό ἀσύρματο τηλέφωνο. Εὐχαριστῶ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 2, 2022 #7592 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 @georgios65 oκ, δικό σου και το τηλέφωνο. Επίσης διαθέσιμο ένα ζευγάρι μεγεθυντικα γυαλιά, με εναλλαξιμους φακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 2, 2022 #7593 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: @georgios65 oκ, δικό σου και το τηλέφωνο. Επίσης διαθέσιμο ένα ζευγάρι μεγεθυντικα γυαλιά, με εναλλαξιμους φακούς. Εὐχαριστῶ πάρα πολύ. Θά μέ ἐνδιέφεραν καί τά μεγενθυτικά γυαλιά, γιά νά τόν ἀνηψιό μου πού σπουδάζει τεχνικός ἠλεκτρονικῶν ὑπολογιστῶν καί θά τοῦ εἶναι χρήσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 3, 2022 #7594 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2022 (edited) Χαρίζεται κανάτα Brita όπου μπαίνουν φίλτρα. Μαζί δίνονται και 7 φίλτρα σφραγισμένα. Κατά προτίμηση από Αθήνα και Νότια Προάστια. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2022 από AlexanderK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2022 #7595 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2022 Πολυ καλη η συγκεκριμενη, εχω βρει την υγεια μου 2 χρονια με το κ@λο νερο του βολου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 5, 2022 #7596 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2022 Χαρίζω το εικονιζόμενο stabiliser δεν ξέρω αν δουλεύει, ητν πριν χρόνια σε σκάφος. Παραλαβή από Π. Φάληρο ή Γλυφάδα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Απρίλιος 5, 2022 #7597 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2022 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκφράσω τίς θερμές μου εὐχαριστίες καί δημοσίως στό μέλος ronin13 γιά τό tablet, τό ἀσύρματο τηλέφωνο καί τά μεγενθυτικά γυαλιά. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου καί σοῦ εὔχομαι καλή σταδιοδρομία στό λειτούργημα σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Απρίλιος 7, 2022 #7598 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2022 On 29/3/2022 at 1:29 ΠΜ, το μέλος beastie έγραψε: Καλησπερα Φίλοι. εχω μερικά πράγματα μη τεχνολογίας να δώσω και ειναι για νεους μπαμπάδες και μαμάδες. Λοιπον υπάρχουν Καρότσι Chico Trio, καρεκλάκι ΙΚΕΑ, Παρκοκρέβατο (νομιζω chico),Μάρσιπος, θύλαστρο χειροκίνητο, αποστηροτής μπιμπερό κα. Θα προσπαθήσω μέσα στην μέρα να ανανεώσω το post με φωτογραφίες των παραπάνω αλλά και ενημέρωση αν υπάρχουν και άλλα. Παραλαβή κυρίως απο τον χώρο μου (ή κατόπιν συννενόησης) Διατηρώ το δικαίωμα για την επιλογή μέλους που θα πάρει όλα ή μέρος των παραπάνων ή/και της σειράς. σορρυ για το μεγαλο post... ανεβασα και τις φωτογραφίες τους... Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Απρίλιος 7, 2022 #7599 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος beastie έγραψε: σορρυ για το μεγαλο post... ανεβασα και τις φωτογραφίες τους... Hide contents Kαροτσι και καρεκλακι με ενδιαφερουν! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 10, 2022 #7600 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2022 Xαρίζονται διάφορα βιβλία διδασκαλίας Αγγλικών. Ότι φαίνεται στην φωτογραφία. Υπάρχουν και κάποια συνοδευτικά CDs. Λάρισα ή κατόπιν συννενόησης, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts