DEADLAZARUS Ιούνιος 8, 2021 #7481 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος beastie έγραψε: @DEADLAZARUS Το software τρέχει στο pc που ειναι και η οθόνη να φανταστω δεν εχει hmdi ή άλλο input για χρηση σε TV... Με ενδιαφέρει για simracing ! Ναι. Το κατεβάζεις από το github ή πληκτρολογείς ''prismatik psieg'' και στο βγάζει. Συχνά πυκνά, κυκλοφορεί καινούργια έκδοση. Δεν ξέρω, τα είχα στην οθόνη. Αν δεις τις φωτογραφίες στον σύνδεσμο που παρέθεσα, έχουν μια έξοδο για σύνδεση με την πρίζα και μια για usb θύρα. Τη μια συσκευή την είχα σε usb port της μητρικής και την άλλη σε usb port του usb hub. Άρα, εικάζω ότι, θα δουλεύουν και στην τηλεόραση (αρκεί να έχει αυτή δύο usb θύρες). Δεν θα έβαζα, πάντως, ένα ambibox στην οθόνη κι ένα στην τηλεόραση. Δεν φτάνουν (εκτός αν η οθόνη είναι 24 ίντσες, ας πούμε). Ή και τα δύο στην οθόνη ή και τα δύο στην τηλεόραση. Έτσι, ναι. Τα κρατάω προς το παρόν για σένα και μόλις επιβεβαιώσεις ότι τα θέλεις πράγματι, συνεννοούμαστε μέσω p.m. για τα περαιτέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιούνιος 8, 2021 #7482 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2021 PM Sent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 8, 2021 #7483 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2021 Κρατημένα για τον @beastie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιούνιος 8, 2021 #7484 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος artyom έγραψε: Χαρίζεται σπιτάκι σκύλου, 1m X 80cm X 80cm εξωτερικες διαστασεις, πλαστικο και διαιρειται στα 2.Πανω μερος και κατω.Συκιες θεσσαλονικη.Μονο απο κοντα! Μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτογραφία να δω περι τίνος πρόκειται και να κανονίσω συνάντηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 8, 2021 #7485 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος orderlover έγραψε: Μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτογραφία να δω περι τίνος πρόκειται και να κανονίσω συνάντηση; ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΚΥΛΟΥ SMALL WWW.PETSHUG.GR Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει γρίλιες εξαερισμού ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία στο σωστό επίπεδο. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και εύκολα στο καθάρισμα. αυτο φαντασου αλλα με εξωτερικες διαστασεις αυτες που γραφω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιούνιος 9, 2021 #7486 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος artyom έγραψε: ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΚΥΛΟΥ SMALL WWW.PETSHUG.GR Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει γρίλιες εξαερισμού ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία στο σωστό επίπεδο. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και εύκολα στο καθάρισμα. αυτο φαντασου αλλα με εξωτερικες διαστασεις αυτες που γραφω! στελνω πμ για να κανονίσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούνιος 14, 2021 #7487 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 Χαρίζεται το τιμημένο logitech G15. Εδώ και πολύ καιρό είναι παροπλισμένο και το κρατούσα ως backup. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Ιούνιος 14, 2021 #7488 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 πριν 46 λεπτά, το μέλος carrion έγραψε: Χαρίζεται το τιμημένο logitech G15. Εδώ και πολύ καιρό είναι παροπλισμένο και το κρατούσα ως backup. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios65 Ιούνιος 17, 2021 #7489 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος carrion γιά τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ καί πάλι καλέ μου φίλε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 21, 2021 #7490 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2021 Χοτελ επιτραπεζιο , νομιζω λιγο κολληματακι ορισμενα κτηρια το χρειαζονται . Δεν νομιζω να προλαβαινω να παω σε μεταφορικες οποτε αν το θελει καποιος απο αθηνα (ιλιον βρισκομαι) θα ηταν οτι καλυτερο . 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιούνιος 21, 2021 #7491 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2021 On 9/6/2021 at 5:37 ΜΜ, το μέλος orderlover έγραψε: στελνω πμ για να κανονίσουμε Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για το τέλειο σκυλόσπιτο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 27, 2021 #7492 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2021 Στο πλαίσιο εκκαθάρισης χαρίζονται: 1. Ένας στρατός από modems/routers/switches. 2. Άλλος ένας στρατός από μετασχηματιστές και παλιούς φορτιστές κινητών. 3. Μια καρέκλα γραφείου SATO. Θέλει καθάρισμα μετά από μια τρυφερή συνάντηση με καφέ, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 27, 2021 #7493 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2021 πριν 25 λεπτά, το μέλος ronin13 έγραψε: 3. Μια καρέκλα γραφείου SATO. Θέλει καθάρισμα μετά από μια τρυφερή συνάντηση με καφέ, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. θα με ενδιέφερε, αλλά δεν έχω πως να την πάρω... Ας την πάρει όποιος μπορεί να έρθει να παραλάβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 30, 2021 #7494 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2021 (edited) On 6/27/2021 at 2:36 PM, ronin13 said: 3. Μια καρέκλα γραφείου SATO. Θέλει καθάρισμα μετά από μια τρυφερή συνάντηση με καφέ, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Η καρέκλα έφυγε εκτός forum. Επίσης χαρίζονται: 1. Η κάρτα ήχου της φωτογραφίας. Τελευταία φορά που δοκιμάστηκε έπαιζε κανονικά. 2. Μεγεθυντικά γυαλιά με ενσωματωμένο led. Υπάρχουν καταχωνιασμένοι κάπου και άλλοι φακοί. 3. 3 προστατευτικές μεμβράνες οθόνης για Nexus 5. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2021 από ronin13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 4, 2021 #7495 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2021 On 6/27/2021 at 2:36 PM, ronin13 said: Στο πλαίσιο εκκαθάρισης χαρίζονται: 1. Ένας στρατός από modems/routers/switches. 2. Άλλος ένας στρατός από μετασχηματιστές και παλιούς φορτιστές κινητών. 3. Μια καρέκλα γραφείου SATO. Θέλει καθάρισμα μετά από μια τρυφερή συνάντηση με καφέ, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Ενδιαφέρον για τους φορτιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούλιος 4, 2021 #7496 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2021 (edited) Δυστυχώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον νωρίτερα και τους έστειλα για ανακύκλωση, μαζί με τα ρουτερακια. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2021 από ronin13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιούλιος 5, 2021 #7497 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 On 30/6/2021 at 8:50 ΜΜ, το μέλος ronin13 έγραψε: Η καρέκλα έφυγε εκτός forum. Επίσης χαρίζονται: 1. Η κάρτα ήχου της φωτογραφίας. Τελευταία φορά που δοκιμάστηκε έπαιζε κανονικά. 2. Μεγεθυντικά γυαλιά με ενσωματωμένο led. Υπάρχουν καταχωνιασμένοι κάπου και άλλοι φακοί. Με ενδιαφέρουν κάρτα ήχου και γυαλιά, στέλνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούλιος 5, 2021 #7498 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 On 6/21/2021 at 3:21 PM, kpetros said: Χοτελ επιτραπεζιο , νομιζω λιγο κολληματακι ορισμενα κτηρια το χρειαζονται . Δεν νομιζω να προλαβαινω να παω σε μεταφορικες οποτε αν το θελει καποιος απο αθηνα (ιλιον βρισκομαι) θα ηταν οτι καλυτερο . ενδιαφερομαι με συγκινησες. επαιζα απειρες ωρες με τη γιαγια μου μικρος, θα παιξω και εγω τωρα με την κορη. αν δε το δωσες ερχομαι να το παρω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιούλιος 8, 2021 #7499 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2021 (edited) Μετά από γρήγορο ξεκαθάρισμα στο πατάρι και πάλι καλά που είχε παρει το μάτι μου αυτό το θρέντ αλλίως ήδη θα ήταν για πέταμα ή ανακλυκλωση... Θήκη για iPhone 6/6S, μαυρη, εχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, ενα ελαφρύ καθαρισματάκι θέλει. Προστατευτικό τζαμάκι (1 στην συσκευασία μαζί με τα παρελκόμενα), 3 λουρακια σφραγισμένα μια μια aftermarket usb βαση φορτισης (δεν ειναι στις φωτογραφιες) για Amazfit Pace (46mm). Τεράστιο (!!!) πόστερ και δύο τεράστια (!!!) αυτοκόλητα EVGA (ήταν στο κουτι της EVGA GTX 1060). Οποιος ενδιαφέρετε για οτιδήποτε και είναι ο δρόμος του από Κάτω Πατήσια (Αθήνα), ρίχνει σήμα (κάντε quote, PM ή οτιδηποτε αλλο για να μου ερθει ειδοποιηση, ΔΕΝ παρακολουθώ αυτο το θρεντ) για να κανονισουμε για stop'n'go. Τα κρατάω για καμια εβδομαδα, μετά πανε κάδο/ανακυκλωση. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2021 από Freedom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούλιος 8, 2021 #7500 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2021 @Freedom ενδιαφέρομαι για τα λουράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts