tragikos Αύγουστος 19, 2019 #7021 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 Ένα ξεκαθάρισμα της αποθήκης (με ηθικό πουσάρισμα από κάποιον που μου χάρισε κάτι πολύ μεγαλύτερης αξίας) και χαρίζονται (φωτογραφίες attached): Router Thompson TG585 v7 (από Forthnet), απ' όσο ξέρω λειτουργικός Intel Core 2 Duo 4300 1.8Ghz, απ' όσο ξέρω λειτουργικός Intel Pentium 4 1,7Ghz, απ' όσο ξέρω λειτουργικός IPEGA PG 9025 Bluetooth Controller του review στο κουτί του, λειτουργικό UG802 Android Mini PC, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό Western Digital TV Mini Media Player, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό Corsair XMS2 CM2X1024 -6400 (5-5-5-12 800Mhz) 2x1GB DDR2 RAM, , απ' όσο ξέρω λειτουργικές Δεν το έχω πολύ με τα ταχυδρομεία, οπότε θα προτιμήσω κάποιον που να μπορούμε να βρεθούμε από κοντά (Κρήτη δηλαδή, ακόμα καλύτερα Ρέθυμνο), αλλιώς με έξοδα δικά σας υποθέτω θα μπορέσω να τα στείλω εντός Ελλάδας. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 19, 2019 #7022 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 (edited) Αν δε το θελει καποιος αλλος θα ηθελα το media player. @tragikos Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 19, 2019 από giorgos2187 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 19, 2019 #7023 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 (edited) On 8/4/2019 at 4:12 PM, Silenzio said: 2. δύο hp μελανάκια 57 Μπορώ να έχω τα μελάνια; 40 minutes ago, tragikos said: Corsair XMS2 CM2X1024 -6400 (5-5-5-12 800Mhz) 2x1GB DDR2 RAM, , απ' όσο ξέρω λειτουργικές Θα ήθελα τις μνήμες. Επίσης χαρίζω το radioCD αυτοκινήτου Clarion DB318RG. Λειτουργεί σαν ράδιο, αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν παίζει CD. Ενδεικτική φωτογραφία από το internet: Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 19, 2019 από PetrosD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 19, 2019 #7024 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 πριν 52 λεπτά, το μέλος tragikos έγραψε: Ένα ξεκαθάρισμα της αποθήκης (με ηθικό πουσάρισμα από κάποιον που μου χάρισε κάτι πολύ μεγαλύτερης αξίας) και χαρίζονται (φωτογραφίες attached): Router Thompson TG585 v7 (από Forthnet), απ' όσο ξέρω λειτουργικός Intel Core 2 Duo 4300 1.8Ghz, απ' όσο ξέρω λειτουργικός Intel Pentium 4 1,7Ghz, απ' όσο ξέρω λειτουργικός IPEGA PG 9025 Bluetooth Controller του review στο κουτί του, λειτουργικό UG802 Android Mini PC, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό Western Digital TV Mini Media Player, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό Corsair XMS2 CM2X1024 -6400 (5-5-5-12 800Mhz) 2x1GB DDR2 RAM, , απ' όσο ξέρω λειτουργικές Δεν το έχω πολύ με τα ταχυδρομεία, οπότε θα προτιμήσω κάποιον που να μπορούμε να βρεθούμε από κοντά (Κρήτη δηλαδή, ακόμα καλύτερα Ρέθυμνο), αλλιώς με έξοδα δικά σας υποθέτω θα μπορέσω να τα στείλω εντός Ελλάδας. Θα ήθελα το: IPEGA PG 9025 Bluetooth Controller του review στο κουτί του, λειτουργικό είμαι Ηράκλειο, αλλά νομίζω ότι μπορώ να κανονίσω να το παραλάβει κάποιος Ρέθυμνο για να μην σε τρέχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgi_forum Αύγουστος 19, 2019 #7025 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 Καλησπέρα, Αν καποιος δεν ενδιαφέρεται κανένας, θα ήθελα το Νο5 (UG802 Android Mini PC, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό) Ευχαριστώ Τάσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenzio Αύγουστος 19, 2019 #7026 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 2 hours ago, PetrosD said: Μπορώ να έχω τα μελάνια; τα 2 μελανάκια δόθηκαν στο διπλανό φόρουμ όπου τα έχω βάλει και εκεί. απο τα τονερ μόνο το panasonic έχει μείνει.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 20, 2019 #7027 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 Ωραία, εσείς που το έχετε ξανακάνει, ποια εταιρεία προτείνετε για αποστολή; Πάω εκεί και μου τα βάζουν αυτοί σε φάκελο/κουτί και τους λέω για χρέωση παραλήπτη; πριν 18 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Αν δε το θελει καποιος αλλος θα ηθελα το media player. @tragikos Ευχαρίστως, στείλε μου pm να συννενοηθούμε το πως. πριν 18 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Θα ήθελα τις μνήμες. Οκ Πέτρο, στείλε μου κι εσύ pm. πριν 18 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Θα ήθελα το: IPEGA PG 9025 Bluetooth Controller του review στο κουτί του, λειτουργικό είμαι Ηράκλειο, αλλά νομίζω ότι μπορώ να κανονίσω να το παραλάβει κάποιος Ρέθυμνο για να μην σε τρέχω. Τέλεια, στείλε μου pm να συνεννοηθούμε. πριν 16 ώρες, το μέλος tgi_forum έγραψε: Καλησπέρα, Αν καποιος δεν ενδιαφέρεται κανένας, θα ήθελα το Νο5 (UG802 Android Mini PC, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, λειτουργικό) Ευχαριστώ Τάσος Οκ Τάσο, για στείλε ένα pm για τις λεπτομέρειες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 20, 2019 #7028 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 προσωπικά στέλνω με ελτα, εάν είναι μικρά αντικείμενα μπορείς να πάρεις προπληρωμένο φάκελο απευθείας από τα ελτα συμπληρώνεις τα στοιχεία, βάζεις το αντικείμενο και έτοιμο, χωρίς γραμματόσημα αν δεν χωράνε σε προπληρωμένο φάκελο τότε τα πακετάρεις σε χαρτόκουτο (δεν έχουν στα ελτα) χαρτόκουτο μπορείς να βρεις σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα με εμπορεύματα και το στέλνεις ή ως επιστολικό (πάει με τον ταχυδρόμο στον παραλήπτη) ή ως δέμα (ο παραλήπτης πάει στα ελτα για να το παραλάβει, μικρότερη χρέωση) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 20, 2019 #7029 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 Στελνεις ως δεμα και λες χρεωση παραληπτη ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 20, 2019 #7030 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Στελνεις ως δεμα και λες χρεωση παραληπτη ετσι; https://www.elta.gr/el-gr/συχνέςερωτήσεις.aspx Παράθεση Μπορώ να στείλω δέμα με χρέωση παραλήπτη; Όχι. Προς το παρόν δεν μπορείτε να στείλετε δέμα με χρέωση παραλήπτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 20, 2019 #7031 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 Για δέματα έως 2 κιλά εάν θες χρέωση παραλήπτη βολεύει πολύ το θυρίδα-θυρίδα της ELTA Courier με 5 ευρώ κόστος (παραλαμβάνεις από το πρακτορείο της περιοχής σου) https://www.elta-courier.gr/timokatalogos_porta_porta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Αύγουστος 21, 2019 #7032 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 On 19/8/2019 at 2:37 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Επίσης χαρίζω το radioCD αυτοκινήτου Clarion DB318RG. Λειτουργεί σαν ράδιο, αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν παίζει CD. Ενδεικτική φωτογραφία από το internet: Aν μπορείς να κάνεις αποστολή Καβάλα, με κατάθεση μεταφορικών, το θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 23, 2019 #7033 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 Χαρίζεται Aasus 7600 AGP, καινούρια χωρίς το Ανεμηστηρακι. Στο κουτί της και όλα τα περιλεκομενα. Παίρνει 4πινη τροφοδοσία. Παρακαλώ πολύ λόγο δουλειάς ( έλλειψης χρόνου) παραλαβή μόνο από Καλλιθέα. Δεν μπορώ να στέλνω. Ειναι η κάρτα της φώτο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAL9k Αύγουστος 24, 2019 #7034 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 (edited) Χαρίζεται τηλεόραση sharp 37gt-25s (παλιά, έγχρωμη 14') με την κεραία της (λειτουργική κατάσταση). Θα δοθεί με το τηλεχειριστήριό της αν καταφέρω και το βρω. Προτεραιότητα σε μέλη που έχουν χαρίσει πράγματα στο παρελθόν. Θα μπει και σε διπλανό φόρουμ. Αθήνα, ανατολικά. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2019 από HAL9k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Αύγουστος 24, 2019 #7035 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 Χαρίζεται Aasus 7600 AGP, καινούρια χωρίς το Ανεμηστηρακι. Στο κουτί της και όλα τα περιλεκομενα. Παίρνει 4πινη τροφοδοσία. Παρακαλώ πολύ λόγο δουλειάς ( έλλειψης χρόνου) παραλαβή μόνο από Καλλιθέα. Δεν μπορώ να στέλνω. Ειναι η κάρτα της φώτο. Θα την ήθελα για υπολογιστή της δουλειάς, αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να έρθω να την πάρω!!!Sent from my MI 9 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 24, 2019 #7036 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 2 minutes ago, koshal said: Θα την ήθελα για υπολογιστή της δουλειάς, αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να έρθω να την πάρω!!! Sent from my MI 9 using Tapatalk Φίλε μου αν δεν δωθει αν περάσεις ποτέ από Καλλιθέα πολύ ευχαρίστως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Αύγουστος 26, 2019 #7037 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2019 Χαριζονται ασυρματα τηλεφωνα, αγνωστη λειτουργικη κατασταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 27, 2019 #7038 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 On 8/21/2019 at 11:40 PM, orderlover said: Aν μπορείς να κάνεις αποστολή Καβάλα, με κατάθεση μεταφορικών, το θέλω. Δικό σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 28, 2019 #7039 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 (edited) Χαρίζονται 2 raid condroler με chip της LSI επαγγελματικοι χωρίς καλοδια καινούριοι. Παρακαλώ πολύ παραλαβή μόνο από Καλλιθέα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2019 από def 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Αύγουστος 28, 2019 #7040 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 2 minutes ago, def said: Χαρίζονται 2 raid condroler με chip της LSI επαγγελματικοι χωρίς καλοδια καινούριοι. Παρακαλώ πολύ παραλαβή μόνο από Καλλιθέα. Ενδιαφέρομαι αν το μοντέλο είναι μεγαλύτερο / πιο καινούριο από αυτό που έχω. Μπορείς να μου πεις μοντέλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts